• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Ellerimle Davetiyemi de yaptım.. :)

Çok güzel olmuş elinize sağlık ve mutluluklar dilerim.

Ben de bir arkadaşımın düğünü için davetiye hazırlıyorum ama boyuta karar vermeden önce zarflarını alalım dedik. Siz zarfları nereden temin ettiniz. İstanbul'da toplu zarf satışı yapan güzel zarfları olan bir yer biliyor musunuz?

çok hoş olmuş gerçekten, siyah beyaz ve kırmızı renkteki bu tarz kartları beğeniyorum bende. nasıl yaptınız peki tasarımı, yani kullandığınız resimleri nasıl oluşturdunuz belli bir programı mı var? bilgilendirirsen sevinirim..:7:

çok hoş olmuş gerçekten, siyah beyaz ve kırmızı renkteki bu tarz kartları beğeniyorum bende. nasıl yaptınız peki tasarımı, yani kullandığınız resimleri nasıl oluşturdunuz belli bir programı mı var? bilgilendirirsen sevinirim..:7:

İnternette wedding carts yazdım çeşitli figürler çıkıyor beğendiklerim arasında eleme yaparak bunlarda karar kıldım ve inanın çok basit yapımı.

sadece internet üzerinden sevdiğiniz resimleri bulun paintte tasarlayın. :1:
benim babam fotografçı olduğu için tasarladım ve fotoğrafa bastık. Davetiyeci veya matbaacılardan da uygun renkli zarf aldığınızda çok şık duruyor.

herkes kendi beğenisine göre yapabilir. Tavsiye ederim. Yakın çevremden olumlu tepkiler aldım.. :17:

Kızlar kendi davetiyenizi yapmak isterseniz internette bulduğum fotoları paylaşıyorum. Beğendiklerinizi Paintte düzenleyebilirsiniz.:16:
$1images.jpg $love banner vector1.jpg $images.jpg $images (3).jpg $images (2).jpg $hertaz_post.jpg $hearts022010_1.jpg $Heart-239_15.jpg $heart_love.jpg $desen_cerceve_7395906.jpg $ai471.jpg $32460742.jpg $love banner vector2.jpg $vintageFr_01_.jpg $love banner vector3.jpg

Bunuda düğün için yapmıştım ancak kısmet olmadı matbaacıda başka bastırdık. Örnek amaçlı koyuyorum..:34:

$davetiye.jpg

Back