- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi vargasabreu
-
moda demek ben demekteEvet yeni moda, modaya ayak uydurnalisin sende bence. Demode olmak kotu bir sey :)
ışıklar içinde uyusun bu nee yaaa..buda yeni modamıdır ayoll..
ne bileyim şekerim görüyorum televizyonda bu sözleri ışıklar içinde uyusun diye bizim ülkede bir laf çıkar moda diye geri kalmayız acaba dedim nedir bu yok canım ben bu modayı sevmedimm. Allah rahmet etsin . bu kelimeyi çok severim..gayrimüslim veya ateist vb uğurlaması o
rahmet müslümanlara denir ondan kakaocum
boşver uyma bu modaya sürüye katılma
cennet cehennem kavramına inandığına göre
ne bileyim şekerim görüyorum televizyonda bu sözleri ışıklar içinde uyusun diye bizim ülkede bir laf çıkar moda diye geri kalmayız acaba dedim nedir bu yok canım ben bu modayı sevmedimm. Allah rahmet etsin . bu kelimeyi çok severim..
Teee. Allahım neler göreceğim dahaa. Tanrı neee yaaa. ALLAHIM.. MEVLAMM varken..sağdan soldan geldiler genee banaağızlarına Allah kelimesini almak istemeyenlerin tanrı demesi gibi birşey bu neden anlamam bu islamfobia.
konu bu kısma nasıl geldi okumadım da abla bana ışıklar içinde yatsın nurlar içinde yatsın ya da üzerine yıldızlar yağsın cümleleri çok komik geliyornurlar içinde yatsınla,ışıklar içinde yatsın demenin ne farkı var
tövbe ,tövbe Allah hayırlı uzun ömürler versin ne ölmesi dur hele daha çok saçından çekicem seninn..konu bu kısma nasıl geldi okumadım da abla bana ışıklar içinde yatsın nurlar içinde yatsın ya da üzerine yıldızlar yağsın cümleleri çok komik geliyor
ben ölünce aklınızda olsun rahmet dileyin sadece ışığa gerek yok :))
Bende anlamadim vallanurlar içinde yatsınla,ışıklar içinde yatsın demenin ne farkı var
bende annemden duydum bugün, köyde evin damında yatamazdık, bi anda polisler içeri girer evi aradı, sokakta oturamazdık, evler taranırdı, saat takamazdık sağa taksak sağcı sola taksak solcu derlerdi falan fişman..
Isteyen istedigini desin size ne. Nur icinde yatsinla ayni anlamda iste.
bence yok,bizim ailede o isimden çok var,o nedenle biliyorumm nur ışık demektir,aynı anlamdalar değilmi,arapça nur meali ışıknurlar içinde yatsınla,ışıklar içinde yatsın demenin ne farkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?