Çorbalar Kelle Paça Çorbası-Söke Un Sponsorluğunda

Kız niye ölim :)) daha bi sürü yemek var :)) yoksa 100 kiloya çıkmazdım dimi :KK66: tavuk ta pek yemem sadece göğüs kısmını :KK70:
Ohoooooo hippo ben kocama uyuz diyordum herşeyi yemiyor diye sende çok geri kalmıyorsun yani hic bisey yemiyosun faydalı şeyleri yemiyorsun nerde zararlı şeyler var yiyip yiyip kilo almışsin:KK70::KK70:

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ağzımın suyu aktı
Favorim :super:
İşkembe yapan olursa arada kalırım ancak...

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ağzımın suyu aktı
Favorim :super:
İşkembe yapan olursa arada kalırım ancak...
Gel ben sana yapayım anlasalim ahahahahha:KK70::KK70::KK70::KK70: laf aramızda onu da güzel yaparim:sus::sus::sus:

Onlar alışkınlar her yerini yiyorlar hayvancağızın :KK70: bende sıkıntı kokuyor dana ve tavuk etinden başka nadiren de balık yerim
Bir tavsiye vereyim o zaman sana kokmasın diye pişirmeden suyun içinde bekletin bir süre iyice temizlensin güzelce yıkayın atın dudukluye içine 2 kaşık sirke koyun birde böyle deneyin bakalım kokacak mi

Bir tavsiye vereyim o zaman sana kokmasın diye pişirmeden suyun içinde bekletin bir süre iyice temizlensin güzelce yıkayın atın dudukluye içine 2 kaşık sirke koyun birde böyle deneyin bakalım kokacak mi
Tamam canım mutlaka deneyeceğim eşim sevdiğinden ona yapıyorum hep ama yiyemiyorum tavsiyelerini uygulayacağım :36::15:

Kız sen nettinnn :rolleyes: ellerine sağlık çok sevdiğimiz bi çorba evlenince senin tariften yapıcam sevglim çok seviyo başarılar kuzuuum :KK36:

Back
X