- 11 Ekim 2017
- 1.308
- 2.560
- 133
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
-
bir deBi dk
Siz kv evinde misafir degilsiniz, siz kvye ait baska bagimsiz bir evde kira vermeden oturuyorsunuz, dogru anliyorum bence.
Bu kv'nin evi mirasla bölünmus mu ve kardeslerde tapuda hak sahibi mi?
Avukat tutucaz tekrardan bir daha denicezİyi de hangi sebeple böyle kararı verdi saçma imkansiz bişey avukatla hall edebilrsnz aileminde evi var kiracı çıkmıyo mahkeme görülecek çıkacak
Kayınpederim rahmetli oldu. Ev kaynanamın üstüne. 4 çocuğu varbir de
kayınvalidenin evi
ortada k.peder yok
gerçekten mi yok
ölmüş mü ne olmuş, başka kardeş var mı
soruluyor ama cvap vermiyor kadın
tüm bunları cevaplasa, burada çok kişinin ya ev sahibi olarak ya kiracı olarak bu derdi görmüşlüğü var
hem konu açıp hem kabız gibi ıkına ıkına mesaj atmak nedir anlamış değilim
Esi de muhtemelen eve ortak oldugu icin davayi kaybettiler.bir de
kayınvalidenin evi
ortada k.peder yok
gerçekten mi yok
ölmüş mü ne olmuş, başka kardeş var mı
soruluyor ama cvap vermiyor kadın
tüm bunları cevaplasa, burada çok kişinin ya ev sahibi olarak ya kiracı olarak bu derdi görmüşlüğü var
hem konu açıp hem kabız gibi ıkına ıkına mesaj atmak nedir anlamış değilim
İyi de 30-35 yıldır aynı evde kira vermeden yaşayıp ev sahibi olmuş, yetmemis yine ordan çıkmamış yeni aldığınız evi de kiraya vermişsiniz ve oturduğunuz evin hak sahiplerine de 30 yılda 5 kuruş bile odememissiniz...Yani oturduğumuz yerde kiralar çok pahalı araştırıyoruz inşallah bulabilirsek bizde istiyoruz çıkmayı
İnsanlar size sorduğu soru farklı ama ilk sayfada bende yazdım.Avukat tutucaz tekrardan bir daha denicez
kayınvalidenizle altlı üstlü olarak oturuyormuşsunuz yaKayınpederim rahmetli oldu. Ev kaynanamın üstüne. 4 çocuğu var
Müstakil ev kayınvalidemin üzerine tapukayınvalidenizle altlı üstlü olarak oturuyormuşsunuz ya
2 ayrı ev ve 2 ayrı tapu var ve her 2si de k.valide üstüne mi?
yoksa dubleks evi filan mı böldünüz?
o zaman ikametiniz k.valideniz ile birlikteMüstakil ev kayınvalidemin üzerine tapu
Ama kp öldüğü için kız kardeşler haklarını istediler, hisseli tek tapu olduğu için ve siz 30 yıldır hiç birine hakkını odemediginiz için doğal olarak evin satışı gündeme geldi, KV baktı kendi oturduğu kat da elden gidecek, oğluşuna kıyıp, bi zahmet size çıkın demeye başladı, siz de mecburen zaten taa 5 yıl önce satın alıp taşınmaya tenezzül etmeden kirasını çıtır çıtır yediğiniz eve gitmek için kiracıya çık dediniz ama eşinizin üstüne hisseli başka bir tapu olduğu ve 30 yıldır orada yasadiginiz kanitlandigi için davayı kaybettiniz. Doğru mu?Müstakil ev kayınvalidemin üzerine tapu
Durup dururken hakim öyle bir karar vermezki. Tek daireniz varsa olmaması lazım. Bir üst mahkemeye taşıyın. Ve tabiki kiraya çıkın yapacak bir şey yokArkadaşlar kirada bir evim var. Kiracım çıkmıyor mahkemeye verdik hakim oturma kararı çıkarttı. Biz kaynanamın evinde kalıyoruz 3 tane çocuğum var yetişkin biri 28 yaşında biri 21 yaşında küçüğü de 14 yaşında evde kendilerine ait odaları yok. Kaynanam evimden gidin diyor. Cimere şikayette bulundum bişey yapamıcaklarını söylediler. Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz…
30 yıldır siz onların hakkına çökerken diğer 3 kardeş nasıl geciniyordu? Hiç sordunuz mu?bize göre ödenmeyecek bi rakam herkesin kendine göre geçimi var
8 sayfa boşa yazılmış, dön dolaş aynı şeyler denmiş. Kiracınıza gurursuz diyene kadar kendinize bakın beleş çöreklenmişsiniz kayınvalidenizin evine hala evim varken kira mı vercem diyosunuz. Diğer kardeşlere kira verdiniz mi yada kayınvalidenize? O evde diğer kardeşlerinde hakkı var, buna rağmen nasıl kalmakta ısrarcı olur insan anlamıyorum hele kovulduğu yerde kalıyosunuz siz.
Ayrıca 28 yaşındaki oğlunuz ne yapıyor Allah aşkına, tüm gün evin içinde? Hiç mi elin ekmek tutsun oğlum demiyosunuz çok ilginç gerçekten.
97liyim 9 senedir çalışıyorum. Bir erkek nasıl yayılır kalır anlamıyorum gerçekten.
Ne kadar boş konuşuyorsunuz 5 bin kiranın nesini çıtır çıtır yicez acaba. Bu evi zamanında eşim yaptı satış falan söz konusu bile değil kardeşleri kimse bişey demiyor siz kendi kendinize yazıp çiziyorsunuz bilip bilmedenAma kp öldüğü için kız kardeşler haklarını istediler, hisseli tek tapu olduğu için ve siz 30 yıldır hiç birine hakkını odemediginiz için doğal olarak evin satışı gündeme geldi, KV baktı kendi oturduğu kat da elden gidecek, oğluşuna kıyıp, bi zahmet size çıkın demeye başladı, siz de mecburen zaten taa 5 yıl önce satın alıp taşınmaya tenezzül etmeden kirasını çıtır çıtır yediğiniz eve gitmek için kiracıya çık dediniz ama eşinizin üstüne hisseli başka bir tapu olduğu ve 30 yıldır orada yasadiginiz kanitlandigi için davayı kaybettiniz. Doğru mu?
Sanki sen 30 yıldır bedava oturup hak yememişsin gibi yağdır kankaKiracımız yüzünden gidemiyoruz çıkmadığı için bedava bi ev bulunca oturdu kaldı
Eşim yaptı zamanında sonuçta bu evi 3 kardeşin 5 kuruşu geçmedi bu eve herkes geldi hazır eve oturdu hak mı yemiş oluyorumSanki sen 30 yıldır bedava oturup hak yememişsin gibi yağdır kanka
Ne zorluklar çektin mesela? Hayatın boyunca hiç çalıştın mi? Hiç kira odedin mi? 30 yıl gorumcelerinin hakkını yemek dışında nasıl bir Zorluk çektin ?biz birikim yaparak almışız o evi sonuçta ne zorluklar çektik birisi gelsin de otursun bağış yapalım diye almadık
Canım zamanında eşim yaptı diyorum bu evi kimsenin 5 kuruşu geçmedi hak yemek mi oluyor. Boş boş konuşuyorsunuzNe zorluklar çektin mesela? Hayatın boyunca hiç çalıştın mi? Hiç kira odedin mi? 30 yıl gorumcelerinin hakkını yemek dışında nasıl bir Zorluk çektin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?