keltoşşş patron

sorması ayıp ne kadar maaş alıyordunuz. Ona sizden fazla verecekse daha da sinir bozcu bir durum olur. Bence de söyle içinde kalmasın. Adaletsizlik yaptınız diyin

Patronun seni çıkarıyor anladığım kadarıyla.. Neden peki bu kadar işi yaptığına göre?

Bir de nasıl bir yer ki orası patron kızın kolunu tutup çocuk gibi kırtasiyeye götürüyor? Bütün kırtasiye işlerinizi patronunuz mu yapıyor?

Yani telefon açıp da sipariş verdiğiniz bir yer yok mu ya da gidip alan birisi de patron ilgileniyor bununla.

Şahsen ben öyle bir yerde çalışmak istemezdim.

Kızın da tecrübesi yoksa nasıl bir kelamdır o “ben yüksek alırım yoksa beni burada tutamaz.”

Malesef hep böyle.Yetiştirilme tarzımızdan ötürü sanırım.Haksızlığa razı oluyoruz. Ve haksızlığa karşı çıkmamak razı olmak oluyor. Bimere bir dilekçe yazsanız analarını ağlatırsınız,%90 naylon beyanlar gidiyordur olduğundan farklı.Birde sigortasız işçi çalıştırıyorsa sigorta döşer.Sizin sigortanız yoksa geriye dönüp imza attığınız dekont makbuz faturaları kanıt olarak sunarsanız iş mahkemesi sizi haklı bulara geriye doğru cezalı giriş yaptırır iş verene. Bu yanlış birşey değil,sizin hakkınız.

İpekcim, konu sahibi patrona borçlu olduğu için, ha deyince kapıyı çarpıp çıkamıyormuş.
Kızla alışverişe gitmesi, benim de garibime gitti doğrusu. Kızla dışarıda sürtebilmek için fırsat olarak görmüştür. Aşfa fişne yapacak aklınca. Hatta konu sahibi bir an önce gitse de kızla kalsam diye dört gözle bekliyordur.
Ve evet, ben de bu kadar seviyesiz bir ortamda çalışmak istemezdim.
Konu sahibinin kendisini, ötelenmiş, değersiz hissetmesi de normal. Çünkü kıza çok çok aşırı ehemmiyet gösteriyor. Ama insanlığından değil bence, zamparalığından. Neden mi, eğer insanlıktan olsaydı, konu sahibine de iyi davranırdı...

başlığa çok güldüm :) belli yeni gelen dişli biirymiş ki istediğini yaptırmış dertlenceğine kurtulduğuna sevin bnce

normal iş yerlerinde patron bu detaylarla ilgilenmez. muhasebeci muhasebeye bakar, montajcı montaja, sekreter tele falan.
burası küçük bir yer ve zampara bir patron var karşılarında. adam dişine göre muhasebeci arıyor demek.

Aynen, daha eli maşalı, daha dişine göre!
Baksana kız, gelir gelmez dişine dayanmış, maaştır, malzemedir.
Konu sahibi, garibim de Tanrı bilir, kaç zaman çalıştı da ağzını açmadı.
Kız gelir gelmez, kesenin ağzını açtırmış baksana. Potansiyel var kızda

özel sektörü dibine kadar yaşamışsın
kendi işinden 1 tane fazlasını yapmayacaksın.hele bir kere yap,maaşın yerinde sayarken işler katlanarak artıyor.hep yaşadık bunları..
bu arada patronun diğer kızla ilgili söylediklerini çok takma.ya kızı ürkütmemek kaçırmamak için öyle demiştir sonra biraz alışınca ona da bi sürü iş verir.

yani bilemeyeceğim de ilk günden patronun arabasına binmek, onunla kırtasiyeye falan gitmek arzsız olduğunu gösterir. ya da cahil ve küçük yol yordam bilmiyor. ama bilmese de o kadar dişli konuşmaz yani.
bence her işte bir hayır vardır ki konu sahibi kurtuldu böyle bir yerden.

Kendinizi kullandırırsanız kullanırlar. Aferin yeni gelen kıza akıllıymış sınırlarını çizmiş. Bir de bu borç meselesininden dolayı size her işi yaptıracağınızı düşünmüş olabilir. Keşke buraya çemkireceğinize patronunuza söyleseniz :) Böylece hakkınızı arama yolunda ilk adımı atarsınız. Yoksa yeni bir işe başladığınızda da buraya açacağınız konu göbekli aptal patronum olur :) Üslübunuzu çok çirkin buldum ben

Kız arsız ve açık göz bana kalırsa. Gayet de biliyor neyin ne olduğunu, bilmese oraya yayılmak için uygun ortam yaratmazdı kendine. Baksana yuva hazırlıyor kendine, kalıcı o, gitmiş eşya düzmüş resmen.
Bence de konu sahibi kurtuluyor, o kız o adamı şöyle bir limon gibi sıksın da görsün gününü.
Patron şimdi yeni kız, biraz da güzelse diye, av modunda takılıyor, dur bakalım daha...
Aklıma annemle yengem geldi. Babaannem annemi beğenmezdi, annem çok sessiz, uysal biridir. Yani öyleydi, babaannem de itip kakardı.
Sonra yengem evlendi, geldi. İlkin babaannem, şöyle iyi böyle iyi diyordu. Sonra yengem buna bir kök söktürdü. Kendisinden haz etmesem de bu konuda minnettarım kendisine.

valla bazen gelen gideni aratır... o zama yandı gülüm keten helva

Keltoş kafası akıllanır işte
hahahah sanmam bunlar kazık atan kızları sever.
biri biter biri başlar.
iradesi zayıf çünkü adamın. sarı nufus cüzdanına dayanamıyor demek. yoksa insan yanında çalışan ekmek verdiği birine yan gözle bakmaz.

Ben kirtasiyeye goturmesine takildim. Ne o oyle . Sec begen al. Aralarinda bir patron eleman iliskisi olduguna emin misiniz.

En laçka ilişki şeklidir. Patron, çalışan ilişkisi. Olmaz ki ya, bir yerden patlar zaten.
İnsan ilişkilisine emir verirken zorlanır bir kere
Bazısı fırtınalı yaşam şeklini seviyor herhalde İpekcim, oradan oraya, kazıktan kazığa
Keltoş diyip durduk ya, ben bekarım biliyor musun, Tanrı şimdi ders olsun diye, keltoş koca göndermesin bana:KK63:

Sakinkiz merak etme onada yaptırır patron milleti öyle hele sen bi git gorur o :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…