Oyyyy canımNevoşum çağırır ben gelmezmiyim su bi düşünem bu ay işler bitti nasılsa yapılır bir kek
Çok zalımız değil miAllahim rejimdeyim kek yapiyollaaaa
Vicdansizlarrrr
Sabah 8 de başladılar
O tarifini bildirdi
Abla kacgunumuz var bilidirim icin ?Sabah 8 de başladılar
Bekliyorum canımYesss bebegimmm
20 Ağustos katılım için son gün canımAbla kacgunumuz var bilidirim icin ?
Neden ben aslında başka birşey istiyordum hemen birisi kapmış . Birde anında yazmana rağmen sinir oldumBende karar verdim ama huzursuzum
Bende anında yazdım ama kapılmış düşün :)) 20.dkka kapılmıştı mecbur başka bişi seçtim.. bence bizim tarifiNeden ben aslında başka birşey istiyordum hemen birisi kapmış . Birde anında yazmana rağmen sinir oldum
Yok o almadı:)Bende anında yazdım ama kapılmış düşün :)) 20.dkka kapılmıştı mecbur başka bişi seçtim.. bence bizim tarifiyasminsay aldı
Bildirdim
Kızlara elle çırptıracaksınBenim mikserim tamirde nasıl kek yapacağım
Hemende ben aklınıza geliyorumBende anında yazdım ama kapılmış düşün :)) 20.dkka kapılmıştı mecbur başka bişi seçtim.. bence bizim tarifiyasminsay aldı
Sen dedin tarifimi aldım diye.. bende bi tarif düşünmüştüm nevroş biri seçti dedi.. eee yani sen :))Hemende ben aklınıza geliyorum
Güzel olmuyorKızlara elle çırptıracaksın
Sabah 09:20 de tarifimi bildirmişim.Sen dedin tarifimi aldım diye.. bende bi tarif düşünmüştüm nevroş biri seçti dedi.. eee yani sen :))
Bak yunurtaları robotla çırp.. sütü yağı fln.. sonra başka kaba alıp ununu eklersin...Güzel olmuyor
Yaa kaçta açıldı bu kategori :))Sabah 09:20 de tarifimi bildirmişim.