• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

Bu arada ;kendi evinizden gitmeniz tabikide gerekmiyor.Ama orası sizin ve eşinizin eviyse her gelen istediği gibi hareket edemez,misafirse bir süreliğinedir öyle değil mi? Eşine,misafirlerden sıkıldığını, hiç yanlız kalamadığınızı,beraber vakit geçiremediğinizi söyle.Bu konuya bir çözüm bulmazsa seni kaybedeceğini ve bir daha affetmeyeceğini kesin bir dille söyle canım.

uzun oldu kusura bakmayın ama herseyı yanıtlamaya calısıyorum belkı kendımı daha ıyı ıfade edebılırım dıye:42:

Siz zaten baştan demişsiniz ben yapamam diye eşinize, dolayısıylada yaşarkende çok sıcak davranamamışsınız k.validenize, oda size anlayışlı davranmamış.

Bağlar iyice kopmuş.. Bugunler bir daha gelmiyor.İnsan evinin hanımı olduğunu bilmek istiyor.
Aşk istiyor, evinde bağırıp çağırmak istiyor belkide v.s. , haklısınız.

Size söyleyeceğim tek şey, eğer kalbiniz çok dolmamışsa bu son zamanlarda vicdani bir durumunuz kalmasın diye en azından k.validenize iyi davranmmaya çalışın, bu süre zarfında da zaten eşinizle aranızı iyi tutun yapabildiğiniz kadar.

Son kez eşinizle ince ayrıntısına kadar konuşun.Gerisini zamana bırakın.
Zamana bırakırken ne kendinizi ne eşinizin kalbini yorun. Dile kolay ama az sabır.

Allah kolaylık ve sabır,eşinizle muhabbet versin.. K.validenizde madur olmadan kendi evini kurar inşaallah.

Önce yapman gereken evin düzenini kendine göre oturtman,herşeyi kendi zevkine göre yap.

Laf arasında benim evim tabi ki değişitiricem falan de.Kaynanana misafir olduğunu hissettir.Daha çok sen misafir çağır.

Hiç bir şey yapmadığın müddetçe kaynanan iyice yayılır eve.Bence ona rahatsızlık verme zamanın gelmiş.

Eşinle şuan herhanghi bir sorun yaşama.Önce kaynanadan başla.İnşallah kendi evinde rahat edersin...

Kaynanamlarla 7 ay beraber yaşadım,sonra eşimin yeğenleri falan kaldılar bizim işyerimizde çalıştıkları için...Şimdi şükür hiç kimse yok.Evimde rahatım.Allahıma şükürler olsun...

Kendine yazık etme.Nasıl içinden geliyorsa o şekilde davran.Sonra pişman olursun....

iyi fikir gibi. ilk cumlenızı zaten gecen pazar yapmaya basladım ben bunu boyle ıstemıyorum falan dıye bırseylerı kaldırmaya basladım. ama dun gece hepsının yıne aynı yerınde oldugunu gorup delırdım:44: sanırım benım esyaların kanatları var :44::44:
misafır cagıramam hiç bilmediğim bir sehıre alısmaya calısıyorum zaten
kı haftanın altı gunu calısıyorum. semde 6,30-21 arası evde yokum bıle, napım baska turlu katlanamıyorum.
insallah bende evimde yalnız kalabılırım bırgun

Ne kadar buyuk bir fedakarlik yapmissiniz.

Esinizin bu duruma aykiri bir davranista bulunacagini hic sanmiyorum.

Bence bu duruma alismaya calisin cidden yapilacak birsey yok. K.valide otorite, oglu anaci.

Allah yardimciniz olsun. İcim daraldi.

baska sıkıntımız yokkı
benım ıstedıgımde guzllıkle halletmek yoksa k.valıdemın kalbını kırmak ıstemıyorum sonucta eşimin annesi, ne olursa olsun.[/

Canım ilk olarak Rabbim sana sabır versin.Benim eşimde doğulu ve bizde ailesiyle üst üste oturuyoruz.üstümde babaanesi altımda amcası bnm sıkıntım kayınvaldemle deil şükür o gercekten annem gibi:)ama babaannesi cok aksi 2,5 senedir oturuyoruz aksi ama eşim ilk torun diye cok sevdiği için banada pek bişey yapmıyor.Ta ki geçen haftaya kadar evde tadilat yaptırıyoruz indi aşagıya ustalara evi yıkıonuz falan diye nasıl bağırdı adamlar sustu 10 dk bekledim sonra yeter dedim evimize bi şey yaptırırken sana mı sorcaz insanlara niye bağırıosun dedim ne oldu ev yıkıldı mı bu arada evimiz bize ait dedesinden kalma neyse biz bunla girdik birbirimize.Bana ben seni muhattap almıorum dedi bnde o zman gelme evime dedim o günden beri görmiyorum eşim dedi hadi gel cıkalım yukarıya ben dedim gitmem anlasın hatasını o da sen bilirsin dedi.Demek istediğim susunca tepene çıkıyorlar.Onlar evden gittimi 1 gün bile olsa o evde eşine süpriz yemek dans vs inanılmaz bi gün yaşat ve eşin onlar olmadan ne kadar mutlu ve özgür olduğunuzu anlasın ve sakın kendini ezdirme ve annesinin yanlışlarını eşinin görmesini sağla merak etme dananın kuyruğu mutlaka kopacaktır sen sadece bekle kazanan sen olacksın uzun oldu ama seni anlıyorum :)

Son düzenleme:
En azından esın bazı seylerın farkında buna memnun olmalısın bırde evde esyalarımın yerını degısıtıremıyorum felan demıssın bıraz sakın bırak esınınde ustune gıtme ama bır ara esıne salonda bırseyın yerını degıstırmek ıcın yardım ıste tatlı tatlı annesı engel olursada ona olsun cunkı bu durumda onunda ozgurlugu kısıtlanmıs oluyor onceden sıze ınanmasada bazı seylerı daha net gormesıne sebep olur bu tur seyler Allah yardımcınız olsun

işte tek tesellım eşiminde farkında olması ilk donem farkında degıldı ama artık farkında olanların.
esyalar ıcın soyledıgınızı denedım ama ertesı gun hepsı yıne yerındeydı. bız eve gelınce kalakaldık. canım sıkıldı ıyı geceler deyıp odama gıttım en son esımle annesı kavga edıyordu sonra degısen bırsey olmadı zaten.

sana en büyük tavsiyem bu sorunlar halledilene kadar çocuk yapma sakın...sakın..sakın..
bu sorunu da senden başkası halledemez al eşini karşına anlat yapamadığını söyle bir orta yol bulunsun.eğer eşinde seni anlamaz terslerse al bavulunu boşan bence...böyle haytmı olur genceik yaşında antidepresan ne demek ya ? valla allah dağına göre karını veriyor demek ki büyük konuşmayayım ama benim yapabileceğim bir iş değil bu allah yardımcın olsun ama ezdirme kendini güçlü ol !

çocuk mu ASLA. zaten oyle bır dusuncem yoktu. ama bu durumlardan sonra hıc yok artık. ne zamankı bu durum kokten cozulur belkı o zaman. ben cok sabırlı bır ınsanımdır. hanı suratına tokat atsan dıger yanagını uzatanlar var ya, hah ıste ben o salaklardanım. kımsenın kalbını kırmamak ıcın cabalıyorum ama olan bana oluyor. andepresan aldıgımı su an esım bıle bılmıyor mesela. güçlü olmaya calısıyorum zaten. sağol :29:

dogulular hayatta ayrı oturmaz ıste ask boyle bır sye sne aılene kus olacgaı buydu ben hep bunu derım asıkken gormuyorusn sankı kavusunca hersey super olucak gıbı sogan ekmek yeırm hesabı ama asla olmaz sne bu olayı celersın ayda bosanırsın uzgunum ama dogru soylemem gerek

evlendıgımde kör aşık degıldım. 25 yasında evlendım evlılıgın ne oldugunu bıecek yasta. işte bende cekmemenın yolunu arıyorum. o yuzden sızden yardım istedim :31:

o bolgede soyle bır gercek var SEVMEK ZORUNDA DEGILSIN AMA SAYGI GOSTERMEK ZORUNDASIN
o yuzden eliiz kolumuz baglı yaa

bu sadece o bölge için değil her zaman bu şekilde olmalıdır zaten.birini sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.yalnız sizin ki koşulsuz saygı anlayışına dayalı sanırım.yani k.valide ne yaparsa yapsın sus otur mantığı var ve sizi yıpratan da bu bence.

Son düzenleme:
bu saatten sonra yapabıleceğin birşey yok

baştan yapman gereken şeyi yapmamışsın yanı ağzını açmamışsın neden açmadın korktun mu terkedılmekten?

baştan kabul etmişsin şimdi yan çizemezsin böyle olacağı belliymiş tahmın etmek zor olmasa gerek...

senı kımse kandırmamış olayları çarpıtmamış bızle kalsın mı denılmış sorulmuş o zaman deseydın olmaz dıye...

neden terk edılmekten korkayım terk edılmekten korksam cekıp giderek onu terk etmezdım değil mi?
o kocam olmadan sevgılım olmadan yasayamam dıyen kız cocuklarından bırı degılım Allaha şükür:1:
bastan kabul etme nedenımı ilk mesajda acık acık yazdım. sanırım o kısmı atladınız okurken.

burada en büyük hata "kaygananın" mı yoksa "ergenin" mi? bence eşinizin en büyük hata..evlenmeden önce sizden birçok şeyi saklamış,4 tane daha kardeşi oduğunu ve yeğeninin sizinle birlikte yaşayacağını mesela.ayrıca annesi için sizi evden kovmuş..bence asıl sorun eşinizin tavırları.hem anneyi hem eşi idare edememiş ki bu sorunlar yaşanıyor.bence sizin yapabileceğiniz pek fazla birşey yok.ana-oğul birlikte halletmeli bu işi.

işte bu kısmı olayın tek cözebıldıgım kısım. önce anneci davranıyordu. bende susup kendının gormesını bekledım hatta ona temmuz basına kadar bu ıs duzelmezse davayı benım acacagımı soyleyıp avukatıma da arattım. şimdi ben temmuzu beklıyorum bakalım. ama bu arada esim yavas yavaş kendı gormeye basladı olayları. ıstedıgım oldu. sonucta benım yorumlarımla etkı altında kalmasından ıse kendı kendıne bırseylerı gorup kendınce yorumlaması ıdrak etmesi daha onemlıydı bence ki sanırım artık oyle oluyor :46:

Yine her zamanki gibi sonuç aynı.

Gençlerimiz anne-babayı dinlemeli.
Her zaman onlar haklı çıkıyorlar :(

ama su an enne babam her zamankı gıbı yıne cok ıyı bır secım yaptıgımı sadece onlardan uzaga gıdecegım ıcın sorun cıkardıklarını soyluyorlar acık acık :32::32:

Allah kolaylık versin canım gerçekten işin çok zor.Herkesin görgüsü,yaşantısı,aile yapı ve gelenekleri çok farklıdır.Ama bence artık evin asıl sahibinin kendin olduğunu belli etmelisin.Mesela kendine tvde bir dizi veya program belirle ve hergün izlemek istemesen bile "bu benim dizim bekliyorum hergün ve izleyeceğim"de al kumandayı eline,ayrıca artık bu yatılı misafirlerden rahatsız olduğunu da dile getir"ben yeni evliyim ve sizin kadar tanımadığım insanları bu kadar sıklıkta evimde istemiyorum"de.Tabi bunları yaparken eşinin de arkanda olduğundan emin olmalısın.Biz altlı üstlü oturduğumuz halde hep rahatsızız evde "acaba kapıyı ne zaman çalacaklar,yok kim gelecek"vs aynı evin içinde...aman Yarabbim zor olsa gerek.Ayrıca o yeğene de ne zaman evine gideceğini kendin sor rahatsız olduğunu belli et.Sen yeni evlisin heveslerin olur,hayallerin olur ne diye 3.ve 4.şahıslar için erteleyesin ki sonra geriye dönüp baktığında çok üzülürsün "en güzel zamanlarım başkaları yüzünden heba olmuş"dersin.Ayrıca eşin ile aranızda sorunlar oluyorsa da bebek olayını dediğin gibi düze çıkana kadar ertelemelisin.Allah kolaylık versin tekrardan...

o kumanda namaz kılarken bıle etegının altında. yapısık ıkız gıbıler. bı operasyonla ayırmak gerekecek sanırım bı sure daha boyle yasarsa. evde tv ızlemek benım ıcın cok buyuk bır luks.
yatılı mısfırden rahatsız tabıkı degılım aslında ınsan edebıyle gelınce bı sorun yok ya da evde mısafır oldugunu bıldıgım surece de bı sıkıntı yok ama sırf uyumak ıcın yolda benı gorup yolunu cevıren kısı gecennı bırınde gelıp yatıya kalıyorsa benım de dogal olarak canım sıkılır. defalarca soyledım istemıyorum dıye. ne yapayım yanı aksam yatarken kapıyı kılıtleyıp anahtarı cebıme mı alayım kımse gelmesın dıye. sitemim size degıl bun arada kendıme. yegenıne sordum ıs arıyormus. nasıl arıyorsun sen ıcı denızde mı bulucan top pesınde mı dedım amaan yenge dedı. bende baska bır yegenınden yardım ıstedım ıs bul nolur gıtsın evden dıye sımdı o yardımcı olmaya calısıyor. dun gece konustuk gelsın bızle kalsın dedı ıs de bulsa cok guzel olacak. bahsettıgım yegen sımdı arayıp amca x gelıp bızde kalsın artık dedı dun gece eşimde zaten dunden razı ok dedı. cmt gıdecek galıba yegen.en guzel zamanlarım baskaları yuzunden hba oldu dıyorum zaten :43:

Konu sahibi Arkadaşım, eşinle konuştun mu?Rahatsız olduğunu bir an önce anlat.Böyle devam edemeyeceğini,çok bunaldığını söyle.

oyledım arkadasım. hatta artık o eve gıtmek bıle ıstemedıgımı ıcımden gelmedıgını soyledım. benı anladıgını zaten bılıyorum o da cozum bulmaya calısıyor. zaten cozum bulamayınca buraya yazmak zorunda kaldım ya

güzelim,zaten kayınvalde sana misafir muamelesi yapıyo. Yavaş yavaş eşininde aklı başına gelmeye başladı ama yinede annesine bişi diyemiyo. O yüzden senin artık onlara karşı kendini kanıtlaman lazım, evin düzeniyle başla istediğiniz gibi eşinle düzeninizi kurun.Eşinin desteğinide alırsan bu konuda pek bişi yapabileceğini sanmıyorum kadının.Yeğen konusunda ise taviz verme eşine en kısa zamanda gitmesi istediğini söylemelisin.Sinir hastası olacaksın yoksa bu gidişle...

Ne kadar buyuk bir fedakarlik yapmissiniz.

Esinizin bu duruma aykiri bir davranista bulunacagini hic sanmiyorum.

Bence bu duruma alismaya calisin cidden yapilacak birsey yok. K.valide otorite, oglu anaci.

Allah yardimciniz olsun. İcim daraldi.

benım de içim daraldı, hemde yedı aydır. eşim için katlanırım dıyordum ama son şikayet etme olayından sonra artık katlanamadıgımı acık acık soyledım esıme ıste sımdı evden ıkı aylıgına olsun gonderme planı yapıyor esım ınsallah plan elınce patlamaz.

Bu arada ;kendi evinizden gitmeniz tabikide gerekmiyor.Ama orası sizin ve eşinizin eviyse her gelen istediği gibi hareket edemez,misafirse bir süreliğinedir öyle değil mi? Eşine,misafirlerden sıkıldığını, hiç yanlız kalamadığınızı,beraber vakit geçiremediğinizi söyle.Bu konuya bir çözüm bulmazsa seni kaybedeceğini ve bir daha affetmeyeceğini kesin bir dille söyle canım.

söyledim canım.

Madem kayınvalideniz iyilikten anlamıyor,o zaman onun istediği dilden konuşun.Hep siz alttan almak zorunda değilsiniz ki!Neden hep üzülen sen olacaksın ki?Eşinle konuş,artık sabredemediğini, çok mutsuz olduğunu söyle.

soyledım ve olayı bı sekılde cozmesı ıcın bır ay sure verdım yoksa benı kaybedecegını cok ıyı bılıyor:47:

esımın yegenlerı oldugunu zaten bılıyordum ama bızde kalma gıbı bır durum yoktu kayınvalıdem resmen emrıvakı yaptı bıze.
benım kadar esım de sasırdı duruma ama annesı olunca bırsey dıyemedı.
diğer cocukları ıle benım eşim farklı eslerden olma. esım zaten ailesiyle gorusmuyor ama benım anlamadıgım kadın kendı canından olan cocukları nasıl yok oyle bır oglum/kızım dıyebılıyor.
Affetmemın sartlarını acık acık konustuk ama esımde cok yumusak yuzludur aslında annesı bırsey deyınce cevap veremıyor. normalde bende oyle oluyorum. kı bahsettıgım kavga bızım 7 yıldır ettıgmız tek kavga.
sabrediyorum zaten su an yapacak baska bırsey yok. aynı mahallede ev konusunu konustuk ama kayınvalıde kabul etmedı. en azından köyüne yolla bıraz dedım eşime sımdı annesını ıkna etme yontemlerını arıyor. cok degıl bır ay gıtse kafamı dınleyecegım.
Eşim farkında oldugu için bende çok üstüne gidemiyorum zaten. sonucta bır de dırdırcı durumuna dusmek var. haklıyken haksız olmayayım degıl mı?

merak ettıgınız bır konu hakkıında sıze soyle bır ornek vereyım: ben evde kayınvalıde ıle yasayamayacagımı anlayınca işe basladım tekrar. 9 da baslayan mesaım ıcın sabah 6,30da evden sıkıyorum. sırf gormemek ıcın. aksam eve gıtmem en ıyı ıhtımalle 9 . eve gıttıkten sonra sadece bır merhaba deyıp evde eksık olup olmadıgını ogrenıp kendı odama gecıyorum.
gecen haftalarda dort gun ustuste eşim aldı benı ısyerınden bunaldık dıye yemege cıktık, sahılde takıldık vs. ama benbı eve bırakırken benımle oldugunu soyleme dedı. neden dedım sımdı işe donmem gerek annemle ugrastırma benı dedı bende o dedım. ılk gunler NERDESIN SEN sorularıyla karsılandım. cevap vermedım işim vardı dedım gecıstırdım. bıkac gun sonra (eşim işleri nedeniyle gec gelir eve) gece kalktım esimin geldıgını farkettım salona cıkıp oturalım bıraz dıye merdıvenlerden cıkarken adımı duyup durdum. kvalıdem benım on gundur eve cok cok gec geldıgımı hatta ondan on dakıka falan once geldıgımı o sordugunda da sana ne dedıgımı soyluyordu. Allah tan bahsettıgı gunler eşimleydim. yoksa nasıl insanda soru işareti oluşmaz kı. Eşim de işi varmıstır, gezmıstır, arkadaslarıyladır sen nıye karısıyosun kıza dedı kestı attı konuyu. Sizce ben bu durumda ne yapıyo olabılırım. Zaten yuzunu gormuyorum artık

uzun oldu kusura bakmayın ama herseyı yanıtlamaya calısıyorum belkı kendımı daha ıyı ıfade edebılırım dıye:42:

Bu durum sizin adiniza guzel olmus gercekten.

esinde esyalarin sizin yaptiginiz gibi olmadigini gorup annesi ile kavgaya basladiysa bunun ardi kesilmez ayrica kayinvalideler hepsi olmasada cogu gelinlerini hep rakip gormuslerdir helede evlenmeden once oglundan maddi destek gorenler kayinvaliden koyden gelmis simdi evine ortak oluyor sinirinide bozmayim zorda olsa az daha sabir rabbim yardim etsin

baska sıkıntımız yokkı
benım ıstedıgımde guzllıkle halletmek yoksa k.valıdemın kalbını kırmak ıstemıyorum sonucta eşimin annesi, ne olursa olsun.[/

Canım ilk olarak Rabbim sana sabır versin.Benim eşimde doğulu ve bizde ailesiyle üst üste oturuyoruz.üstümde babaanesi altımda amcası bnm sıkıntım kayınvaldemle deil şükür o gercekten annem gibi:)ama babaannesi cok aksi 2,5 senedir oturuyoruz aksi ama eşim ilk torun diye cok sevdiği için banada pek bişey yapmıyor.Ta ki geçen haftaya kadar evde tadilat yaptırıyoruz indi aşagıya ustalara evi yıkıonuz falan diye nasıl bağırdı adamlar sustu 10 dk bekledim sonra yeter dedim evimize bi şey yaptırırken sana mı sorcaz insanlara niye bağırıosun dedim ne oldu ev yıkıldı mı bu arada evimiz bize ait dedesinden kalma neyse biz bunla girdik birbirimize.Bana ben seni muhattap almıorum dedi bnde o zman gelme evime dedim o günden beri görmiyorum eşim dedi hadi gel cıkalım yukarıya ben dedim gitmem anlasın hatasını o da sen bilirsin dedi.Demek istediğim susunca tepene çıkıyorlar.Onlar evden gittimi 1 gün bile olsa o evde eşine süpriz yemek dans vs inanılmaz bi gün yaşat ve eşin onlar olmadan ne kadar mutlu ve özgür olduğunuzu anlasın ve sakın kendini ezdirme ve annesinin yanlışlarını eşinin görmesini sağla merak etme dananın kuyruğu mutlaka kopacaktır sen sadece bekle kazanan sen olacksın uzun oldu ama seni anlıyorum :)

benımde tek umudum o
onlar olmadıgında daha ıyı anlastıgımızı bır sorunun kalmadıgını fark ederse gerı donmemesını soyleyebılır annesıne.
dua edın bana lutfen.
işte bende sustugum ıcın tepeme cıktılar sandı kı kadının kendısınden korkuyorum, ben sadece eşimi üzmemek arada bırakmamak ıcın susmustm halbukı

CEHENNEME GİDEN YOL İYİ NİYET TAŞLARIYLA DÖŞELİDİR.

eşinin ve senin iyi niyetin sizi bu günlere getirmiş.

tabi kayınvaliden senin saygına karşılık saygı göstermemiş.

can sıkıcı durumlar, ama sabreden derviş gibi bekledin ve yeğen olayını çözdün.

sıra kayınvaliden de. yaz geliyor, memleketlerde düğün, nişan, şenlik olur. akrabalar köyde toplanır. kayınvaliden yazın köye giderse biraz rahatlarsın.

Allah yardımcın olsun.
Kayınvalidene malzeme verme. şu an yerden göğe haklısın. bırak konuyu eşin halletsin.

bu sadece o bölge için değil her zaman bu şekilde olmalıdır zaten.birini sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.yalnız sizin ki koşulsuz saygı anlayışına dayalı sanırım.yani k.valide ne yaparsa yapsın sus otur mantığı var ve sizi yıpratan da bu bence.

sonucta ne olursa olsun o eşimin annesı tabı kı saygı duymam gerek nasıl esımden kendı aılem ıcın saygı beklıyorsam bende saygı duymalıyım bu konuda hemfikiriz zaten.
ama ben alttan aldıkca tepeme cıktılar

güzelim,zaten kayınvalde sana misafir muamelesi yapıyo. Yavaş yavaş eşininde aklı başına gelmeye başladı ama yinede annesine bişi diyemiyo. O yüzden senin artık onlara karşı kendini kanıtlaman lazım, evin düzeniyle başla istediğiniz gibi eşinle düzeninizi kurun.Eşinin desteğinide alırsan bu konuda pek bişi yapabileceğini sanmıyorum kadının.Yeğen konusunda ise taviz verme eşine en kısa zamanda gitmesi istediğini söylemelisin.Sinir hastası olacaksın yoksa bu gidişle...

sagol caım yorumun ıcın;
dun konustuk temmuz basına kadar suresı oldugunu yoksa dılekcemın ısleme alıancagını acık acık soyledım.
çözecegım bana bıraz zaman ver dedı eşim.
bakalım zamanını verımlı mı kullanacak cozum için yoksa bana baska yollar mı gorunecek...

Bu durum sizin adiniza guzel olmus gercekten.

esinde esyalarin sizin yaptiginiz gibi olmadigini gorup annesi ile kavgaya basladiysa bunun ardi kesilmez ayrica kayinvalideler hepsi olmasada cogu gelinlerini hep rakip gormuslerdir helede evlenmeden once oglundan maddi destek gorenler kayinvaliden koyden gelmis simdi evine ortak oluyor sinirinide bozmayim zorda olsa az daha sabir rabbim yardim etsin

inşallah kendı gorduklerı ıse yarar.
zaten cok fazla dıllendırmek ıstemıyorum
ıkı gun sonra ıyı olurlar ben kotu olurum, ıftıracı olurum
o yuzden herseyı kensının gormesını ıstıyorum esımın, iyi ki görmeye basladı zaten .
zaten annesı mı kumam mı bellı degıl
amin

CEHENNEME GİDEN YOL İYİ NİYET TAŞLARIYLA DÖŞELİDİR.

eşinin ve senin iyi niyetin sizi bu günlere getirmiş.

tabi kayınvaliden senin saygına karşılık saygı göstermemiş.

can sıkıcı durumlar, ama sabreden derviş gibi bekledin ve yeğen olayını çözdün.

sıra kayınvaliden de. yaz geliyor, memleketlerde düğün, nişan, şenlik olur. akrabalar köyde toplanır. kayınvaliden yazın köye giderse biraz rahatlarsın.

Allah yardımcın olsun.
Kayınvalidene malzeme verme. şu an yerden göğe haklısın. bırak konuyu eşin halletsin.

beni gercekten anlamanız gercekten cok hos.
kötü gelin olmak kolay yol ama benım ıstemedıgım bırsey.
inşallah annesını de gonderebılsek koye rahatlasak.
haa sımdı bu yorumuma da kızanlar olacaktır ama ben temellı gıtsın demıyorum kı (her ne kadar gonlumden gecen bu olsa da, demeye hakkım yok-sonucta oglunun da evı) üç ay gıtsın bende artık duzenımı oturtayım bı oh dıyeyım ne bıleyım tv de bı program ızleyeyım. kumandayı bı kez elıme alayım dımı??

Back
X