Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Bir sürü tarif beğendim ama Sufleyi görmeden önce o kadar saydırdım gördükten sonra oy vermemek olmazdı, Allah için yapmış kız:-) Eşim eksik malzememi alırsa deniycem, tutturamazsam oyumu geri alırım:lülülü:

Allah allah sen beceremiyorsan benim tarifimin günahı ne :lülülü:
Şaka bir yana teşekkür ederim oy için canım :KK200:
Suflen güzel olmazsa üzülme ben sana yaparım :hamarat:

Allah allah sen beceremiyorsan benim tarifimin günahı ne :lülülü:
Şaka bir yana teşekkür ederim oy için canım :KK200:
Suflen güzel olmazsa üzülme ben sana yaparım :hamarat:
Benim becerememem söz konusu bile olamaz, tarifin yanlıştır:KK12:
Teşekkür ederim Canım:KK200: Bana zaten tatlı yasaklandı ya, eşim seviyor diye yapmak istiyorum.

Benim becerememem söz konusu bile olamaz, tarifin yanlıştır:KK12:
Teşekkür ederim Canım:KK200: Bana zaten tatlı yasaklandı ya, eşim seviyor diye yapmak istiyorum.

Yaaa nasıl kendine hakim olacaksın ki :KK43: bence bu işkenceyi kendine yapma bebiş doğunca beraber yersiniz :)

Yaaa nasıl kendine hakim olacaksın ki :KK43: bence bu işkenceyi kendine yapma bebiş doğunca beraber yersiniz :)
Sana onu yazdığımdan beri tekme yiyorum, tatlıyı yememe fikrini bebekte beğenmedi galiba:KK70: Bi tadına bakarım ya, çok yüksek çıkmamıştı şekerim, ciddi bir diyet vermedi, sadece tatlı ve hamur işi yeme dedi üstünde durmadı.

Sana onu yazdığımdan beri tekme yiyorum, tatlıyı yememe fikrini bebekte beğenmedi galiba:KK70: Bi tadına bakarım ya, çok yüksek çıkmamıştı şekerim, ciddi bir diyet vermedi, sadece tatlı ve hamur işi yeme dedi üstünde durmadı.

Oyyy kıyamam erkek bebiş işte tatlı istiyor :KK70:
Hadi o zaman yorumlarını bekliyorum yapınca :)

Ben yerim onun minik ayaklarını:anne::nazar:

Becerdiğinide görmedik.Ayda yılda bir tarif görüyoruz:)
Hadi ekle görelim cocostar kekini:)
Ekleyemiyorum ki, dedim ya telefonda sorun var sanırım, eklemek istedim büyük dedi kırptım yine dedi, yine kırptım yine dedi ekletmedi. Sonuç itibariyle kendi gözünle gördün yapmışım işte:KK30:

X