Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

amin,ben 30 gün tuttum geçen sene,adatken tutulmaz derler gerçi ama bazı hocalar tutulur demişti diye tuttum allah kabul etsin hepimizinkini,yine nasib olur inşallah,eşim hiç oruçtan bahsetmiyorsun dedi:63:nasib dedim
Allah kabul etsin, konu dışı olcak ama tutulmaz adetken, hangi hoca diyor tutulur diye? he adetiniz 10 günü geçmişse tutulabilir ancak.

koalıiyon olmayacak,erken seçim,lakın hdpnın yerınde olsam akp ile koalisyon yapardım,bölece herkes eşitiği kuyuya düşerdi,yada şöleee mhpden yada hdp yada chp den 115-20 yiğit geçtik akpye desin,akp kursun hükümeti tek başına ,gönlüm bundan yana
geçecek olan şimdiye geçerdi,mhp den hiç geçmez çizgileri çok farklı

siz derken sen değil.. genel anlamda.. sizin secmenler yada liderler adam alevı dıye i fatıhayı takılarak okudu diye resmen dinsiz saydı..

bana göre mevcut yönetim kötü , enflasyon yada hazine sizin düşündüğünüz gibi gayet iyi oldugunu düşünmüyorum.
en azından bunlar bızım butcemıze yansımıyor. bazılarının iyi oldugunuz zaten görüyoruz..
chp-mhp demedım ; akp ile koalisyon yada kendı aralarında koalısyonda kurulsa ergec o kara delık patlak verecek. mevcut durumda sümen altı yapıldıgı ıcın kımse farkında değıl ama el degıstıgınde suyüzüne cıkacak ve bunuda muhalefete atacaklar..
sımdıden beceremıcek dıyenler bıle basladı .
insanın içini kim bilebilir yavru o alevililer kadarda taş düşsünbaşlarına öyle saçmalık olurmu allahtan her dilden arkadaşım var benim ve ben onlarla çok mutluyumm..ama sen haklısın ben bu lafları liderlerdende duyuyorum işte o zaman teee.. böyle oluyorumm canım:KK62::KK62::KK62:

ay yok ya çoğu şeyi mantık dışı yaşar nuri hocanın, çıplak namaz kılınabilir de demişti. üselik elinde hiç bi ayeti hadis vs yokken. neyse susayım ban yemeden, ama tutulmaz yani emin olun :)
tutmama hakkımı kullanırım o zaman bu sene,ya ben çok şaşırdım yazar nuri öztürk,imam nikahlı evliliğinde aslında erkeklerin bir kaç evlilik yapabilmesinin resmileştirilmesinin gizli yapılan imam nikahlarına engel olabileceğini söylemişit çok şaşırmıştım,hocalara yakışmıyor böyle nefsi şeyleri desteklemek

insanın içini kim bilebilir yavru o alevililer kadarda taş düşsünbaşlarına öyle saçmalık olurmu allahtan her dilden arkadaşım var benim ve ben onlarla çok mutluyumm..ama sen haklısın ben bu lafları liderlerdende duyuyorum işte o zaman teee.. böyle oluyorumm canım:KK62::KK62::KK62:
düşsün amin.. kızları alevılere gelin gidee inşallah..

tutmama hakkımı kullanırım o zaman bu sene,ya ben çok şaşırdım yazar nuri öztürk,imam nikahlı evliliğinde aslında erkeklerin bir kaç evlilik yapabilmesinin resmileştirilmesinin gizli yapılan imam nikahlarına engel olabileceğini söylemişit çok şaşırmıştım,hocalara yakışmıyor böyle nefsi şeyleri desteklemek
ben dinlerim yaşar nuriyi, ama bazen akıl dışı şeyler söylüyor. kolaya kaçıyor bazen işine nasıl gelirse öyle yorumluyor gibi..

amin,ben 30 gün tuttum geçen sene,adatken tutulmaz derler gerçi ama bazı hocalar tutulur demişti diye tuttum allah kabul etsin hepimizinkini,yine nasib olur inşallah,eşim hiç oruçtan bahsetmiyorsun dedi:63:nasib dedim
öyle canım kolay değilki dediğin gibi ya nasip ya kısmet

koalıiyon olmayacak,erken seçim,lakın hdpnın yerınde olsam akp ile koalisyon yapardım,bölece herkes eşitiği kuyuya düşerdi,yada şöleee mhpden yada hdp yada chp den 115-20 yiğit geçtik akpye desin,akp kursun hükümeti tek başına ,gönlüm bundan yana
Bence koalisyon oluyorsa olsun, başka partilerden mv filan gelmesin

"Seçim atmosferimizden çıktık. Duygularımızla değil, aklımızla hareket etmek zorundayız. Kendimizi, partimizi değil Türkiye’yi düşünmek zorundayız. Bu çerçevede akılla hareket etmek zorundayız. Devlet, kinle yönetilmez. Biz eğer iktidar olma yolunda önemli adımlar atacaksak, aklımızla mantığımızla hareket etmek zorundayız. Bu bağlamda hiçbir partiyi ve o partiye oy veren yurttaşlarımızı yok sayamayız, yok saymamalıyız."

kilit cümle

hdpyi yok sayınca yok olmayacak

duygularla hareket edince 13 yıldır tepemize çöken kabusun hesabı sorulmayacak.
Secim gununden beri soyledigimi Kilicdaroglu ne guzel ifade etmis. Aklin yolu bir.. Simdi oncelikler konusacak.. Herkes etegindeki taslari dokecek.. Vatan mi onceliklli yoksa parti mi gorecegiz.. "partimin prensipleri" diyerek gelecek secimlere yatirim yapanlar sakin 'gorevden nasil kactiklarini' bu milletin unutacagini hayal bile etmesin. Bugun milletin verdigi gorevden, sorumluluktan kacanlar yarin gelecek secimde gorev istemek icin bu millete gelmesin. Guler geceriz..

sen sanırım koalisyonlu yıllarda yaşadamıdn,yaşın kaç?
Benim yasim 51. Koalisyonlu yillarda aldilar anan, baban, buyuklerin, kredi bile cekmeden oturdugunuz evleri.. Ulkemizin Ortadoguda lafi gecerdi, itibari vardi, butun Ortadogu dusmanimiz degildi, Libyaya isci gonderirdik, simdi hepsi kovuldu, AKPnin dis politikalari sayesinde hepsi artik bizim bas dusmanimiz.. Bati basbakanimizla Cumhurbaskanimizla alay etmezdi, ulke icinde de tum halk gelmis gecmis butun Cumhurbaskanlarina saygi duydu. Bu donemde ilk saibeli CBnini gordu bu millet. Ilk defa bir yilda 235 kisi CBnina hakaretten dava edildi, ilk defa halkin cogunlugunun mubalagasiz NEFRET ettigi, saymadigi bir basbakan, bir CB i oldu bu ulkenin. Dogudan batiya bu ulkenin heryerinde Turk bayragi dalgalanirdi, ilk defa AKP zamaninda bayraklarimiz indirildi, Guneydogu illerimizde gondere PKK bayraklari cekildi, yollarimizda PKKnin kurdugu polis teskilati arama yapmaya basladi, Guneydogu PKKya teslim edildi. Yazmaya bile utaniyorum, REZILLIK...

Biz serefli, itibarli bir ulkeydik, AKP sayesinde cirkef, yolsuzlugun ve hirsizligin bile korunup yargilanamadigi, Anayasanin hice sayilip ve hatta bunun normal oldugunun belletildigi, ortahallinin fakir, zenginin daha zengin oldugu, iktidari elestiren herkesin isten atildigi, isyerine cezalar yagdigi, tazminat davalari acilan, hatta Silivride hucrelere gonderilen igrenc, kokusmus bir ulke olduk.
Koalisyon hukumetlerinde hic bir hukumet ortagi kendi basina guc degildi, hic bir koalisyon hukumeti zamaninda boyle kokusmus bir ortam olmadi, hicbiri dagi tasi ormani rant ugruna peskes cekemedi, kacak saraylar insa edemedi, millete ragmen ille de parka AVM dikecem diye insanlari gazlamadi, oldurmedi.. Hicbiri bunlara cesaret bile edemezdi zaten, tek basina hicbirinin yasalari ezme gucu yoktu! Yargi vardi! Calisiyordu!

X