• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle
Çok beğendim hepsini de
ama birtane oy şansımız var
Prolardan 1.lerden yer yokki şöyle yeni kanlar kazansın dadandılar resmen :53: :sopa: hele şu Elalis Elalis yokmu bölümün demirbaşı kesildi çok tehlikeli bir rakip :@

Prolardan 1.lerden yer yokki şöyle yeni kanlar kazansın dadandılar resmen :KK53: :sopa: hele şu Elalis Elalis yokmu bölümün demirbaşı kesildi çok tehlikeli bir rakip :mad:

Bu iş belli olmaz
son anda herşey değişebilir
oylar bitmeden umut bitmez
Evet bana benzetilen hatun

Günaydınlar hanımlar evdeym artık bayram için çocuklarla geldik onlar evlerine döndüler..
Çok yorgunum çok ama torun çok bambaşkaymış .
Bu arada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun hanımlar..
Sağolasın, maşallah anneannesi Özler şimdi onu.:nazar::anne: Sağlıkla büyüsün, bayramda yaptı sizinle:-)

Günaydınlar hanımlar evdeym artık bayram için çocuklarla geldik onlar evlerine döndüler..
Çok yorgunum çok ama torun çok bambaşkaymış .
Bu arada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun hanımlar..
Hanım abla geldi mi torun maşallah:nazar:Uzun zaman oldu seni görmeyeli haberim yoktu.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Anneli babalı anneanneli dedeli..:KK74:

Sağolasın, maşallah anneannesi Özler şimdi onu.:nazar::anne: Sağlıkla büyüsün, bayramda yaptı sizinle:-)

Braz önce gördüm telden canlı annesini emdi uyudu kerata,resimlerine bakıp öpüyorum artık :anne:
Amin inşallah canım sağol,bayramda dedesine geldi kerata..

Hanım abla geldi mi torun maşallah:nazar:Uzun zaman oldu seni görmeyeli haberim yoktu.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Anneli babalı anneanneli dedeli..:KK74:

Geldi 51 günlük oldu artık,yanındaydım zaten bayram için beraber gelmiştik dündüler sonra evlerine..
Amin inşallah canım sağol.:KK60:

Back