- 15 Ağustos 2024
- 1.105
- 378
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Fotosu varmıDays doctor denedim dün pembe çizgi çıktı belirgin adete 7 gün var pek inanmadım bende olduklarımdan sonra
Öneriler için teşekkürlerrmerhaba hanımlarinnovita markasını da öneriyorum ben. 2 ay önce de düşükle sonuçlanan hamileliğim olmuştu, şimdi de hamileyim. tahminimce 20 seviyelerinde olan betayı bile algılıyor. bunun haricinde laboquick'e de çok güveniyorum. gün gün koyulaşması çok tutarlı bir şekilde ilerliyor. erken gebelikte ise biraz pahalı olsa da en çok predictor'u başarılı buluyorum. ancak predictor erken gebelik testi olmasına rağmen diğer markalar gibi koyu olmuyor, çift çizgi çıksa da açık renk çıkıyor gibi geliyor bana
Eğer memnunsanız bende sipariş vericem softec alayım10 aydır bi kaç marka dışında denemediğim test kalmadı sanırım
Öncelikle Allahın cezası yalancı pozitif gösteren silik çizgiyle kendini belli eden b. k testlerden bahsedelim.
Roll ara ara hayalet çizgi(silik çizgi) gösteriyor ama negatif!
Days doctor hayalet çizgi(silik çizgi) gösteriyor.
Freely erken gebelik testi baya baya pembe çizgi gösteriyor amaaa negatifff..
Freely kaset test hayalet çizgi(silik çizgi)
Ar+lmed erken gebelik testi milyonlarca hayalet çizgi(silik çizgi) bu teste göre 10 ayın bütün günleri hamileydim hatta su sebiliniz çeşmenizde hamile olabilir sinirlerim bozuldu..
Ar+lmed kaset test erken gebelik testiyle aynı gibi al birini vur ötekine
Artı olarak Laboquick kullandım ovü ve gebelik testini güzel hoş ama gebelik testinde bazen beyaz yada gri çizgi çıkarıyor aldırmayın o çizgilere
Gelelim canım güvendiğim testlere
Predictor early erken gebelik testi bir kere bile hayalet çizgi çıkarmadı hep net oldu götünü yerim ama çok pahalı
Surelab bu canımda hayalet çizgi çıkarmadı sağolsun
Days comfort bugün denedim gördüğünüz gibi hiç ama hiç hayalet çizgi vs yok zaten şuan varsada çıkmaz regl e 13gün var (bu test fiyat yönündende uygun çalışırlığıda güzel yanıltmadı şimdilik tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum toplu olarak)
Albi bu testide bu ay denedim 3 tane denedim 3üde negatif silik hayalet hiç çizgi yok.
Benim deneyimlediklerim bunlar kızçeler sizinde varsa söyleyinki birbirimize yardımcı olalım ne alıp ne almamamız gerektiği konusunda
Yeni deneyimlediğim kuruma çizgisi cartı curtu olmayan trendyolda 14 tanesi 230 tl olan muhteşem mi muhteşem
SOFTEC marka denendi onaylandı kızlar regle 9 ve 8 gün kala yaptım fotoğraf paylaşıyorum bu sabah ilk idrarla yaptığım test elimde tuttuğum SOFTEC marka..
Vallahi çok iyi çıktı ne bi kuruma çizgisi ne hayalet çizgi ne başka birşey negatifse negatif 25üstü hcg yi ölçüyormuş zaten 5 tane sipariş vermiştim 110 tlye şimdi bidaha sipariş vercem ben çok memnun kaldım hem ucuz hem güvenilir umut vermiyo en azındanEğer memnunsanız bende sipariş vericem softec alayım
SOFTEC Ultra Erken Gebelik Testi 5 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu almıştımEğer memnunsanız bende sipariş vericem softec alayım
Bende alayım diyorumda emin olamadım. Geçen ay güya predictor aldım bana prodoctor göndermişler. O kadarda para verdim hepsi kocaman negatiftiVallahi çok iyi çıktı ne bi kuruma çizgisi ne hayalet çizgi ne başka birşey negatifse negatif 25üstü hcg yi ölçüyormuş zaten 5 tane sipariş vermiştim 110 tlye şimdi bidaha sipariş vercem ben çok memnun kaldım hem ucuz hem güvenilir umut vermiyo en azından
Bende şuan bunun 14 lüsüne bakıyorum 230₺
14 ü 230 tl hiç birşey değil bence 1 tane predictor early 280 liraBende alayım diyorumda emin olamadım. Geçen ay güya predictor aldım bana prodoctor göndermişler. O kadarda para verdim hepsi kocaman negatiftibu ay iğne yaptrdım onu takip etmek için alayım diyorum gün gün 14 de yeterli olur zaten.
Aynen eşimi bekliyorum gelsin onay koduyla alacam14 ü 230 tl hiç birşey değil bence 1 tane predictor early 280 lira
Laboquick baya düşük beta algılıyor 2 kimyasalım oldu 20 ve 40 gibi rakamlarla öğrendim testlerden 3 gün önce falan silik pozitif çıkıyordumerhaba hanımlarinnovita markasını da öneriyorum ben. 2 ay önce de düşükle sonuçlanan hamileliğim olmuştu, şimdi de hamileyim. tahminimce 20 seviyelerinde olan betayı bile algılıyor. bunun haricinde laboquick'e de çok güveniyorum. gün gün koyulaşması çok tutarlı bir şekilde ilerliyor. erken gebelikte ise biraz pahalı olsa da en çok predictor'u başarılı buluyorum. ancak predictor erken gebelik testi olmasına rağmen diğer markalar gibi koyu olmuyor, çift çizgi çıksa da açık renk çıkıyor gibi geliyor bana
Shshshaj bizim bu onay kodlarıyla çilemiz ne zaman biter tahminiAynen eşimi bekliyorum gelsin onay koduyla alacam
İnşallah pozitif görürsün en kısa zamanda canımLaboquick baya düşük beta algılıyor 2 kimyasalım oldu 20 ve 40 gibi rakamlarla öğrendim testlerden 3 gün önce falan silik pozitif çıkıyorduinnovita kullanıyorum ovulasyon testi cok basarılı net gösteriyor herseyi laboquick ovu test cok sevmedim net çizgi cıkmıyor gibi geliyor. Henuz innovita gebelik testinde pozitif görmedim insallah o da kısmet olur
Shshshaj bizim bu onay kodlarıyla çilemiz ne zaman biter tahmini