- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Allah kabul etsin, konu dışı olcak ama tutulmaz adetken, hangi hoca diyor tutulur diye? he adetiniz 10 günü geçmişse tutulabilir ancak.amin,ben 30 gün tuttum geçen sene,adatken tutulmaz derler gerçi ama bazı hocalar tutulur demişti diye tuttum allah kabul etsin hepimizinkini,yine nasib olur inşallah,eşim hiç oruçtan bahsetmiyorsun dedinasib dedim
geçecek olan şimdiye geçerdi,mhp den hiç geçmez çizgileri çok farklıkoalıiyon olmayacak,erken seçim,lakın hdpnın yerınde olsam akp ile koalisyon yapardım,bölece herkes eşitiği kuyuya düşerdi,yada şöleee mhpden yada hdp yada chp den 115-20 yiğit geçtik akpye desin,akp kursun hükümeti tek başına ,gönlüm bundan yana
yaşar nuri öztürk demişti:)allah bilir artık ne diyeyimkiAllah kabul etsin, konu dışı olcak ama tutulmaz adetken, hangi hoca diyor tutulur diye? he adetiniz 10 günü geçmişse tutulabilir ancak.
bende kıblemiyorum canım aşırıya kaçanlar müstesna .. 1 senem bitti iki kere kıblemişimdirr..ben kendi adıma kızlar kişisel hakaret falan yoksa kiblemiyorum,çocuk değiliz değilmi hemen kibliyor bazılar doğru değil bence
ay yok ya çoğu şeyi mantık dışı yaşar nuri hocanın, çıplak namaz kılınabilir de demişti. üselik elinde hiç bi ayeti hadis vs yokken. neyse susayım ban yemeden, ama tutulmaz yani emin olun :)yaşar nuri öztürk demişti:)allah bilir artık ne diyeyimki
yok zaten dileğimi söledim,geçecek olan şimdiye geçerdi,mhp den hiç geçmez çizgileri çok farklı
insanın içini kim bilebilir yavru o alevililer kadarda taş düşsünbaşlarına öyle saçmalık olurmu allahtan her dilden arkadaşım var benim ve ben onlarla çok mutluyumm..ama sen haklısın ben bu lafları liderlerdende duyuyorum işte o zaman teee.. böyle oluyorumm canımsiz derken sen değil.. genel anlamda.. sizin secmenler yada liderler adam alevı dıye i fatıhayı takılarak okudu diye resmen dinsiz saydı..
bana göre mevcut yönetim kötü , enflasyon yada hazine sizin düşündüğünüz gibi gayet iyi oldugunu düşünmüyorum.
en azından bunlar bızım butcemıze yansımıyor. bazılarının iyi oldugunuz zaten görüyoruz..
chp-mhp demedım ; akp ile koalisyon yada kendı aralarında koalısyonda kurulsa ergec o kara delık patlak verecek. mevcut durumda sümen altı yapıldıgı ıcın kımse farkında değıl ama el degıstıgınde suyüzüne cıkacak ve bunuda muhalefete atacaklar..
sımdıden beceremıcek dıyenler bıle basladı .
tutmama hakkımı kullanırım o zaman bu sene,ya ben çok şaşırdım yazar nuri öztürk,imam nikahlı evliliğinde aslında erkeklerin bir kaç evlilik yapabilmesinin resmileştirilmesinin gizli yapılan imam nikahlarına engel olabileceğini söylemişit çok şaşırmıştım,hocalara yakışmıyor böyle nefsi şeyleri desteklemekay yok ya çoğu şeyi mantık dışı yaşar nuri hocanın, çıplak namaz kılınabilir de demişti. üselik elinde hiç bi ayeti hadis vs yokken. neyse susayım ban yemeden, ama tutulmaz yani emin olun :)
düşsün amin.. kızları alevılere gelin gidee inşallah..insanın içini kim bilebilir yavru o alevililer kadarda taş düşsünbaşlarına öyle saçmalık olurmu allahtan her dilden arkadaşım var benim ve ben onlarla çok mutluyumm..ama sen haklısın ben bu lafları liderlerdende duyuyorum işte o zaman teee.. böyle oluyorumm canım
sağol canım tüm kuzuların inşallahhnice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah
ben dinlerim yaşar nuriyi, ama bazen akıl dışı şeyler söylüyor. kolaya kaçıyor bazen işine nasıl gelirse öyle yorumluyor gibi..tutmama hakkımı kullanırım o zaman bu sene,ya ben çok şaşırdım yazar nuri öztürk,imam nikahlı evliliğinde aslında erkeklerin bir kaç evlilik yapabilmesinin resmileştirilmesinin gizli yapılan imam nikahlarına engel olabileceğini söylemişit çok şaşırmıştım,hocalara yakışmıyor böyle nefsi şeyleri desteklemek
artık hiç dinlemiyorum bende..ben dinlerim yaşar nuriyi, ama bazen akıl dışı şeyler söylüyor. kolaya kaçıyor bazen işine nasıl gelirse öyle yorumluyor gibi..
öyle canım kolay değilki dediğin gibi ya nasip ya kısmetamin,ben 30 gün tuttum geçen sene,adatken tutulmaz derler gerçi ama bazı hocalar tutulur demişti diye tuttum allah kabul etsin hepimizinkini,yine nasib olur inşallah,eşim hiç oruçtan bahsetmiyorsun dedinasib dedim
söz veririz tutamayız değilmi,bende korkarım nasib olur inşallahöyle canım kolay değilki dediğin gibi ya nasip ya kısmet
bizde var amcamım oğlu gelinimiz alevi bir tanısan öyle hatır nazlarkii kime ne canım hani öyle ayırıyorlar ya kafa göz dalasım varr..düşsün amin.. kızları alevılere gelin gidee inşallah..
Bence koalisyon oluyorsa olsun, başka partilerden mv filan gelmesinkoalıiyon olmayacak,erken seçim,lakın hdpnın yerınde olsam akp ile koalisyon yapardım,bölece herkes eşitiği kuyuya düşerdi,yada şöleee mhpden yada hdp yada chp den 115-20 yiğit geçtik akpye desin,akp kursun hükümeti tek başına ,gönlüm bundan yana
sen sanırım koalisyonlu yıllarda yaşadamıdn,yaşın kaç?Bence koalisyon oluyorsa olsun, başka partilerden mv filan gelmesin
Secim gununden beri soyledigimi Kilicdaroglu ne guzel ifade etmis. Aklin yolu bir.. Simdi oncelikler konusacak.. Herkes etegindeki taslari dokecek.. Vatan mi onceliklli yoksa parti mi gorecegiz.. "partimin prensipleri" diyerek gelecek secimlere yatirim yapanlar sakin 'gorevden nasil kactiklarini' bu milletin unutacagini hayal bile etmesin. Bugun milletin verdigi gorevden, sorumluluktan kacanlar yarin gelecek secimde gorev istemek icin bu millete gelmesin. Guler geceriz.."Seçim atmosferimizden çıktık. Duygularımızla değil, aklımızla hareket etmek zorundayız. Kendimizi, partimizi değil Türkiye’yi düşünmek zorundayız. Bu çerçevede akılla hareket etmek zorundayız. Devlet, kinle yönetilmez. Biz eğer iktidar olma yolunda önemli adımlar atacaksak, aklımızla mantığımızla hareket etmek zorundayız. Bu bağlamda hiçbir partiyi ve o partiye oy veren yurttaşlarımızı yok sayamayız, yok saymamalıyız."
kilit cümle
hdpyi yok sayınca yok olmayacak
duygularla hareket edince 13 yıldır tepemize çöken kabusun hesabı sorulmayacak.
Benim yasim 51. Koalisyonlu yillarda aldilar anan, baban, buyuklerin, kredi bile cekmeden oturdugunuz evleri.. Ulkemizin Ortadoguda lafi gecerdi, itibari vardi, butun Ortadogu dusmanimiz degildi, Libyaya isci gonderirdik, simdi hepsi kovuldu, AKPnin dis politikalari sayesinde hepsi artik bizim bas dusmanimiz.. Bati basbakanimizla Cumhurbaskanimizla alay etmezdi, ulke icinde de tum halk gelmis gecmis butun Cumhurbaskanlarina saygi duydu. Bu donemde ilk saibeli CBnini gordu bu millet. Ilk defa bir yilda 235 kisi CBnina hakaretten dava edildi, ilk defa halkin cogunlugunun mubalagasiz NEFRET ettigi, saymadigi bir basbakan, bir CB i oldu bu ulkenin. Dogudan batiya bu ulkenin heryerinde Turk bayragi dalgalanirdi, ilk defa AKP zamaninda bayraklarimiz indirildi, Guneydogu illerimizde gondere PKK bayraklari cekildi, yollarimizda PKKnin kurdugu polis teskilati arama yapmaya basladi, Guneydogu PKKya teslim edildi. Yazmaya bile utaniyorum, REZILLIK...sen sanırım koalisyonlu yıllarda yaşadamıdn,yaşın kaç?