- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
Abla senin keleş korumadımı senigeleyim ben kılıcımla
onu sen mi yaptın....hangi parmağınla sardın kıracam onubende halen acıyor toto öyle bir cımbızladıkii of anamm
Değildi.Pişkinlik akp nin eş anlamlısı değilmiydi
Chp seçim reklamlarında dahi diyor gitsinler gitsinler. Yani amaç birşeyler üretmek ülkeyi kalkındırmak hizmet değil sadece gitsinler. Eee şimdi ne olacak düştü hükümet hadi bakalım chp nin Mhp nin icraatlerini görelim. Hdp yi demiyorum zira şeref yoksunlarına söz düşmez. İnşallah daha güzel günler gelir. Umutsuz olmamak lazım.hükümeti devirmek için her oyuna başvurdular...hükümet düştü....herkes aval aval birbirine bakıyor....
bu kadar mı yani tüm amaç bu muydu....
hiçbir fikri olmayan çözümü olmayan insanlara kaldık ...sonumuz hayr olsun...
EminmisinDeğildi.
tek umudum erken seçimden yana.....bakalım artık....Chp seçim reklamlarında dahi diyor gitsinler gitsinler. Yani amaç birşeyler üretmek ülkeyi kalkındırmak hizmet değil sadece gitsinler. Eee şimdi ne olacak düştü hükümet hadi bakalım chp nin Mhp nin icraatlerini görelim. Hdp yi demiyorum zira şeref yoksunlarına söz düşmez. İnşallah daha güzel günler gelir. Umutsuz olmamak lazım.
Bence erken seçim beklemeli biraz daha. Millet görmeli Akp hükümetiyle yönetilmiş ülkeyi ve koalisyon hükümetiyle yönetilen ülkeyi. Yani kıyas yapılmalı milletçe. Körü körüne ne akp ye nede diğer partilere oy verilmeli diye düşünüyorum. Bir muhakeme gücünün olması için bu millet koalisyonuda görmeli. Böyle daha bilinçli seçmen olunacağını düşünüyorum. Bu arada ülkenin kayıplarının ne olacağı konusunu hiç düşünemiyorum bu gelgitler içinde.tek umudum erken seçimden yana.....bakalım artık....
mhp birkaç puan yükseldi diye özgüven patlaması yaşıyor....
chp hükümeti yıkmanın sevinci ile herkese yesil ışık yakıyor...
bu akp neymiş beaaa
Polemik olsun istemiyorum. Konuya yorum yapın, yoruma yorum değil. Ben fikrimi yazdım. Kılıçdaroğlu nun bu tavrı resmen piskinlik! Size göre öyle olmayabilir, sizin görüşünüz...Eminmisin
kaldırırım yavru yeminlen geldi oruçç.. ( ben akpye verdim ya oyumu )))... arkadaşlar kılıçdaroğlu belki saatleri indirir başbakan olsun beaaa..şu fotoğrafını değiştir gülüm malum 3 gün sonra oruçluyuz bayılmıyım burlardaaa
onu sen mi yaptın....hangi parmağınla sardın kıracam onu
kaldırırım yavru yeminlen geldi oruçç.. ( ben akpye verdim ya oyumu )))... arkadaşlar kılıçdaroğlu belki saatleri indirir başbakan olsun beaaa..
aynen katılıyorum.....Bence erken seçim beklemeli biraz daha. Millet görmeli Akp hükümetiyle yönetilmiş ülkeyi ve koalisyon hükümetiyle yönetilen ülkeyi. Yani kıyas yapılmalı milletçe. Körü körüne ne akp ye nede diğer partilere oy verilmeli diye düşünüyorum. Bir muhakeme gücünün olması için bu millet koalisyonuda görmeli. Böyle daha bilinçli seçmen olunacağını düşünüyorum. Bu arada ülkenin kayıplarının ne olacağı konusunu hiç düşünemiyorum bu gelgitler içinde.
al sende benim gibi bir cips at ortaya bir laf sonra seyret yavruu..çayla iyi giderrr..siyasete yazmak istiyorum ama yazamıyorum
zalim müdür yimirta gibi kadişi,bozuk para gibi harcadı ühüü
Su an chp mhp hükümet kursa bile ülke birden çakılmaz, çünkü ak parti hükümetinin hazinede biriktirdigi paralar var. Önce o paraları millete sacarlar, bi kısmını da kendileri yerler...Bence erken seçim beklemeli biraz daha. Millet görmeli Akp hükümetiyle yönetilmiş ülkeyi ve koalisyon hükümetiyle yönetilen ülkeyi. Yani kıyas yapılmalı milletçe. Körü körüne ne akp ye nede diğer partilere oy verilmeli diye düşünüyorum. Bir muhakeme gücünün olması için bu millet koalisyonuda görmeli. Böyle daha bilinçli seçmen olunacağını düşünüyorum. Bu arada ülkenin kayıplarının ne olacağı konusunu hiç düşünemiyorum bu gelgitler içinde.
cok bıleAkepeden çok daha iyi yapabilecektir,en azından ayakkabı kutuları,para sayma makineleri yok..
Dini alet etmeyecek meydanlarda..
Yeterli değilmi hükümeti kurması ,için..
bazısı o kadar dindarken kendıne göre cuma namazını! ayarlıyorsa ,kaldırırım yavru yeminlen geldi oruçç.. ( ben akpye verdim ya oyumu )))... arkadaşlar kılıçdaroğlu belki saatleri indirir başbakan olsun beaaa..
chp ve mhp nın koalisyona grecek olması öyle kötü olduki.. Hükümet ellerinde patlayacak temizleyelim derken , ellerine bulasacak ve sonra adı beceremedı olacak malesef..Su an chp mhp hükümet kursa bile ülke birden çakılmaz, çünkü ak parti hükümetinin hazinede biriktirdigi paralar var. Önce o paraları millete sacarlar, bi kısmını da kendileri yerler...
Hükümet kurulsun yeterki çakılmasın inşallah. Kim ister eğer birilerinin uşağı değilse kendi ülkesinin kötülüğünü ki.Su an chp mhp hükümet kursa bile ülke birden çakılmaz, çünkü ak parti hükümetinin hazinede biriktirdigi paralar var. Önce o paraları millete sacarlar, bi kısmını da kendileri yerler...
cok bıle
bazısı o kadar dindarken kendıne göre cuma namazını! ayarlıyorsa ,
dinsiz dediğiniz Kılıçdaroğluda belki iftarı 1 saat öne cekmeyi vaad eder ..
chp ve mhp nın koalisyona grecek olması öyle kötü olduki.. Hükümet ellerinde patlayacak temizleyelim derken , ellerine bulasacak ve sonra adı beceremedı olacak malesef..
hazine dediğiniz cok pardon kutular , vakıflar , saatler , gemiler mi oluyor..
sizmi zenginsiniz biz mi fakir anlamadım ki..
paralar hazinede öyle bolduki saraylar yapıldı , orda da sandıklarda altın sikkesi yapmış saklıyormus..
Anlamadığım, siz seçmen olarak, chp mhp koalisyonu kötü olacak diyorsunuz. Peki sizce ne olmalı? Kim kimle koalisyon kuracak ya da nedir?chp ve mhp nın koalisyona grecek olması öyle kötü olduki.. Hükümet ellerinde patlayacak temizleyelim derken , ellerine bulasacak ve sonra adı beceremedı olacak malesef..
bende kahvemi aldım geldim :)))))) sırf bu yüzden atılmayalım şimdide :))))))al sende benim gibi bir cips at ortaya bir laf sonra seyret yavruu..çayla iyi giderrr..