Kız sınırlarını iyi cizip şartlarını ortaya koyabiliyorsa bu kimsenin sucu değil, her yapılana "heee" derseniz trenin arkasından bakmaya devam edersiniz.pis keltoş patron ! uuufff burdaki son günüm bugün de bitsede gitsem...bahsetmiştim ben işten ayrılıyorum yerime muhasebeci kız başladı bu hafta ona işi öğretiyorum...Bugün son günüm.Burda muhasebecimi çaycımı montaj elemanı mı belli değildim her işi salak gibi yaparsan böyle olur işte...Bu yeni başlayan kızla patron arabayla çıktılar demin dün bugün gezmeler kız masasına bişeyler istemiş dün kırtasiyeye götürmüş seç al demiş pembe pembe çok güzel masa için kalemlik takımları delgeçler zımbalar süslü süslü kalemler bilmem nee....Kıza İş görüşmesinde montajdaki personellerle samimi olmanı istemiyorum sen sadece işini yani muhasebe yapcaksın burda...ben çıkana kadar benden herşeyi sorup öğrenmesini ondan sonrada sadece normal olan yani zaten her iş yerinde olması gereken gibi sadece muhasebeye bakacagını söylemiş...maaş olarak ta sıkıntı değil anlaşırız o konu da demiş..kız ben yüksek maaşla başlarım yani beni burda tutması için dedi....benden yüksek alacağıda kesinn ve hiç deneyimi yok muhasebe anlamında hiç birşey bilmiyo...Neyse benim takıldığım kızı kesinlikle kıskanmak değil ama bana yaptığı haksızlık daha 1,5 hafta önce bana birürü boş vaktin oluyo montaja yardım et diyodu çayına kahvesine baktırıyodu...Yaaaa zoruma gitti hem çalış ham kuş kadar paraya montaja da yardım et...hemde adama borçlandım evime pimapen yaptırmak için para çekmiştim...bide çıkınca onu ödemeye devam edeceğim zaten bu ay da kuruş para almayacağım maaşımdan borç kesilcek çünkü.. yani borcu takıp gitsem müstehak ta buna işte ben öle biri değilim...aslında yapmam gerekenden fazla iş yaptığım için o parayı fazlasıyla hakettim... kusuruma bakmayın sinirimi dökeyim dedim yazdım uzun uzun
boş ver nasıl olsa bir gün erkeklerin büyük kısmı keltoş olacak.En laçka ilişki şeklidir. Patron, çalışan ilişkisi. Olmaz ki ya, bir yerden patlar zaten.
İnsan ilişkilisine emir verirken zorlanır bir kere
Bazısı fırtınalı yaşam şeklini seviyor herhalde İpekcim, oradan oraya, kazıktan kazığa
Keltoş diyip durduk ya, ben bekarım biliyor musun, Tanrı şimdi ders olsun diye, keltoş koca göndermesin bana:KK63:
Ben kel erkek beğenmiyorum amaboş ver nasıl olsa bir gün erkeklerin büyük kısmı keltoş olacak.
ama genç yaşta keltoş olan erkekler çok fazla hırslı ve gereksiz derecede bazı takıntıları oluyor. keltoşluk kompleksleri sanırım.
ben evlenirken kel değildi. göz alışa alışa gidiyor. resimlere bakınca seyrelme var. babası kel zaten. bu da muhtemelen 10-15 yıl içinde kuş bakışı açılır.Ben kel erkek beğenmiyorum ama
Kız senin eşin de mi kel yoksa, ılımlı gördüm seni bir an
İyi ya öyleyse, şimdi evlenirken kel olmasın bari, tövbe tövbe ne diyorsam ben.ben evlenirken kel değildi. göz alışa alışa gidiyor. resimlere bakınca seyrelme var. babası kel zaten. bu da muhtemelen 10-15 yıl içinde kuş bakışı açılır.
ama gözüm alışacağı için batmaz sanırım.
Ne desin şimdi kız elmoş. Sırma saçlı patronmuKız sınırlarını iyi cizip şartlarını ortaya koyabiliyorsa bu kimsenin sucu değil, her yapılana "heee" derseniz trenin arkasından bakmaya devam edersiniz.
Bir de keltoş patron fln cok ayıp
kel, top sakallı, güneş gözlüklü bazen küpeli.İyi ya öyleyse, şimdi evlenirken kel olmasın bari, tövbe tövbe ne diyorsam ben.
Hayır evlenme düşüncem de yok da her kız gibi, arada düşünüyorum işte.
Yok yok, okuycam ben yeeaah
Olmaz, denmez öyle seyNe desin şimdi kız elmoş. Sırma saçlı patronmu
22 canım, bir üniversite bitirdim, ikincisini kazandım bu sene.kel, top sakallı, güneş gözlüklü bazen küpeli.
fazlasıyla karizma pomplamış kendine.
patlamaya hazır bir karizma topu gibi..
komik oluyor bazıları ya. karizmatik olacağım diye...
yaş kaç ki senin?
ne güzel okumaya devam yani.22 canım, bir üniversite bitirdim, ikincisini kazandım bu sene.
Bu arada keltoş olmasa da, aynı zihniyette bir patronum olmuştu. Adamın yanında çalıştırdığı her bayan eleman, eninde sonunda sevgilisi olmuş. Öyle bir efsane vardı, işe başladığımda gelip yetiştirdilerdi.
Neyse ki uzun süre kalmadım orada, hayalleri suya düşmüştür
Bende patronun arkasından bi kaç defa öyle konuştum. Meğerse arkamdaymis. Ama bozuntuya vermemistiOlmaz, denmez öyle sey
Ya kötü bişi deseydi. Ben cok sinir olsam bile asla insanların dış görünüşleri ile ilgili konuşamam. Gıcık derim pinti derim evhamlı derim ama asla keltoş fln diyememBende patronun arkasından bi kaç defa öyle konuştum. Meğerse arkamdaymis. Ama bozuntuya vermemisti
ben evlenirken kel değildi. göz alışa alışa gidiyor. resimlere bakınca seyrelme var. babası kel zaten. bu da muhtemelen 10-15 yıl içinde kuş bakışı açılır.
ama gözüm alışacağı için batmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?