- 25 Temmuz 2024
- 152
- 22
- 24
Siz nasil ogrenmistiniz regl gecikmesi falan oldu mu belirti falan ?Yukselir insallah ben 5 gun kala testte bile gormemistim. 11 gun cok erken. Allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nasil ogrenmistiniz regl gecikmesi falan oldu mu belirti falan ?Yukselir insallah ben 5 gun kala testte bile gormemistim. 11 gun cok erken. Allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyoruz
Siz nasil ogrenmistiniz regl gecikmesi falan oldu mu belirti falanYukselir insallah ben 5 gun kala testte bile gormemistim. 11 gun cok erken. Allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyoruz
Bu sekilde testte cikiyor ama kanda 0.8Yukselir insallah ben 5 gun kala testte bile gormemistim. 11 gun cok erken. Allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyoruz
Allah gönlünüze gore versin. İsteyen herkesin kucagi bos kalmasin insallah siz de bana dua edin saglikla kucagima alabileyim bebegimi. Yukleyebildiysem reglime 4 gun kala yaptigim testler. Sondaki ovulasyon testi.Birsuru test ve hepsi silik cizgi ama kanda 0.8 olumca biraz umidim kirildi ama artar insallah dualarinizda bana da yer verir misiniz
Cok halsiz hissediyordum ben gun boyu uyumustum kolumu kaldiracak halim yoktu reglime 4 gun kala. Asil belirtileri reglim geciktiginde yasamaya basladim.Siz nasil ogrenmistiniz regl gecikmesi falan oldu mu belirti falan
Kanda yukselmeden idrara gecmiyor diye biliyorum. Farkli marka test de deneyin. Ama 11 gun cok erken stres yapmayin bir kac gun daha sabredin kolay degil biliyorum ama en dogrusu regl gecikmesini beklemek. Ya da 2-3 gun kala test yapmak. Erken ogrenmek de cok stresli surekli hcg takibi yapmak gerekiyor. Gunler gecmek bilmiyor. İnsallah bebeginiz sizinledir bu tatli telaslari yasatiyordur sizeBu sekilde testte cikiyor ama kanda 0.8
İnsallahsaglikla kucaginiza alin insallahKanda yukselmeden idrara gecmiyor diye biliyorum. Farkli marka test de deneyin. Ama 11 gun cok erken stres yapmayin bir kac gun daha sabredin kolay degil biliyorum ama en dogrusu regl gecikmesini beklemek. Ya da 2-3 gun kala test yapmak. Erken ogrenmek de cok stresli surekli hcg takibi yapmak gerekiyor. Gunler gecmek bilmiyor. İnsallah bebeginiz sizinledir bu tatli telaslari yasatiyordur size
Benim reglime 11 gün vardı salı günü beta 3,22 çıktı. Bugün bir daha vereceğim inşallah yükselmeye devam etmiştir :/11 gun var yukselirmi acaba
İnsallah sonucu buraya da yazar misiniz rabbim gonlunuze gore versin sizi en guzel haberlerle müjdelesinBenim reglime 11 gün vardı salı günü beta 3,22 çıktı. Bugün bir daha vereceğim inşallah yükselmeye devam etmiştir :/
tabii ki yazacağım amiiin bekleyen herkes güzel haberi alır inşallahh :) (kalp)İnsallah sonucu buraya da yazar misiniz rabbim gonlunuze gore versin sizi en guzel haberlerle müjdelesin
tabii ki yazacağım amiiin bekleyen herkes güzel haberi alır inşallahh :) (kalp)
49 çıktı beta sonucum sanırım hamileyiim regle 9 gün kala öğrendik miniği dua edin nolur sağlıklı olsun :) aşırı heyecanlıyım şu anİnsallah sonucu buraya da yazar misiniz rabbim gonlunuze gore versin sizi en guzel haberlerle müjdelesin
Hayirli olsun cok sevindim49 çıktı beta sonucum sanırım hamileyiim regle 9 gün kala öğrendik miniği dua edin nolur sağlıklı olsun :) aşırı heyecanlıyım şu an
Teşekkür ederiimHayirli olsun cok sevindim
Belirtileriniz var miyditabii ki yazacağım amiiin bekleyen herkes güzel haberi alır inşallahh :) (kalp)
Evet o yüzden gittim zaten daha önce 7 haftalık tüpte yerleşen bir bebeği tüpümle birlikte aldıkları için en ufak kasık ağrım olunca gittim beta yaptırdım hemen. 3-4 gündür kasık ağrısı ve göğüs ağrısı vardı. Sigara içiyorum yine 3-4 gün içtiğim sigara midemi bulandırıyordu. Salı günü beta verdim işteBelirtileriniz var miydi
Anladim canim tekrardan hayirli olsunEvet o yüzden gittim zaten daha önce 7 haftalık tüpte yerleşen bir bebeği tüpümle birlikte aldıkları için en ufak kasık ağrım olunca gittim beta yaptırdım hemen. 3-4 gündür kasık ağrısı ve göğüs ağrısı vardı. Sigara içiyorum yine 3-4 gün içtiğim sigara midemi bulandırıyordu. Salı günü beta verdim işte
Teşekkür ederiim darısı bekleyen herkesin başınaAnladim canim tekrardan hayirli olsun
Adet 5 gün gecikti ve testler böyleyse hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 3461910 Adetim 5 gün gecikti farklı testlerle denedim bir bakar mısınız