• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum.

Ne kadar boş konuşuyorsunuz 5 bin kiranın nesini çıtır çıtır yicez acaba. Bu evi zamanında eşim yaptı satış falan söz konusu bile değil kardeşleri kimse bişey demiyor siz kendi kendinize yazıp çiziyorsunuz bilip bilmeden
E madem kardeşler hak istemiyor, 70 lik KV niye 30 yıllık düzenini bozup , durup dururken çıkın diyor size? Niye kovuyor 3 çocuklu oğlunu?

Ne kadar boş konuşuyorsunuz 5 bin kiranın nesini çıtır çıtır yicez acaba. Bu evi zamanında eşim yaptı satış falan söz konusu bile değil kardeşleri kimse bişey demiyor siz kendi kendinize yazıp çiziyorsunuz bilip bilmeden
Kardeşleri bir şey demiyor diye hak yemeye devam edin o zaman. Tembel tembel oturup ağlamak yerine kalkın çalışın.
Milletin evine çöreklenmeyin

E madem kardeşler hak istemiyor, 70 lik KV niye 30 yıllık düzeni bozup durup dururken çıkın diyor size?
Çünkü hasta bi oğlu var onunla bizim bi aşağı katımızda oturuyolar. Süpürge yapmamızdan yürümemizden gülmemizden rahatsız oluyolar. Kısacası herşeydenn

Arkadaşlar kirada bir evim var. Kiracım çıkmıyor mahkemeye verdik hakim oturma kararı çıkarttı. Biz kaynanamın evinde kalıyoruz 3 tane çocuğum var yetişkin biri 28 yaşında biri 21 yaşında küçüğü de 14 yaşında evde kendilerine ait odaları yok. Kaynanam evimden gidin diyor. Cimere şikayette bulundum bişey yapamıcaklarını söylediler. Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz…
Eğer başka eviniz yoksa kendi evinize geçmeniz yönünde karar olurdum davayı yanlış açmış olabilir misiniz

Eğer başka eviniz yoksa kendi evinize geçmeniz yönünde karar olurdum davayı yanlış açmış olabilir misiniz
Bu konuları fazla anlamıyoruz bilmiyoruz o yüzden buraya sorup danışmak istedim. Herşeyi avukata bıraktık soruyoruz doğru düzgün cevap vermiyor bekleyelim bekleyelim sonu güzel olcak diyor Allaha havale ediyorum

Çünkü hasta bi oğlu var onunla bizim bi aşağı katımızda oturuyolar. Süpürge yapmamızdan yürümemizden gülmemizden rahatsız oluyolar. Kısacası herşeydenn
Yani çok inandırıcı gelmedi bana, 30 yıldır çocuklarınızı o evde tepelerinde buyutmussunuz rahatsız olmamislar da şimdi yetişkin insanların süpürge sesinden mi rahatsız oldular?

Ayrıca eşiniz kat çıkmış veya oda eklemiş olabilir amao evin yapıldığı arsa payı ve baba evinde bütün kardeşlerin hatta görümcelerin bile hakkı var biliyorsunuz değil mi?

Yani çok inandırıcı gelmedi bana, 30 yıldır çocuklarınızı o evde tepelerinde buyutmussunuz rahatsız olmamislar da şimdi yetişkin insanların süpürge sesinden mi rahatsız oldular? Ayrıca eşiniz kat çıkmış olabilir ama arsa payı ve baba evinde bütün kardeşlerin hakkı var biliyorsunuz değil mi?
Evimin düzenini nasıl bi hayat yaşadığımı bilmiyorsunuz konuşması kolay. Evde hakları olabilir ama en büyük bizim hakkımız kimse zamanında elini bişeye sürmedi benim eşim yaptı kapılarını açıp bakmaz kızları annesine hasta olduğu zaman kaynanam bişeye ihtiyacı olduğu zaman kızlarından önce ben giderim hep der kızlarımdan üstünsün diye ama ev üstüne ev olmuyor

Evimin düzenini nasıl bi hayat yaşadığımı bilmiyorsunuz konuşması kolay. Evde hakları olabilir ama en büyük bizim hakkımız kimse zamanında elini bişeye sürmedi benim eşim yaptı kapılarını açıp bakmaz kızları annesine hasta olduğu zaman kaynanam bişeye ihtiyacı olduğu zaman kızlarından önce ben giderim hep der kızlarımdan üstünsün diye ama ev üstüne ev olmuyor
Kayınvalide vefat edince tapu onun üstüne ya en büyük bizim hakkımız olmuyor miras bütün kardeşlere eşit bölünüyor.

Ona şüphe yok kızlarından üstün olmasanız size değil onlara verirdi orayı "alın kızım baba hakkınızdır siz de kat çıkın " diye , belli ki seviyor sizi ama bu kadar severken niye birden ayak sesinizden rahatsız olmaya başladı ben onu anlamadım?

Ona şüphe yok kızlarından üstün olmasanız size değil onlara verirdi orayı "alın kızım baba hakkınızdır siz de kat çıkın " diye , belli ki seviyor sizi ama bu kadar severken niye birden ayak sesinizden rahatsız olmaya başladı ben onu anlamadım?
Çünkü oğlu hasta karısı bıraktı gitti beyninden ameliyat oldu çıt sese rahatsız oluyor

Çünkü oğlu hasta karısı bıraktı gitti beyninden ameliyat oldu çıt sese rahatsız oluyor
Çok geçmiş olsun. Baştan bu ayrıntılari verseydiniz bu kadar tartışma yaşamazdiniz. Peki ogullarinizin çalışmaya engel bir durumu var mı? Avukat, mahkeme, tadilat taşınma vs hep paraya bakıyor malûm, dava açsanız da en az 2 yıl daha bitmez tahliye işi? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Back