- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
- Konu Sahibi vargasabreu
-
yapmayın allasen 12 eylül ülkenin kara lekesi
bi sağdan asın bi soldan asın diyecek kadar şuursuzca keyfi hareket edildi
bu nasıl olgunluk bu nasıl özgürlük
eger bu şekilde olgunlaştıysak keşke hep öyle kalsaydık keşke hiç özgür olmasaydık !
Siyasi hicbir orgutle ve olusumla isi olmayan insanlarin bile orgute mâl edilip iskence gormesi peki? Onlar icin de kurunun yaninda mi yanmis diyelim?Başkaların seçimlerini yapmasına (siyasal)engel olunursa nerde olursa olsun savaş çıkar, bu dersi aldı memleketimiz
Bence olanları ogün için gerekli bir dersi Türk demokrasisi için kurban verilmeden özgürlüğe adam atılmaz ve olgunlaşılmaz
bugün için yargılamak kolay
aynen öyle kurban dedik ya suçlu demedikSiyasi hicbir orgutle ve olusumla isi olmayan insanlarin bile orgute
mâl edilip iskence gormesi peki? Onlar icin de kurunun yaninda mi yanmis diyelim?
Başkaların seçimlerini yapmasına (siyasal)engel olunursa nerde olursa olsun savaş çıkar, bu dersi aldı memleketimiz
onu bunu herkesi herşeyi bi yana koyarım ama 17 yaşındaki erdal erenin yaşını büyültüp astırması hiç bi kabul görmez..
O donem ve kenan evren hakkında bilgim olmadigi icin yazmamistim eger bu yazdiklarindogru ise o iskencelerin on katini ceksin ins kanim dondu resmenbusratuna26 .!.:Demek öldün ha Kenan Evren? Hem de hesap vermeden hayalarına elektrik verdirip cam kırıkları üstünde yürüttügün erkeklere? Kanlı ic camasırlarını hücre hücre dolastırıp tecavüz ettirdigin kadınlara ? Oglunu 17 yasında idam ettirdigin,30 yıl evladına hasret yasayıp ölen o gözü yaslı ana senin ölümünü görseydi ici sogur muydu bilmem ama benim sogumadı...
Sanmam ki birimizinde ici sogumus olsun..
Simdi topragıda kirleteceksin o kirli bedeninle..
Topraga akıtacaksın irinini..
Bu halk seni unutmayacak Kenan Evren!
Askılarda unutmayacak!cam kırıklarıda!
Zulüm bile unutmayacak seni Kenan Evren! zulüm bile...
Atesin bol olsun!!!
Ne güzel yazmışsınız içimdekileri..bunun üstüne bir şey yazamadımDemek öldün ha Kenan Evren? Hem de hesap vermeden hayalarına elektrik verdirip cam kırıkları üstünde yürüttügün erkeklere? Kanlı ic camasırlarını hücre hücre dolastırıp tecavüz ettirdigin kadınlara ? Oglunu 17 yasında idam ettirdigin,30 yıl evladına hasret yasayıp ölen o gözü yaslı ana senin ölümünü görseydi ici sogur muydu bilmem ama benim sogumadı...
Sanmam ki birimizinde ici sogumus olsun..
Simdi topragıda kirleteceksin o kirli bedeninle..
Topraga akıtacaksın irinini..
Bu halk seni unutmayacak Kenan Evren!
Askılarda unutmayacak!cam kırıklarıda!
Zulüm bile unutmayacak seni Kenan Evren! zulüm bile...
Atesin bol olsun!!!
O donem ve kenan evren hakkında bilgim olmadigi icin yazmamistim eger bu yazdiklarindogru ise o iskencelerin on katini ceksin ins kanim dondu resmen
Cehennemin yedi kat dibine git ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?