Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekleyemiyorum ki, dedim ya telefonda sorun var sanırım, eklemek istedim büyük dedi kırptım yine dedi, yine kırptım yine dedi ekletmedi. Sonuç itibariyle kendi gözünle gördün yapmışım işte
Çok teşekkür ederim. Beğenmeniz ve yorumunuz çok mutlu etti beniYarın deneyip tadına baktıktan sonra da mutlaka görüşünüzü bekliyorum. Şimdiden sizin de ellerinize sağlık ve afiyet olsun
Tekrar merhaba. Bugün denedim tarifinizi bayıldımmm bayıldımmm. Akıllı telefon kullanmadığım için laptop tan giriyorum yoksa resmini de çeker paylaşırdım. Eşim de bende bayıla bayıla yedik. Tekrar ellerinize, emeğinize. aklınıza sağlık. Denemek isteyenler hiç tereddüt etmeden denesin. Sadece benim gibi migreni olanlar fazla yemesin. Ben abarttım yeme işini malesef. Hafiften zonklama başladı ama bu tarife değer mi değer :) Yarışmada bol şanslar.
Günaydınlar hanımlar evdeym artık bayram için çocuklarla geldik onlar evlerine döndüler..
Çok yorgunum çok ama torun çok bambaşkaymış .
Bu arada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun hanımlar..
Katılan arkadaşların emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel tarifler görseller herkse başarılar
Oyum havuçlu keke havucu oldu bitti çok yakıştırırım keke