Sana kek yap diyen mi olduBen de mi geleyim bu halde
Görümce değil misin işte hiç halde anlama zaten
İnş katilirim birgün çok tesekkur ederimNeden sesszice bekliyorsunuz.Siz de katılın bize
Onun tarifi belli ama sunumu bulması lazımBen vereyim mi fikir
Sohbete bekleriz.İlla katılmanız gerekmiyorİnş katilirim birgün çok tesekkur ederim
Ver canımBen vereyim mi fikir
Bir bakalımBaktım, hiç öyle cezbedici sunum bulamadım.
Sohbete bekleriz.İlla katılmanız gerekmiyor
Tamam canım her zaman bekliyoruzOlur ona katılırim seve seve
Nevoş zaten 10 kilo aldım, buraya bakılmıyor bile, ayrıca ne münasebet niye el öpüyormuşum düğünüm de 5'i 1 yerde mi taktın?Sana kek yap diyen mi olduİyi muhabbet etmeye gelebilirsin. Görümcemin hatrını sorayım,elini öpeyim dersin
O zaman sen tarifini söyle ben sunumunu söyleyeyim. İyi danışmanımdır @Portakal Sulu Ordek bilirVer canım
Düğüne çağırsaydın takardımNevoş zaten 10 kilo aldım, buraya bakılmıyor bile, ayrıca ne münasebet niye el öpüyormuşum düğünüm de 5'i 1 yerde mi yaktın?
E ama başta öyle demiyorduuunn sohbetin yeter diyoduunnÇok boş oturdunYetti gari
İnşallah ya hayırlısıyla atlatsaydık şu günleriDüğüne çağırsaydın takardım
Sağlıkla bebeğini kucağna al başka birşey istemiyorum.
Kek çok kolay oluyor sen bu işi halledersinE ama başta öyle demiyorduuunn sohbetin yeter diyoduunnyetmiyor demii
İnşaallah canımİnşallah ya hayırlısıyla atlatsaydık şu günleri
Vakit bulursam tabiki abla suremiz daha var nasilsa özelden yazarim :)❤Sağol canım:)
Katılmayı düşünür müsün:)
Tamam canım bekliyorum:)Vakit bulursam tabiki abla suremiz daha var nasilsa özelden yazarim :)❤