hiç de kötü hissetme çatır çatır söyle, zaten çıkmak istiyorsan 1 ay önceden haber vermek zorundasın bilgi verdikten 1 ay sonra çıkarsın. işsizlik maaşı alabilmek için onlar senin çıkışını versinler. bu konuyu konuş. kavga gürültü etmek zorunda değilsin zaten umudu kesmişsin sen oradan haklı olarak. çekinecek bişey yok ödeme durumlarınız sıkıntılı ve benim düzenli gelire ihtiyacım var, burada çalışmak beni maddi anlamda rahatlatmıyor paramı zamanında vermediğiniz için ben zorlanıyorum, ödemeler 1 gün gecikme bile affetmiyor bu nedenle ayrılmak istiyorum de. saçma sapan dil dökmeye ikna etmeye çalışabilir benim eski patronum öyleydi. ama emin ol hiçbir şey düzelmiyor yani. maaşı veremiyorsa bu senin sorunun değil onun sorunu. bu işe giriyorsa personel masrafını da hesaba katmak zorunda. sen her işini zamanında yapıyorsun ama o senin hakkını verecek sadece, bi onu yapması lazım onu da yapmıyor. orada kalman sana zarar zaten sigorta, elden verme gibi durumlardan dolayı da... çekinecek utanacak bişey yok kendine yazık etme orada. benim eski iş yerim son zamanlarda böyleydi. ben başka nedenlerden ayrıldım, benden 2 ay sonra aynı anda 4-5 kişi maaşlar düzgün ve zamanında ödenmediği için çat diye işi bırakmışlardı. patron da ağlaşıyordu sağda solda beni arkamdan vurdular, yarı yolda bıraktılar hiç idare etmediler falan diye. sadece 3 tane falan eski çalışan çıkmamıştı onlar idare etmişlerdi, çıkanlar hep gençti kimseye eyvallahları yoktu. bu iş yeri benim de 1 aylık maaşımı ödememişti ben peşinde düşmedim salak gibi çıktım gittim diye. öderler diye düşünmüştüm ama ödemediler. yok yani iyi niyet kar etmez böylelerine.