Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum.

E analari da çalışmıyor, 28 yaşında adam çalışsa ayrı eve çıkar zaten, bunlara yine bir faydası olmaz. 3 çocuk yapıp, barinmayı yıllarca allah'a emanet etmek de ne bileyim

Kayınvalidemle bir oturmuyoruz altlı üstlü evler canım

Altlı ustlu evde nasıl kendilerine ait odaları bile yok?
Ben anladıım....Ahaha bunlar aile evinde otururken diğer kardeşler hakkını isteyince evden çıkmak zorunda kalmışlar, muhtemelen yıllarca ev alalım çıkarız diye oyalamislar insanları, evi alınca da kiraya verip biraz daha oturmuşlar, en sonunda kavga gürültü olunca kiracıya çık demişler ama şu an oturdukları sözleşmesiz bir aile evi olduğu için kiracı dava açıp kazanmış....KV de de ya artık kira ödeyin ya da çıkın kardeşlerin hakkını vericem deyince zoruna gitmiş, kovuyor diyor.

Benim anlam veremediğim nokta, nasıl rahat ediyorlar? Hepimiz bir gün misafirliğe gidince bile rahat edemiyoruz kaynana evinde, hiç mi özelleri yok? Eşek kadar iki herifin, kaynananın olduğu evde cinsel hayat olur mu? Gregor Samsa’nın bile daha çok hareket alanı ve özeli vardır. Erkek çocukların elleri ekmek tutmuyor, cinsel hayat yok, kız arkadaş yok, iş yok, eğitim yok; sağlıklı değil, hiç değil. Ev bir de küçükse felâket. Benim erkek kardeşlerim var ya evde duramazlar, pandemide kriz geçirdiler, erkek adamın evde ne işi var; kalk git be adam.

Lanet olsun kiracıya deyip ev tutmaları en baştan gerekiyordu. Bence bir iş var, bunlar hâllerinden memnun. Hani kiracı çıksa yeni kiracı sokar, kaynana evinde devam ederler gibi.

Basbaya yok çocuklar yetişkin

oğlumun odasın kızların odası yok mesela
Madem 30 yıldır oturduğunuz evde cocuklara verecek tek oda var (onu da niyeyse sadece tek erkek çocuğa vermiş) üstelik birkaç ay kiraya çıkmaya bile gücünüz yokken , niye 3 çocuk? Çocuklar 30 yaşına gelmiş zaten artık , yeni evdeki 3 oda çok lazım değil bundan sonra, oturun bence yerinizde, boşuna avukata para kaptırmayın

Keşke kızlara verseydiniz odayı

Kız çocuklarının daha çok özel alana ihtiyacı oluyor

Madem 30 yıldır oturduğunuz evde cocuklara verecek tek oda var (onu da niyeyse sadece tek erkek çocuğa vermiş) üstelik birkaç ay kiraya çıkmaya bile gücünüz yokken , niye 3 çocuk?
hanımefendi istesem çıkarım ama benim zoruma giden kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım

hanımefendi istesem çıkarım ama benim zoruma giden kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım
Niye istemiyorsunuz? Kovuldugunuz evde hala nasıl oturabiliyorsunuz? Diğer evin isi uzun, dava açılacak da , kazanılacak da , kiracı çikacak da....Madem gücünüz var çıkın kiraya, hayatinizda hiç olmazsa birkaç yıl kimsenin hakkını yemeden, kira ödeyerek yaşayın, kiradayken açın davayı...

kaynanamın evinde oturuyorum diyor
birlikte oturuyorum demiyor
ayrı ev muhtemelen
ama en en kötü 2+1 olsa bir odayı kendi yatak odası bir odayı oğlana vermiş olsa kızlara oda yok sanırım
böyle durumda normalde kız olanlar 2 tane olduğuna göre bir odayı kızlarına verir şimdiki anneler olsa, hiç otruma odası yapmaz yemeği mutfakta yer mümkünse.

ama bu kadın eski dünyaya göre yaşıyor anladığım kadarıyla
hatta şey bile olabilir oturma odası yapmıştır çocukların hiç odası yoktur akşam çekyatlarda uyuyorlardır

kendi yatak odaı var kısacası, cinsel hayatının bir eksik kalacak durum yok

Yani oturduğumuz yerde kiralar çok pahalı araştırıyoruz inşallah bulabilirsek bizde istiyoruz çıkmayı

Yani oturduğumuz yerde kiralar çok pahalı araştırıyoruz inşallah bulabilirsek bizde istiyoruz çıkmayı
Çikamasaniz da KV ve diğer kardeşlere makul bir kira ödemesi yapın artık, hatta geriye dönük borcunuzu da bı zahmet ödeyin , hak yiyenin hakkı yerde kalır böyle, unutmayın

Kendimiz oturcaz diye söyledik. Hakim de oturma kararı verince kaldık böyle
İyi de hangi sebeple böyle kararı verdi saçma imkansiz bişey avukatla hall edebilrsnz aileminde evi var kiracı çıkmıyo mahkeme görülecek çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…