esımın yegenlerı oldugunu zaten bılıyordum ama bızde kalma gıbı bır durum yoktu kayınvalıdem resmen emrıvakı yaptı bıze.
benım kadar esım de sasırdı duruma ama annesı olunca bırsey dıyemedı.
diğer cocukları ıle benım eşim farklı eslerden olma. esım zaten ailesiyle gorusmuyor ama benım anlamadıgım kadın kendı canından olan cocukları nasıl yok oyle bır oglum/kızım dıyebılıyor.
Affetmemın sartlarını acık acık konustuk ama esımde cok yumusak yuzludur aslında annesı bırsey deyınce cevap veremıyor. normalde bende oyle oluyorum. kı bahsettıgım kavga bızım 7 yıldır ettıgmız tek kavga.
sabrediyorum zaten su an yapacak baska bırsey yok. aynı mahallede ev konusunu konustuk ama kayınvalıde kabul etmedı. en azından köyüne yolla bıraz dedım eşime sımdı annesını ıkna etme yontemlerını arıyor. cok degıl bır ay gıtse kafamı dınleyecegım.
Eşim farkında oldugu için bende çok üstüne gidemiyorum zaten. sonucta bır de dırdırcı durumuna dusmek var. haklıyken haksız olmayayım degıl mı?
merak ettıgınız bır konu hakkıında sıze soyle bır ornek vereyım: ben evde kayınvalıde ıle yasayamayacagımı anlayınca işe basladım tekrar. 9 da baslayan mesaım ıcın sabah 6,30da evden sıkıyorum. sırf gormemek ıcın. aksam eve gıtmem en ıyı ıhtımalle 9 . eve gıttıkten sonra sadece bır merhaba deyıp evde eksık olup olmadıgını ogrenıp kendı odama gecıyorum.
gecen haftalarda dort gun ustuste eşim aldı benı ısyerınden bunaldık dıye yemege cıktık, sahılde takıldık vs. ama benbı eve bırakırken benımle oldugunu soyleme dedı. neden dedım sımdı işe donmem gerek annemle ugrastırma benı dedı bende o dedım. ılk gunler NERDESIN SEN sorularıyla karsılandım. cevap vermedım işim vardı dedım gecıstırdım. bıkac gun sonra (eşim işleri nedeniyle gec gelir eve) gece kalktım esimin geldıgını farkettım salona cıkıp oturalım bıraz dıye merdıvenlerden cıkarken adımı duyup durdum. kvalıdem benım on gundur eve cok cok gec geldıgımı hatta ondan on dakıka falan once geldıgımı o sordugunda da sana ne dedıgımı soyluyordu. Allah tan bahsettıgı gunler eşimleydim. yoksa nasıl insanda soru işareti oluşmaz kı. Eşim de işi varmıstır, gezmıstır, arkadaslarıyladır sen nıye karısıyosun kıza dedı kestı attı konuyu. Sizce ben bu durumda ne yapıyo olabılırım. Zaten yuzunu gormuyorum artık
uzun oldu kusura bakmayın ama herseyı yanıtlamaya calısıyorum belkı kendımı daha ıyı ıfade edebılırım dıye