- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
Özellikle doğuda aile çok değerlidir(anne,baba,kardeş).Eşiniz annesi için sizi kovabilmişse kusura bakmayın ama annesinden hiçbir zaman ayrılmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsun arkadaşım ama benimde takıldığım yer kaynanadan çok evde ergen bi yeğenin olması
nekadar yeğende olsa ergen bir erkek ve sende yeni gelinsin gençsin , eşinin öncelikle buna razı olmaması gerekir
hadi anneyi geçtimde yeğene bakma mecburiyeti nerden geliyor ??
ayrıca 7 yıl tanışmanıza rağmen nişanlandıktan sonra eşiniz anne durumunu açmış size yani sanki biraz metazori yapmış gibi size çünkü siz ozamana kadar ailenize resti çekmişsiniz onun için neler yapmışsınız , onunki köprüyü geçince olmuş gibi
ve bu sürede yeğenden hiç bahsedilmemiş sanırım ( yanlış anladıysam düzeltin lütfen)
bu durumda ben çok fazla birşy yapabileceğinizi sanmıyorum açıkçası, tartışmada eşinizin sizi evden göndermesi bunun için çok yeterli bi kanıt , o zaman bunu yapabilen annesi mevzu bahs olunca daha ileri şeylerde yapabilir
umarım anne ve yeğen arada bir köye yada başka biyere giderlerde sizde nefes alırsınız
maddi durumları nasıl?kaynananla yegenıne ayrı ev tutsun kıyamıyorsa onlara.ayrıca eşin nasıl razı oluyor evde ergen bi erkek çocugun olmasına.
Ayrıca sizi eşinize şikayet etmesi hoş değil,mesela ' anne x (eşiniz ) artık bana çok soğuk,neden böyle yapıyor anlamıyorum' derseniz belki hatasını anlar.:26:
zaten hangi akla hizmet bereber oturmayı kabul ederler hiç anlamam
baştan bi güzel tavrınızı koyacaktınız
üzgünüm ama 1,5 aylıkken eşin seni kovuyorsa daha çok üzülürsün sen
evde kaynana ergen çocuk yatılı misafirler yol geçen hanı mı orası
eşinle konuş bir an evvel ayırın evinizi
Hadi sana başka cocugunun oldugunu soylemedı kayınvalıden eşinde mi söylemedi kardeşlerini çok üzüldüm haline ama sen sakın acıma kendine dik dur ayakda oldugunu gorsunler . Ve eşini al karşına konuş ama cok cıddı bır konusma olsun bu konusma
Kaynanan yaşlı veya bakıma muhtaç değilmiş.Yeğen de olduğuna göre,yalnız kalmayacak demektir.
Yeğenden konu açıp,belki ikisinin ayrı eve çıkması konusunda ikna edebilirsin.
Siz ayrı ev açıp kaynananı mı yanınıza aldınız,yoksa evlenip onun yanına mı yerleştiniz ?
7 yıldır tanıdığınız eşinizle 4 yıl sonra evleniyorsunuz..
Hadi 4 yılı geçtim geriye kalan 3 yılda nişanlı olmuş oluyorsunuz size hayatını ayrıntılarıyla anlatmalıydı.
Hem başka çocukları olduğunu hemde yeğenini sonradan öğrenmeniz çok büyük haksızlık.
Geçmiş gitmiş ama daha yedi aylık evliyken ''evinden'' ( evden dememişsiniz evinden demişsiniz dikkatimi çekti) kovması başka büyük haksızlık..
Bu kovmadan !! sonra barışma evresinde şartlarınızı tekrar konuşmanız gerekiyordu..Affetmenin bile şartları vardır.
Şimdi mecburen kabul ettiğiniz durumda sabır etmeniz gerekiyor..
En azından bir kaç yıl bu duruma ses çıkarmamanız gerekiyor, çünkü bu şartı vardı eşiniz..
Normal şartlarda böyle bir yorum yapabilirdim, bu şartta yani size birçok şeyi söylememesi, saklaması onun elindeki bu hakkı almış..Çekmek zorunda değisliniz.
En azından aynı mahallede bir ev tutmalı onlara.
Bu arada olanların farkında madem eşiniz annesini-annesiyle olan sıkıntıları mümkün olduğunca dile getirmeyin.
..............
Merak ettiğim bir konu var, k.validenizle frekanslarınızın tutmamasında sizinde payınız var mı, yoksa baştan sona problemli bir insan mıydı ?
zor bi durum eşin bu olay için seni evden kovabildiyse çok kararlı demektir yalnız anne olsa neyse bi de yeğenden bahsediyosun işin cidden zor eşinle başka sorunların yoksa mutluysan bu sorunu güzellikle çözmeye çalış ayrı ev istediğini söyle baktın anlamıyor bi süre annenlerde kalırsın hem kafan dinlenir hemde eşine ders olur belki
siz bence bu kaynanani yegen dedigin cocugun anasina yollayin basindan atmis cocugu ay sinir oluyorum bu cins kaynanalara allahim ya kim kime yüklene bilirse hesabi kendi kizlari olsa kilina zarar getirtmezler ama gelinede dünyayi zindan ederler iyi olan kaynanalar elbetteki vardir hic duymadim ama onlara sözüm yok ha bu sekilde cektiren kaynanalar herseyi anlayip anlamamis ayaklarina yatanlar duygu sömürüsüyle gelinin hayatini maffeden kaynanalara ölüm!!!!!!!!!!!!!!