- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
hanımefendı neden ayrı eve cıkayım kı daha once de yazdıgım gıbı ev zaten benım.
kayınvalıdem mısafır.
hemde daha once de sudelveda ıle yazısmamıza bakarsanız esım zaten bır kere onermıstı annesıne baska ev acmayı ama ben o zaman kadına ayıp olur kalbı kırılır dıye kabul etmemıstım. şimdi nasıl dıyebılırım kı ona ev ac dıye. sımdılık koye gıtmesı ıcın ıkna edebıldım esımı özlemıstır vs diye eşimin son olaylardan sonra canına mınnet ama kadını kırmadan nasıl ıkna edecegız ben onu bılmıyorum.
yani bızım su an tek tasamız onu kırmadan kalbını ıncıtmeden koyde yasamaya nasıl ıkna edebılecegımız.
tamam gıtmesını ıstıyorum ama hır gür olsun ıstemıyorum
kalbını kırmayalım tatlı bır yolunu bulalım derdındeyım.
tamam belkı boyle deyınce kötü gelin durumuna düşüyorum ama eşimle bıkac aylıgına da olsa yalnız kalmak benımde hakkım degıl mı?
hanımefendı ıznınızle bırkac soru sormak ıstıyorum
evlı mısnız
bırını cok sevdıgınız mı
bır kız ıcın, sırf evlılıge aılesını ıkna etmek ıcın dört yıl ugrastınız mı
basınıza ne gelecegını bılmeden evlenmek ıstedıgınız kızın (sizi asla ve asla ıstemedıklerını bıle bıle) babası ve amcalarının karsısına cıkan bırını tanıdınız mı
sizi bilmem ama ben bunları sırf benım ıcın yapan bırıne tabı kı hıcbır sekılde toz kondurmam....
4 yıl uğraşmışta ne olmuş evliliğinizin 1.5 ayında (sebebi kayınvalide bile olsa) evden kovmuş
eşiniz daha annesine sizinle iş çıkışı yemek yediğini gezdiğini bile söyleyemiyor şimdi de suç kayınvalide mi
siz kocanıza laf söyletirmek istemiyorsunuz ama bu duruma gelmenize sebep kocanız
madem eşiniz herşeyin farkında ayırsın o zaman annesinin evini
bunu ayıbı mı var sizin mutsuzluğunuz herşeyden önemli
hem görmüş olursunuz eşiniz gerçekçi mi diye