- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
kızıştıralım biraz burayıı..bende kahvemi aldım geldim :)))))) sırf bu yüzden atılmayalım şimdide :))))))
her ne olursa olsun ama allah vatanı,milleti korusun netice onlara hiç birşey olmayacak.olan yine halka,esnafa olacak..
Saatler inecekse cumhurbaşkanı yaparız be yaakaldırırım yavru yeminlen geldi oruçç.. ( ben akpye verdim ya oyumu )))... arkadaşlar kılıçdaroğlu belki saatleri indirir başbakan olsun beaaa..
bacım sen bunu yazdın ya kafadan gittin vallahi mune gelir şimdi ben sustum :)))kızıştıralım biraz burayıı..aynen bacımm olan halka ve esnafa olacak tuzları kuru nede olsaaa..
ben masumum ahada kendi demişş...Saatler inecekse cumhurbaşkanı yaparız be yaa23 nisanda geçti ama
oh oh hadi başlasın da şenlensin buralar valla canım sıkıldı siyasettede yok adranalin..
yok bacım işin esprisi o mune hangisi şaka hangisi değil bilirrr..bacım sen bunu yazdın ya kafadan gittin vallahi mune gelir şimdi ben sustum :)))
bide ben muneyi büyülemek için sarma sardım onaaa.. avtarıma bakınca affeder benii..bacım sen bunu yazdın ya kafadan gittin vallahi mune gelir şimdi ben sustum :)))
yaz canım yaz,kılıçlar oğlu hiç bir zaman siyastle dini karıştırmamıştır,o nedenle temiz biridir,din siyasetin kirli oyunlarına alet edilmemelisiyasete yazmak istiyorum ama yazamıyorum
zalim müdür yimirta gibi kadişi,bozuk para gibi harcadı ühüü
Gittik gittik biz cımbızaben masumum ahada kendi demişş...
munemi,hiç sanmam kendi kız olsa banlardı obide ben muneyi büyülemek için sarma sardım onaaa.. avtarıma bakınca affeder benii..
namaz ayarlanıyorsa yakında oruçada bir ayar yaparlarcok bıle
bazısı o kadar dindarken kendıne göre cuma namazını! ayarlıyorsa ,
dinsiz dediğiniz Kılıçdaroğluda belki iftarı 1 saat öne cekmeyi vaad eder ..
chp ve mhp nın koalisyona grecek olması öyle kötü olduki.. Hükümet ellerinde patlayacak temizleyelim derken , ellerine bulasacak ve sonra adı beceremedı olacak malesef..
hazine dediğiniz cok pardon kutular , vakıflar , saatler , gemiler mi oluyor..
sizmi zenginsiniz biz mi fakir anlamadım ki..
paralar hazinede öyle bolduki saraylar yapıldı , orda da sandıklarda altın sikkesi yapmış saklıyormus..
nasıl yani paramı biriktirdiler hazinedeSu an chp mhp hükümet kursa bile ülke birden çakılmaz, çünkü ak parti hükümetinin hazinede biriktirdigi paralar var. Önce o paraları millete sacarlar, bi kısmını da kendileri yerler...
dolmalar enfesbide ben muneyi büyülemek için sarma sardım onaaa.. avtarıma bakınca affeder benii..
töbe töbe yapar bunlarrr.. işin şakası oruç tutan arkadaşların şimdiden oruçları makbul olsun ama yeminlen geçen sene çok zorlandımm rabbim kolayını versin inşallah arkadaşlarr..namaz ayarlanıyorsa yakında oruçada bir ayar yaparlar
sağol canım geçen oğlumun doğum günüydü 5 yaşı bitti keratanındolmalar enfes
ben kendi adıma kızlar kişisel hakaret falan yoksa kiblemiyorum,çocuk değiliz değilmi hemen kibliyor bazılar doğru değil bencebide ben muneyi büyülemek için sarma sardım onaaa.. avtarıma bakınca affeder benii..
amin,ben 30 gün tuttum geçen sene,adatken tutulmaz derler gerçi ama bazı hocalar tutulur demişti diye tuttum allah kabul etsin hepimizinkini,yine nasib olur inşallah,eşim hiç oruçtan bahsetmiyorsun deditöbe töbe yapar bunlarrr.. işin şakası oruç tutan arkadaşların şimdiden oruçları makbul olsun ama yeminlen geçen sene çok zorlandımm rabbim kolayını versin inşallah arkadaşlarr..
nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallahsağol canım geçen oğlumun doğum günüydü 5 yaşı bitti keratanın
siz derken sen değil.. genel anlamda.. sizin secmenler yada liderler adam alevı dıye i fatıhayı takılarak okudu diye resmen dinsiz saydı..hopp ben nezaman dedim dinsiz töbe töbee.. adamın içini nerden bileyim ayoll
Anlamadığım, siz seçmen olarak, chp mhp koalisyonu kötü olacak diyorsunuz. Peki sizce ne olmalı? Kim kimle koalisyon kuracak ya da nedir?