- 15 Ağustos 2024
- 1.105
- 378
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Bugün sabah ilk idrar ile yapsana biAdet tarihim yarın. Olmazsam bir kaç gün daha bekliyim bazıları da adet yaklaşınca hormonlardan dolayı testlere yansıdığını soledi uzun bir süreç deil aslnda 13 gün oldu iğne yapalı net çıkması gerekiyor mu gerekmiyor mu bilmiyorum
Yok daha test yapmayacam . Bekleyecm günüm geçince kan vericem test yaptığım zaman daha çok kafam karışıyor ;(Bugün sabah ilk idrar ile yapsana bi
Peki bakalım naısl istersenYok daha test yapmayacam . Bekleyecm günüm geçince kan vericem test yaptığım zaman daha çok kafam karışıyor ;(
Peki bakalım naısl istersen
Yaptım cnm sabah ilk idrarla böle çıktı . 14 günüm iğne sonrası bilmiyorum kafam karışıkBugün sabah ilk idrar ile yapsana bi
Bi kan testi versende rahatlasakmıııYaptım cnm sabah ilk idrarla böle çıktı . 14 günüm iğne sonrası bilmiyorum kafam karışık
Bencede cesaretimi toplayp gidicm;(Bi kan testi versende rahatlasakmııı
Bence de gitmelisinBencede cesaretimi toplayp gidicm;(
60,54 kan sonucum çok mu yeni acaba değer çok düşükBi kan testi versende rahatlasakmııı
Evet yeni bir gebelik canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin yukselişi takip etmen lazım ama tebrik ederim gebelik var60,54 kan sonucum çok mu yeni acaba değer çok düşük
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin evet takip lazım klomen+çatlatma iğnesi oldum ben bugün 14 gunumdu test yaptım bu sonucu aldım . Bakalım nasibimizde ne var. Bu arada yukarıda yazını gördüm düşük yapmissin çok geçmiş olsun şuan düşünüyor musunEvet yeni bir gebelik canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin yukselişi takip etmen lazım ama tebrik ederim gebelik var
Evet düşünüyoruz bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama nasipTeşekkür ederim cnm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin evet takip lazım klomen+çatlatma iğnesi oldum ben bugün 14 gunumdu test yaptım bu sonucu aldım . Bakalım nasibimizde ne var. Bu arada yukarıda yazını gördüm düşük yapmissin çok geçmiş olsun şuan düşünüyor musun
Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsinEvet düşünüyoruz bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama nasip
AminRabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin
Değerlerimiz yakın ben akışına bırakmaya karar verdim bugün testi tekrarlicaktim bir doktorun videosuna denk geldim "doktorlarimiz etik olarak 2 gün sonra kan verin diyor ilkini yapmissin 30 çıkmış sonra gitsen 60 olcak ee sonra 3000 lerde yukardan görünür kaç gün var hesaplayabiliyormusunuz bu eziyeti kendinize niye yapiyorsunuz 6. Haftayi bekleyin ağrı kanama vesaire yoksa öyle gidin keseyi de kalp atışını da duyun" diyordu videoda sanki benim için çekilmiş gibiydi mantıklı gelce bikaç hafta beklicem Rabbim hayırlısını versin hepimiz içinTeşekkür ederim cnm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin evet takip lazım klomen+çatlatma iğnesi oldum ben bugün 14 gunumdu test yaptım bu sonucu aldım . Bakalım nasibimizde ne var. Bu arada yukarıda yazını gördüm düşük yapmissin çok geçmiş olsun şuan düşünüyor musun
Aaa maşallah60,54 kan sonucum çok mu yeni acaba değer çok düşük
Evet cnm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin :) bugün doktora gittim keseyi görmek için ayın yedisinde gel dedi oda tahlil vesaire bişey yapma dedi dikkat et vitaminlerine devam et gününde gelAaa maşallahhayırlı olsun kuzum daha yenicik
Amin cnm bende öle düşünüyordum doktoruma gittim çünkü çatlatma iğnesi olmustum gereken birşey var mı die o bana bir tarih verdi o günde gel keseye bakalm hiç akışını takip edelim şöyle yapalm böle yapalım demedi öle şeyler strese sokar anneyi ve streste bebeğe yansır doktorum bu açıdan hep relax düşünen biri hak verdim ve beklemeye karar verdim arada kasıklarım agrior birde bel ağrım yoğun onu anlamadım ben sizde şikayetler neler.Değerlerimiz yakın ben akışına bırakmaya karar verdim bugün testi tekrarlicaktim bir doktorun videosuna denk geldim "doktorlarimiz etik olarak 2 gün sonra kan verin diyor ilkini yapmissin 30 çıkmış sonra gitsen 60 olcak ee sonra 3000 lerde yukardan görünür kaç gün var hesaplayabiliyormusunuz bu eziyeti kendinize niye yapiyorsunuz 6. Haftayi bekleyin ağrı kanama vesaire yoksa öyle gidin keseyi de kalp atışını da duyun" diyordu videoda sanki benim için çekilmiş gibiydi mantıklı gelce bikaç hafta beklicem Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Uyku hali ve halsizlik var bende zaman zaman mide yanması kasıklarıma nadiren ağrı giriyor daha çok başındayız insallah güzel ilerler geri kalan surecimizAmin cnm bende öle düşünüyordum doktoruma gittim çünkü çatlatma iğnesi olmustum gereken birşey var mı die o bana bir tarih verdi o günde gel keseye bakalm hiç akışını takip edelim şöyle yapalm böle yapalım demedi öle şeyler strese sokar anneyi ve streste bebeğe yansır doktorum bu açıdan hep relax düşünen biri hak verdim ve beklemeye karar verdim arada kasıklarım agrior birde bel ağrım yoğun onu anlamadım ben sizde şikayetler neler.
Amin cnm sağlıkla ilerlesin süreç.Uyku hali ve halsizlik var bende zaman zaman mide yanması kasıklarıma nadiren ağrı giriyor daha çok başındayız insallah güzel ilerler geri kalan surecimiz