- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
Cani sagolsun acilir elbet. Ben topu attim size nasilsa:)) top sizde:))Sürekli forumda olmayabiliriz canım:)
Mesela Kazen gelip sabah erken saatte açarsa o saatte de beni bulmazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cani sagolsun acilir elbet. Ben topu attim size nasilsa:)) top sizde:))Sürekli forumda olmayabiliriz canım:)
Mesela Kazen gelip sabah erken saatte açarsa o saatte de beni bulmazsın
Madalya da dahil mi?Gurban oliim fotolari hallet bacim.. acemiligim 3 km oteden anlasiliyo:))
1. Olamamda olursam 2. Olana vericem odulumu:))
Tamam top bizde merak etmeÇok merak ediyorumCani sagolsun acilir elbet. Ben topu attim size nasilsa:)) top sizde:))
Saat 15 miydi oglendi yani.. yaw gorende bise sanacak yaptigimi : ( beklentiyi yuksek tutmayin gozunuzu seviim:))Kaçta ekledin
Tabiiki:) bizde laf agizdan 1 kez cikar ablam icin rahat olsun:)) yazan: zaten kazanamayacak kisiMadalya da dahil mi?
13:30 gibi buralardaydı kazen, geç kalmışsınSaat 15 miydi oglendi yani.. yaw gorende bise sanacak yaptigimi : ( beklentiyi yuksek tutmayin gozunuzu seviim:))
Büyük konuşma, alırım acımamGurban oliim fotolari hallet bacim.. acemiligim 3 km oteden anlasiliyo:))
1. Olamamda olursam 2. Olana vericem odulumu:))
deynepnaz tontriko benimle yaşıt ve sana abla diyorBana diyor sakıncası yokAma senin için uygun mu bilemedimTabiiki:) bizde laf agizdan 1 kez cikar ablam icin rahat olsun:)) yazan: zaten kazanamayacak kisi
İlk defa katıldıysan, kazanma şansın yüksekTabiiki:) bizde laf agizdan 1 kez cikar ablam icin rahat olsun:)) yazan: zaten kazanamayacak kisi
Acima kiz:)) olda sana vercem madem:))Büyük konuşma, alırım acımam
Uygun olmasa bile, neye uygunsa o bölüme taşınırdı konun, sana mesaj iletilirdi, demek ki Kazen gelmemiş forumaSaat 15 miydi oglendi yani.. yaw gorende bise sanacak yaptigimi : ( beklentiyi yuksek tutmayin gozunuzu seviim:))
Ödül dışında diğerleri devredilmiyorAcima kiz:)) olda sana vercem madem:))
Bi insan konuyu onaylamamak icin foruma ugramamazlik eder mi hic ya : (13:30 gibi buralardaydı kazen, geç kalmışsın
Belki sana özel yapılmıştırBi insan konuyu onaylamamak icin foruma ugramamazlik eder mi hic ya : (
Digerleri neymiski? Sadece odul degil mi? Yaa ben odul bile nedir tam bilmiyomki:)) azra akin gibi hissettim kendimi. O da guzel secildiginde para odulu kazandin dediklerinde.. aa para odulu mu vardi demis:)) hahahaÖdül dışında diğerleri devredilmiyor
Banların getirisi hep bunlarBi insan konuyu onaylamamak icin foruma ugramamazlik eder mi hic ya : (
Yok eminim ya gelmemistir bencede, bana gicigi var mi bilmiyom gerciUygun olmasa bile, neye uygunsa o bölüme taşınırdı konun, sana mesaj iletilirdi, demek ki Kazen gelmemiş foruma
Tamamen tatli dilinizden sizlerin valla:))
İlk katılışta çoğumuz Nevoşun tatlı diline aldanıp ağına düşüyoruz, bir kere girdin artık kaçış yok bacımDigerleri neymiski? Sadece odul degil mi? Yaa ben odul bile nedir tam bilmiyomki:)) azra akin gibi hissettim kendimi. O da guzel secildiginde para odulu kazandin dediklerinde.. aa para odulu mu vardi demis:)) hahaha
Aslina bakarsan var ya samimi soyluyorum.. senin guzel hatrin icin katildim, ciddiyim:))