Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

Chp seçim reklamlarında dahi diyor gitsinler gitsinler. Yani amaç birşeyler üretmek ülkeyi kalkındırmak hizmet değil sadece gitsinler. Eee şimdi ne olacak düştü hükümet hadi bakalım chp nin Mhp nin icraatlerini görelim. Hdp yi demiyorum zira şeref yoksunlarına söz düşmez. İnşallah daha güzel günler gelir. Umutsuz olmamak lazım.

tek umudum erken seçimden yana.....bakalım artık....
mhp birkaç puan yükseldi diye özgüven patlaması yaşıyor....
chp hükümeti yıkmanın sevinci ile herkese yesil ışık yakıyor...
bu akp neymiş beaaa

Bence erken seçim beklemeli biraz daha. Millet görmeli Akp hükümetiyle yönetilmiş ülkeyi ve koalisyon hükümetiyle yönetilen ülkeyi. Yani kıyas yapılmalı milletçe. Körü körüne ne akp ye nede diğer partilere oy verilmeli diye düşünüyorum. Bir muhakeme gücünün olması için bu millet koalisyonuda görmeli. Böyle daha bilinçli seçmen olunacağını düşünüyorum. Bu arada ülkenin kayıplarının ne olacağı konusunu hiç düşünemiyorum bu gelgitler içinde.

aynen katılıyorum.....

Su an chp mhp hükümet kursa bile ülke birden çakılmaz, çünkü ak parti hükümetinin hazinede biriktirdigi paralar var. Önce o paraları millete sacarlar, bi kısmını da kendileri yerler...

Akepeden çok daha iyi yapabilecektir,en azından ayakkabı kutuları,para sayma makineleri yok..
Dini alet etmeyecek meydanlarda..
Yeterli değilmi hükümeti kurması ,için..
cok bıle

kaldırırım yavru yeminlen geldi oruçç.. ( ben akpye verdim ya oyumu )))... arkadaşlar kılıçdaroğlu belki saatleri indirir başbakan olsun beaaa..
bazısı o kadar dindarken kendıne göre cuma namazını! ayarlıyorsa ,
dinsiz dediğiniz Kılıçdaroğluda belki iftarı 1 saat öne cekmeyi vaad eder ..
Su an chp mhp hükümet kursa bile ülke birden çakılmaz, çünkü ak parti hükümetinin hazinede biriktirdigi paralar var. Önce o paraları millete sacarlar, bi kısmını da kendileri yerler...
chp ve mhp nın koalisyona grecek olması öyle kötü olduki.. Hükümet ellerinde patlayacak temizleyelim derken , ellerine bulasacak ve sonra adı beceremedı olacak malesef..
hazine dediğiniz cok pardon kutular , vakıflar , saatler , gemiler mi oluyor..
sizmi zenginsiniz biz mi fakir anlamadım ki..
paralar hazinede öyle bolduki saraylar yapıldı , orda da sandıklarda altın sikkesi yapmış saklıyormus..

Hükümet kurulsun yeterki çakılmasın inşallah. Kim ister eğer birilerinin uşağı değilse kendi ülkesinin kötülüğünü ki.

hopp ben nezaman dedim dinsiz töbe töbee.. adamın içini nerden bileyim ayoll

chp ve mhp nın koalisyona grecek olması öyle kötü olduki.. Hükümet ellerinde patlayacak temizleyelim derken , ellerine bulasacak ve sonra adı beceremedı olacak malesef..
Anlamadığım, siz seçmen olarak, chp mhp koalisyonu kötü olacak diyorsunuz. Peki sizce ne olmalı? Kim kimle koalisyon kuracak ya da nedir?

al sende benim gibi bir cips at ortaya bir laf sonra seyret yavruu..çayla iyi giderrr..
bende kahvemi aldım geldim :)))))) sırf bu yüzden atılmayalım şimdide :))))))

her ne olursa olsun ama allah vatanı,milleti korusun netice onlara hiç birşey olmayacak.olan yine halka,esnafa olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…