keltoşşş patron

Kız sınırlarını iyi cizip şartlarını ortaya koyabiliyorsa bu kimsenin sucu değil, her yapılana "heee" derseniz trenin arkasından bakmaya devam edersiniz.

Bir de keltoş patron fln cok ayıp

boş ver nasıl olsa bir gün erkeklerin büyük kısmı keltoş olacak.
ama genç yaşta keltoş olan erkekler çok fazla hırslı ve gereksiz derecede bazı takıntıları oluyor. keltoşluk kompleksleri sanırım.

Ben kel erkek beğenmiyorum ama
Kız senin eşin de mi kel yoksa, ılımlı gördüm seni bir an

Ben kel erkek beğenmiyorum ama
Kız senin eşin de mi kel yoksa, ılımlı gördüm seni bir an
ben evlenirken kel değildi. göz alışa alışa gidiyor. resimlere bakınca seyrelme var. babası kel zaten. bu da muhtemelen 10-15 yıl içinde kuş bakışı açılır.
ama gözüm alışacağı için batmaz sanırım.

İyi ya öyleyse, şimdi evlenirken kel olmasın bari, tövbe tövbe ne diyorsam ben.
Hayır evlenme düşüncem de yok da her kız gibi, arada düşünüyorum işte.
Yok yok, okuycam ben yeeaah

Kız sınırlarını iyi cizip şartlarını ortaya koyabiliyorsa bu kimsenin sucu değil, her yapılana "heee" derseniz trenin arkasından bakmaya devam edersiniz.

Bir de keltoş patron fln cok ayıp
Ne desin şimdi kız elmoş. Sırma saçlı patronmu

İyi ya öyleyse, şimdi evlenirken kel olmasın bari, tövbe tövbe ne diyorsam ben.
Hayır evlenme düşüncem de yok da her kız gibi, arada düşünüyorum işte.
Yok yok, okuycam ben yeeaah
kel, top sakallı, güneş gözlüklü bazen küpeli.
fazlasıyla karizma pomplamış kendine.
patlamaya hazır bir karizma topu gibi..
komik oluyor bazıları ya. karizmatik olacağım diye...
yaş kaç ki senin?

kel, top sakallı, güneş gözlüklü bazen küpeli.
fazlasıyla karizma pomplamış kendine.
patlamaya hazır bir karizma topu gibi..
komik oluyor bazıları ya. karizmatik olacağım diye...
yaş kaç ki senin?
22 canım, bir üniversite bitirdim, ikincisini kazandım bu sene.
Bu arada keltoş olmasa da, aynı zihniyette bir patronum olmuştu. Adamın yanında çalıştırdığı her bayan eleman, eninde sonunda sevgilisi olmuş. Öyle bir efsane vardı, işe başladığımda gelip yetiştirdilerdi.
Neyse ki uzun süre kalmadım orada, hayalleri suya düşmüştür

ne güzel okumaya devam yani.
ilk hangi bölüm. okul ortamı çok güzel gerçekten. insanın hayatının en güzel yıllarından.

Bende patronun arkasından bi kaç defa öyle konuştum. Meğerse arkamdaymis. Ama bozuntuya vermemisti
Ya kötü bişi deseydi. Ben cok sinir olsam bile asla insanların dış görünüşleri ile ilgili konuşamam. Gıcık derim pinti derim evhamlı derim ama asla keltoş fln diyemem

p.tesi yeni bi yere başlıyorum orada baştan nasıl alışırsa öyle gider diye kendimi ezdirmicem taviz vermicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…