- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
Valla o kadar aç kalıyorum ki hiç bişey olmuyor çünkü günde nerdeyse 3 kt su içiyorum. Kesinlikle su ile arttırabilirsin sütünü yemekle hiç alakası yok.Bugun bende kv deyken hemen cocuk gik dese sütün mu bitti diyor.resmen gösterdim göğsümu sıkıp bak fiskiriyor demeye.kizim gazdan ve kakasini itirmekten değişik hallere bürünüyor.hemen kendi tok bebege kaktircak mamayi mama emen çocuğa en son çare.süt çayı ile çayımı arttırdım ac kaldim ve içmeyince süt çayından biraz azalmıştı.kendi annemde hic ac kalma diyor süt için ama artik korkmaya başladım. Dogum kg ma inmeme 5 kg var bazen aldigimda oluyor.aman bacim sakın bebe biskuvisi verme kanitlandi bu bronsit astımı tetikliyor.kardeşime yedirdik zamaninda 7yasina kadar bronsit le başladı alerjik rinit sinüzit arasinda gitti geldi ilac firmalarını zenginlestirdik.bir kutu antibiyotik de yetmiyordu üstelik kardeş im bana göre daha cok emdi
Ven bişey vermem zaten 6 aya kadar. O zaman bile bebe bisküvisi pirinç lapası yerine faydalı şeyler vermeyi düşünüyorum. Pirinç unu ile muhallebi vermicrm onların yaprığı gibi.
Saçma sapan doldurmuşlar bebelen midelerini.valla eskiler şansa büyütmüş.
Benimkinin de gazı varken öyle yapıyor. Öyle olunca da karnı ağrımıyor onun aç oluyor. Benim çocuğumun huyunu benden iyi mı biliyorsun dediğimde bilmem ama acıkmıştır yaaaa diye diretiyor. Neyse bu bayram patlak vericem galiba :))