- 15 Ağustos 2024
- 1.102
- 379
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Biliyorum onada pek güvenim yok diyoruö oda yalancı pozitif gösteriyor o yüzden diyorum artimedde öyle dedimArtımedten bahsetmedim ki awox benim söylediğim marka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum onada pek güvenim yok diyoruö oda yalancı pozitif gösteriyor o yüzden diyorum artimedde öyle dedimArtımedten bahsetmedim ki awox benim söylediğim marka.
Allahım kucağını doldursun inşallah canım benimKızlar bu markaların sahteleri ve orijinal olanları var sahte olanlar yalancı pozitif çıkarıyor umutlarımız sönüyor sonra dikkatli olmak lazım. Miratech markasının erken gebeliği güzel bence iki defa kullandım ikiside pozitif çıktı ve ikisinde de hamileydim ama kucağıma almak nasip olmadı düşükle sonuçlandı. Hatta ilkinde bata 1 hafta filan vardı pozitif çıkmıştı.
Ay senin var gibi kız baya belli çünkü istenmeyen gebelik mi? Neden öyle söyledinMerhaba :) innovita sizce doğru mu bi suru yanlış gösteriyor diyen forum var.. aksam yaptım şimdi yarın regli günüm ama benim 3-4 gündür böyle çıkıyor.. 14 tanesini mi 240 liraya aldım diye yapıyorum öylesine ama bi umudum olmasa da heyecan sıfır..
Sabah ilk idrar ile de yaparmısın bi kuzumMerhaba :) innovita sizce doğru mu bi suru yanlış gösteriyor diyen forum var.. aksam yaptım şimdi yarın regli günüm ama benim 3-4 gündür böyle çıkıyor.. 14 tanesini mi 240 liraya aldım diye yapıyorum öylesine ama bi umudum olmasa da heyecan sıfır..
Ay ben ne zaman demişim onu kız vallahi hatırlamıyorum okadar çok bakıyorumki testlere kafam allak bullak psikolojim bozuldu iyice kadınada yanlış söylemişim ay çok mahçup oldum şimdiE başka bir üyeye awox güzel marka demişsin
Merhaba, E sizin böyle miydi daha mı koyuydu acaba innovata bu da..merhaba hanımlar innovita markasını da öneriyorum ben. 2 ay önce de düşükle sonuçlanan hamileliğim olmuştu, şimdi de hamileyim. tahminimce 20 seviyelerinde olan betayı bile algılıyor. bunun haricinde laboquick'e de çok güveniyorum. gün gün koyulaşması çok tutarlı bir şekilde ilerliyor. erken gebelikte ise biraz pahalı olsa da en çok predictor'u başarılı buluyorum. ancak predictor erken gebelik testi olmasına rağmen diğer markalar gibi koyu olmuyor, çift çizgi çıksa da açık renk çıkıyor gibi geliyor bana
Çok istiyorum ama yalanci pozitif olmasından korkuyorum bu test hakkında çok şey söyleniyor.. sabah yine yaparımAy senin var gibi kız baya belli çünkü istenmeyen gebelik mi? Neden öyle söyledin
Üzüldüm öyle bişey yaşamanıza kaç gün vardı adetinize ben de predictor almayı düşünüyordum yarın en iyisi o diye kafam karıştıMaalesef canım sanırım o da bana denk geldi. Bildiğin 2-3 saat kendimi hamile zannettim. Ve çizgi hayalet değildi yani net bir çizgiydi. Direkt kan vermeye gittim çok üzüldüm sonrasında
Adetime 1-2 gün vardı. Bu olayı yaşadıktan sonra kan vermek daha mantıklı geldi açıkçası. Özelde bile 300 liraya verebiliyorken yanlış testlere para vermeyeceğim diye kendime söz verdim. Ama tabiki benim yaşadığım istisna 0.01lik bir durumÜzüldüm öyle bişey yaşamanıza kaç gün vardı adetinize ben de predictor almayı düşünüyordum yarın en iyisi o diye kafam karıştı
Allah belamı versin ki aynııııı ben hepsi aynı + olarak benim bacaklarım ayaklarım bi ağrıyo sanki virüs gibiyim kalbim çok hızlı atıyo ve sanki tiksinmişim gibi midem bulanıyo muş gibi garip bir his var içimde sol memem hem diğerindne çok büyük hemde çok ağrıyo benimde 7 gün var bugünde dahil 3gündür test yapıyorum negatifArkadaşlar adetime 6 gün var daha bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlma günü ilişki oldu o günden beri kasık ağrım var bel ağrım var 2 gündür de sırt ve sol gogusum agriyo .belirtimi acaba bunlar bilgisi olan yazabilir mi
2 gün sonra tekrar denicem ben oda negatif çıkarsa adet günümü beklicem artıkAllah belamı versin ki aynııııı ben hepsi aynı + olarak benim bacaklarım ayaklarım bi ağrıyo sanki virüs gibiyim kalbim çok hızlı atıyo ve sanki tiksinmişim gibi midem bulanıyo muş gibi garip bir his var içimde sol memem hem diğerindne çok büyük hemde çok ağrıyo benimde 7 gün var bugünde dahil 3gündür test yapıyorum negatif
Bende sabah denicem tekrar bi bakalım2 gün sonra tekrar denicem ben oda negatif çıkarsa adet günümü beklicem artık
Senin de mi 6 gün var dahaBende sabah denicem tekrar bi bakalım