Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

bende kahvemi aldım geldim :)))))) sırf bu yüzden atılmayalım şimdide :))))))

her ne olursa olsun ama allah vatanı,milleti korusun netice onlara hiç birşey olmayacak.olan yine halka,esnafa olacak..
kızıştıralım biraz burayıı..aynen bacımm olan halka ve esnafa olacak tuzları kuru nede olsaaa..

siyasete yazmak istiyorum ama yazamıyorum

zalim müdür yimirta gibi kadişi,bozuk para gibi harcadı ühüü
yaz canım yaz,kılıçlar oğlu hiç bir zaman siyastle dini karıştırmamıştır,o nedenle temiz biridir,din siyasetin kirli oyunlarına alet edilmemeli

namaz ayarlanıyorsa yakında oruçada bir ayar yaparlar

Su an chp mhp hükümet kursa bile ülke birden çakılmaz, çünkü ak parti hükümetinin hazinede biriktirdigi paralar var. Önce o paraları millete sacarlar, bi kısmını da kendileri yerler...
nasıl yani paramı biriktirdiler hazinede....sevinçten etekleri zil çalıyordu... ..anne çalıyormuydu gerçektennn

töbe töbe yapar bunlarrr.. işin şakası oruç tutan arkadaşların şimdiden oruçları makbul olsun ama yeminlen geçen sene çok zorlandımm rabbim kolayını versin inşallah arkadaşlarr..
amin,ben 30 gün tuttum geçen sene,adatken tutulmaz derler gerçi ama bazı hocalar tutulur demişti diye tuttum allah kabul etsin hepimizinkini,yine nasib olur inşallah,eşim hiç oruçtan bahsetmiyorsun dedinasib dedim

koalıiyon olmayacak,erken seçim,lakın hdpnın yerınde olsam akp ile koalisyon yapardım,bölece herkes eşitiği kuyuya düşerdi,yada şöleee mhpden yada hdp yada chp den 115-20 yiğit geçtik akpye desin,akp kursun hükümeti tek başına ,gönlüm bundan yana

hopp ben nezaman dedim dinsiz töbe töbee.. adamın içini nerden bileyim ayoll
siz derken sen değil.. genel anlamda.. sizin secmenler yada liderler adam alevı dıye i fatıhayı takılarak okudu diye resmen dinsiz saydı..

Anlamadığım, siz seçmen olarak, chp mhp koalisyonu kötü olacak diyorsunuz. Peki sizce ne olmalı? Kim kimle koalisyon kuracak ya da nedir?

bana göre mevcut yönetim kötü , enflasyon yada hazine sizin düşündüğünüz gibi gayet iyi oldugunu düşünmüyorum.
en azından bunlar bızım butcemıze yansımıyor. bazılarının iyi oldugunuz zaten görüyoruz..
chp-mhp demedım ; akp ile koalisyon yada kendı aralarında koalısyonda kurulsa ergec o kara delık patlak verecek. mevcut durumda sümen altı yapıldıgı ıcın kımse farkında değıl ama el degıstıgınde suyüzüne cıkacak ve bunuda muhalefete atacaklar..
sımdıden beceremıcek dıyenler bıle basladı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…