• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemikleri güçlensinmiş..

Korkmana gerek yok kendini ezdirmezsen bir sorun olmaz. Ben biraz doldum,doğumdan sonra gçrmezden gelemiyorum. Yoksa normalde hiç takmadım bu zamana kadar. İnsan doğum yaotıktan sonra değişiyormuş :)

Anladııım doğumdan sonra biraz duygusallaştınız sanırım. Valla bu durumda ne yapılır bilmiyorum. Kayınvalideniz pek laftan anlamayn birine benziyor. Esiniz biliyor mu rahatsız olduğunuzu? Annesini uyarmaz mı?

Anladııım doğumdan sonra biraz duygusallaştınız sanırım. Valla bu durumda ne yapılır bilmiyorum. Kayınvalideniz pek laftan anlamayn birine benziyor. Esiniz biliyor mu rahatsız olduğunuzu? Annesini uyarmaz mı?

Eşim biliyor evet zaten onun gözünün önünde laf sokuyorum.
Duygusallaşmaktan ziyade tahammül edememek diyim. Uyarmaz çünkü uyarırsa 2 sene konuşmaz onunla :) o da sıkıntı çıkmasın diye bişey demiyor.
Zaten kötü bir niyetle söylemediğini düşünüyor :))

Ay ben benim kv yi anlatsam herkes intihar eder.
10 günlüktü daha göbeği düşmemişti " sakın düşsün diye çekme haaa o kendisi düşer " dedi.
40 günlük cocugun ağzına görümcem kendi şişirdiği sakızı degdirmesine laf söyledim diye " baak böyle şey benim gıcıgıma gider sen babanın evınden mi getirdin cocugu bizede sevdirmiyon ' laflarına maruz kaldım kv nin.
Çok feci bi pişik oldu ben yapmışım gibi bana yüklendi cocuk gibi azarladı.
Ah ah daha cok sey var hatırlamadıgım. ne safmışım . Daha nice saçma sapan şeyler için uyarmaları. Yok karınca ilacı dökmüşsünüz cocuk yer ölür.
Şimdi olsa açarım agzımı yumarım gözümü.. kendime cok kızıyorum cok nası susmuşum bunca seyeee ..lafı ağzıma vermiş de almış içime atmısımmm :kızgın:

Ay ben benim kv yi anlatsam herkes intihar eder.
10 günlüktü daha göbeği düşmemişti " sakın düşsün diye çekme haaa o kendisi düşer " dedi.
40 günlük cocugun ağzına görümcem kendi şişirdiği sakızı degdirmesine laf söyledim diye " baak böyle şey benim gıcıgıma gider sen babanın evınden mi getirdin cocugu bizede sevdirmiyon ' laflarına maruz kaldım kv nin.
Çok feci bi pişik oldu ben yapmışım gibi bana yüklendi cocuk gibi azarladı.
Ah ah daha cok sey var hatırlamadıgım. ne safmışım . Daha nice saçma sapan şeyler için uyarmaları. Yok karınca ilacı dökmüşsünüz cocuk yer ölür.
Şimdi olsa açarım agzımı yumarım gözümü.. kendime cok kızıyorum cok nası susmuşum bunca seyeee ..lafı ağzıma vermiş de almış içime atmısımmm :kızgın:

Ya dengsizler artık valla çıldırtacak beni.

Back
X