Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrenince yazacam buraya inşallah sende hamile kalınca haber verirsin burayaGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Mide bulantısı oluyor ama kusma yok arabaya binince artıyor normalde araba beni tutmaz
Yaa inşallah 3 gün sonra adet günüm bakalım inşallah vardır yazacağım burayaSizi umutlandırmış olmayayım ama hamilesiniz bence regliniz bitince kan testi de yapın o zaman netleşir her şey.Bir çizgi kalın diğeri silik olsa bile hamilelik belirtisi çünkü
Merhabalar naptınız hamilemisinizÖğrenince yazacam buraya inşallah sende hamile kalınca haber verirsin buraya
Merhaba adet günüm 28 yani bugundu olmadım normalde olmadan bı gün önce ağrı oluyordu hiç ağrım yok 2 3 gün bekleyip test yapacam 4 ocakta randevu aldım bakalım hayırlısı olsunMerhabalar naptınız hamilemisiniz
Lütfen güzel haberlerinizi paylaşınMerhaba adet günüm 28 yani bugundu olmadım normalde olmadan bı gün önce ağrı oluyordu hiç ağrım yok 2 3 gün bekleyip test yapacam 4 ocakta randevu aldım bakalım hayırlısı olsun
İnşallah adet olmadım daha bekleyecem biraz daha haber verecem inşallahLütfen güzel haberlerinizi paylaşın
Bakalım normalde 27yi 28 bağlayan gece oluyodum daha bişey yok inşallah güzel haberler alirimMerhaba canim bende fransada yasiyorum bu testin aynisini yaptim 6 gun kala gosteren regle 6 gun varken yaptim aninda cizgi belirdi tam emin olmadim digital gebelik testi yaptim enceinte yazdi suan 6+4 haftaligim bence hamilesin Félicitations
Hadi inşallah güzel haberlerle gelBakalım normalde 27yi 28 bağlayan gece oluyodum daha bişey yok inşallah güzel haberler alirim