- 8 Haziran 2024
- 63
- 19
- 3
- Konu Sahibi Yorgunbirisi
Herkese iyi geceler öncelikle. Lütfen şakaya yada başka yöne çekmeyin anlattıklarımı. İçimde yaşadığım duyguları anlamıyorum, benim durumumu yaşayan kişilerin bu konuda düşünceleri ve fikirleri benim için önemli. Nasıl düşünmem yada bakmam lazım bunun için konuyu açtım. 3-4 ay önce eşimle ayrıldık ama zaten evliliğimiz şuan bakınca başından beri saçmalıklar diyarı üzerineymiş (her çeşit saygısızlık ve sevgi kisvesi altında sevgiyle alakası olmayan hareketler vb.) Çevremde az çok karşı tarafla bir oturmada bile bulunan insanlar ayrıldığımızı öğrenince zaten içlerine sinmediklerini söyledi. yakın çevrem kurtulduğuna dua et şeklinde hep. Bende şuan sağlıklı kafada düşününce (sağlıklı derken en azından uzak kalınca sis perdesinin çekilmesi gibi) iyi ki anlaşmalı bitti yıpranmadım, diyorum. Ama o kadar sevdiğini söyleyen, hediyeler alan, akşamları yürüyüş gezmelere çıkaran kişiye ne oldu diyorum. Hiç çabalamadı, adam akıllı kapıma bile gelmedi özür bile dilemedi yaptıklarından. Ayrılırken hakkımı alıp ayrıldım. Ailem destek çıktı. Her şey hemen oldu bittiye geldi ben bu kısmı anlamıyorum. Ne ayrılık öncesi ne sonrası hatta mahkemeden sonra bile yürüdü gitti. Şuan yazarken gözlerim doluyor, ben bunları haketmedim diye. Nasıl bu durumdan kurtulurum? Ayrıldıktan sonra bu aya kadar üzüntüm yoktu illaki üzüldüm ama şu sıralar olduğu kadar değildi. terapiye de gidiyorum şimdiden diyecekler için. Nasipte olduğu kadar yaşanır bazı şeyler bunları da biliyorum ama o tarafı daha doğrusu eski eşimin kafasını anlamak istiyorum.
Sizde de ayrıldıktan sonra üzüntünüz yada hangi duyguysa bunu ne kadar sürede atlattınız bu süreç ne kadar sürüyor? Uzun süreli benim için 5 gün bir konuya üzülmek bile can sıkan bir şey olduğu için bu durumdan nasıl çıkabilirim? Şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Sizde de ayrıldıktan sonra üzüntünüz yada hangi duyguysa bunu ne kadar sürede atlattınız bu süreç ne kadar sürüyor? Uzun süreli benim için 5 gün bir konuya üzülmek bile can sıkan bir şey olduğu için bu durumdan nasıl çıkabilirim? Şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkür ediyorum.