Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

iyi birde ben anlatayım koalisyonlu yılları
doktor yüzümüze bakmazdı,baksa muaynaneye derdi,zaten sigortamız yoktu hastaneyede gidemezdık,hadi onuda geçtim,ilaç yoktu

ailem fakır olduğum için benı okula yazdıramdı,bağış parası istediler,zengın tanıdık bulduk,yazdırdı,neye yarar öğretmenler bi fakırleırn çocuklarına söz hakkı vermezdi,büyüğümüzün kıtabını,kıyafetını gıymeyelim diye her yıl değişirdi,kocaman bır rant,falan okulun kıtabını falan kıtapçıdan alcan,almadın,yandın zati

emara gittim yıl 2000 çapa özel bir emar,faturamı saklıyorum 500 tl,şimdi 35 tl,o zaman tekelde çalışan komşumuz 800 tl maaş,bir ay çift,bir ay tek,evimizn kırası 200 tl
... bankaya olan borcum yuzde 1500 temürrütle,serzer kıtap fırtaltınca 1600 tl oldu,katladı katladı,akp af geitrid,yıllar sonra 600 tl olarak ödedım,çok intiharlar olmuştu,kredi kartı mağdurları,sınan aygun araya girip bir yasa çıkmıştı

eskiden zengınler uçağa bınerdı,hayaldı bızım için,yurtdışına gitmek ruyaydı,şimdi çokkk gittim yurtdışına,uçağada çok bındım

ecevit ekrana elinde sıdık torbası ile çıkardı

100 dolar borç aldım(30 tl),koaslısyondan sora 95 tl olarak ödedim,
artık her dolmuşa bındığımızden akşam sabah zamla uyanırdık,şimdi avmlerde markaların kapısından geçemezdik,... marka gıymek çok zengının işi idi..

istanbul sisli çöp dağı,ve susuzdu

ay canalrım ruyalarımı anlatıyorum gerçekmi sandınız,sallıyorum,:))

konsolosluklarda kendi vatandaşına kötü muamele yapan bir ülkeydık,yurtdışındakıler bilir
polisden korkan,adaletin olamdığı bir ülkeydık

... ilaç 60 tl idi 2001 yılında,şu an 9,55 kuruş,ispata hazırım

daha neler varda,yazsam yetmez,işte bu yüzden akp bu kadar çok oy alıyor,

Bu ay 2 kere beni de banladı. Ellerine sağlık
Ah gulay'ım sorsan sizler banlanmıyorsunuz sözüm ona.
3 günde kaç kişi gitti halbuki ama işte neyse ki ben hayatta kim ne tarafa ne yazmış Hesabını tutmam, kurallara uymayan yorumların hepsine basarım cımbızı.
Hadi ben kaçayım, tüm gün yoktum, patronda uğramamış, felaket bildirim birikmiş.
Hepinize bol yorumlar

artık hiç dinlemiyorum bende..

Dinleyemezsin Çünkü ekran yasağı getirtildi.

ben dinlerim yaşar nuriyi, ama bazen akıl dışı şeyler söylüyor. kolaya kaçıyor bazen işine nasıl gelirse öyle yorumluyor gibi..
Neyi yanlış söylüyor? Mesela AKP'liler beraber yürüdük biz bu yollarda Fettullah ile diye şarkı söylerken; Yaşar Nuri ''Fettullah's tapmayın, Allah'a tapın diyordu.''

arkadaşım polemik yaratmaya meraklımısın? çıplak namaz kılınır, adetliyken oruç tutulur dedi diye mesajımda belirttim. tamamen siyaset dışı bişi yazdım. amacın nedir?

o konularda haklısın gülay..gülencilerle yurtlarda aynı kaptan yiyen akpli arkadaşlar,gülen rte tartışması yüzünden birbirlerinin yüzüne bakmıyorlarmış,gülenide farklı yerlere koyuyorlar,akpli arkadaş haşa peygamber gibi görenler var dedi tövbe estağfurullah

[

arkadaşım polemik yaratmaya meraklımısın? çıplak namaz kılınır, adetliyken oruç tutulur dedi diye mesajımda belirttim. tamamen siyaset dışı bişi yazdım. amacın nedir?
tarışmayın arkadaşlar,sare sare,gülay faydalarıda olmuştur demek istedi bence

gülayım dinlemiyorum derken artık çokça çıktı hocalar ekrana artık tekrar vs çok,hiç birini dinlemiyorum açıkçası

Ha simdi polisten hic korkmuyorlar he mi? Biz protesto yuruyusleri yapardik, "Demirelin unlu bir lafi vardir: "Yuruyun! yurumekle yollar asinmaz!" deyi.. Yuruduk... Hadi sikiysa simdi yuruyun! Hadi sikiysa elinize bir TURK BAYRAGI alip da sokaga cikin! Guldurmeyin beni yav..

1991 de kayinpederimi kaybettik.. Kanserden.. Tek kurus para odemedik ne Emara, ne de hastaneye, ne de tedaviye.. Capa, Cerrahpasa hepsini dolastik.. Ne parasi?
Bugun SSK da calisan asistan doktorlar, stajyerler yerine profesorler bakardi bize.. Ne doktoru, ne ilaci bugun? Tecrubesiz stajyerin yaptigi tedaviden hastan yasarsa sanslisin..
Lise duzeyinde profesorsuz egitim veren pitircik gibi acilmis yuzlerce universitenin birinden mezun olup da sirketlerce universite mezunu sayilip adam gibi bir is bulursan dunyanin en sansli insanlarindansin!
Teknolojinin ilerleyip dunyada teknolojik aletlerin cogalmasi ve dogru oranda ucuzlamasini AKPnin becerisine saymak ne komik.. 1978 den bu yana 30 yil icinde ucak biletlerinin % 50 ucuzladiginin farkinda misiniz acaba? Ilk masaustu bilgisayarimi 2001'de 1000 dolara yakin bir paraya toplatmistim, ayni bilgisayar bugun yari fiyatinin da altinda, hem de marka olani.. Sadece Turkiye degil tum dunyada.. Ha belki Turkiyede daha pahallidir, ne de olsa kendiniz uretmiyorsunuz, cebinizdeki telefona kadar herseyiniz ithal. Benim 650 dolara aldigim Iphone 6 yi siz orada 900 dolar ve ustune aliyorsunuz, AKPye para lazim malum, vergi.. Benzinde oldugu gibi, ben litresini 65 sentten (1.75 YTL) alirim, siz fahis vergisini de ekleyip 4.87 den.. Sonra da "AKP bizi nasil da kalkindirdi! Sagolsasin Akparti, sen gidersen biz naapariz?" diye vefada da kusur etmezsiniz.. Helal olsun ona kacaksaraylar! He mi? Guluyorum halinize..

Eskiden marketlerde sik sik zam vardi, eskiden zami asan maas zamlari da vardi, biz enflasyonla yasamaya alismistik yani, hic bir hukumet bizi enflasyona ezdirmedi. Bugun oldugu gibi Dogalgaza %50, emekliye %3 u biz yasamadik, onu siz yasiyorsunuz bugun..

Kur-an'ı Kerim oku. En doğru bilgi orada.
evet aynını yapıyorum gülayım,bir nevi moda oldu ramazan geliyor şimdi hocaları çıkartırlar aynı sorular tekrar tekrar sorulur,bir ara zevli geliyordu ama artık sıkıldım sanırım

kise sokağa çıkamaz protesto için iç güvenlik yasası var artık,ne kadar yazarsan yaz,akp den başka hükümet görmemiş arkadaşlar korkmaya üzülmeye devam edecek

evet aynını yapıyorum gülayım,bir nevi moda oldu ramazan geliyor şimdi hocaları çıkartırlar aynı sorular tekrar tekrar sorulur,bir ara zevli geliyordu ama artık sıkıldım sanırım

Malesef öyle. ''Sakız çiğnemek, kolonya sürmek orucu bozar mı? 3harfliler 5 harfliler...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…