Çorbalar Kelle & Paça Çorbası (Annemin Sponsorluğunda)

Sakatat asla yemememe rağmen çok emek harcanmış, gayet becerikli ve yüreklisiniz, görünce ağlayasım geldi ben dokunamazdım bile, başarılar dilerim.

Ekmekle sunum benimde aklımdaydı Elossa,nerdeyse pişti olacakmışız

Ellerine sağlık,başarılar diliyorum

Aa öylemii:) gerçekten de pişti olacakmışız canım:)
çok teşekkür ederim

ellerine sağlık en çok sevdiğim çorba.birde işkembeye bayılırım olsada yesek.geleneksel çorbamız.

teşekkür ederim canım çok sağol,işkembede yapıcam ama artık onu kendi topiğime eklerim:)

ehehehehe:))
çok mutlu oldum beğenmenize eşinize selamlar olsun:)
çok teşekkür ederim canım

valla en sevmeyene bile yedirirsin
müthiş görünüyor
ellerine sağlık
gönüllerin birincisi

canımm çok teşekkürler,maksat eğlenmek güzel şeyler çıkarmak olduğundan bayağı keyifli geçiyor yarışma:)

en zor corbalardan biri hic beceremem ellerine emegine saglik basarilar dilerim hemso

evet canım zor ama çok lezzetli:)
çok teşekkür ederim hemşom

Elossa ellerine sağlık sunumun çok hoş olmuş
Yarışmada başarılar dilerim.

sağol canım teşekkür ederim,ehh yaptım bişiler :)

Sakatat asla yemememe rağmen çok emek harcanmış, gayet becerikli ve yüreklisiniz, görünce ağlayasım geldi ben dokunamazdım bile, başarılar dilerim.

teşekkür ederim canım,çok sağol güzel sözlerine;onure oldum inan...

sunumun güzeldi, ellerine saglik -)

teşekkürler canım beğenmene sevindim

ekmegin iççine çorba nasil oluyor onu çok merak ediyorum
ellerine saglik

Elossa , yapimi zahmetli cok emek harcanmis belli sunumuysa bir harika tadida nefistir eminim

Elossa tatlım muhteşem görünüyor çorban :119: çok uğraşmışsın emeğine ellerine sağlık sunum çok farklı nasıl canım çekti :84:ekranı kırasım geldi :111:bol şanslar hayatım

Ellerine sağlık canım harika görünüyor en sevdiğim çorbalardan biridir.

ben bu çorbadan hiç yemedim.
yiyebilir miyim hala bilmiyorum ama gerçekten buna rağmen çoook güzel görünüyor..

belirtmeden edemeyeceğim sunumlarınız da çok hoş, her bir katılımcının...ellerine sağlık elossacım

ellerinize sağlık çok faydalı bir çorba ben çok severim evde hiç denemedim ama muhakkak sizin tarifinizdeki gibi yapıcam.

ekmegin iççine çorba nasil oluyor onu çok merak ediyorum
ellerine saglik

teşekkürler canım,denemelisin yemesi çok zevkli:)

Elossa , yapimi zahmetli cok emek harcanmis belli sunumuysa bir harika tadida nefistir eminim

çok teşekkürler canım,o zahmete değiyor inan:)

Elossa tatlım muhteşem görünüyor çorban :119: çok uğraşmışsın emeğine ellerine sağlık sunum çok farklı nasıl canım çekti :84:ekranı kırasım geldi :111:bol şanslar hayatım

canımm çok teşekkür ederiimmm:)
buyur gel başım üstüne her zaman canım benim:)

Ellerine sağlık canım harika görünüyor en sevdiğim çorbalardan biridir.
teşekkür ederim canım çok sağol,bende çok seviyorum :)

teşekkür ederim canımm,çok sağol...
hiç yememiş biri olarak çok şey kaçırdığını düşünüyorum,bir an önce bu işe bi el atmalısın tatlım:)

ellerinize sağlık çok faydalı bir çorba ben çok severim evde hiç denemedim ama muhakkak sizin tarifinizdeki gibi yapıcam.

sağol canım çok teşekkür ederim,evet oldukça yararlı besleyici bir çorba.
özellikle çocuklar ve yaşlıların kemik gelişimlerini göz önüne alırsak inanılmaz faydalı canım...

canım bana resmen anılarımı tazelettirdin rahmetli anneannem kurban kesildiğinde falan da çok yapardı özellikle bana içirirdi zayıf olduğum için kelleyide ayrıca pişirdiği olurdu çook az et çıkar ama çok faydalı hele beyin o kadar faydalı kii insanlar iğreniyor ama güzelce temizlenip haşlanınca çok güzel oluyor annem ditrek limon sirke tuz ve maydonoz doğrardı hususi anneme bu salatayı yemeye gelenler olurdu arkadaşlarından bend başta sevmezdim çocuğum ya sonradan alışmıştım özellikle ister hale gelmiştim artık. O sunum benimde aklımdaydı sen yapmışsın çok güzel olmuş..

Hep en emek verilen çorbaya oy vericem dedim en kadar karar versemde yokk elossa daha paylaşmadı çorbasını onu görmeden kararı mı vermeyeyim dedim nitekim öyle oldu. Ama işte herkesin sevdiği bir lezzet değil yaa sadeceemeğe oy verir mi insanlar bilemiyorum yne bir arkadaş arkadaşa durumu oluyor maalesef. Hakeden kazansın...

ya benim anneciğim zamanın birinde bi sevmemiş kelle paçayı ,hiç pişirmedi ,hep de sevmediğinden bahseder ben de bu yaşıma kadar daha hiç yemedim

sakatat seven de bi insanım aslında ama kelle paçanın tadını bilmiyom:18:

canım ellerine sağlık süper yapmışsın.....

çok teşekkür ederim canımm

ne varsa eskilerde var dimi canım:)
çok teşekkür ederim yakın ilgine

Ellerine sağlık

teşekkürler canımm

canım kesinlikle bi dene derim ben

süpersin elinize saglık

çok teşekkürler canımm

şu an ağzımın suyunu toplayamıyorum ve size de bir şey diyemiyorum...

harika ! elinize emeğinize sağlık...

şu an ağzımın suyunu toplayamıyorum ve size de bir şey diyemiyorum...

harika ! elinize emeğinize sağlık...

Canımm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim
keşke canlı canlıda içirebilsem,nasıl mutlu olurdum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…