İşte robot,mkser,çırpıcı hepsi tamirde:)Bak yunurtaları robotla çırp.. sütü yağı fln.. sonra başka kaba alıp ununu eklersin...
Karacadan almıştım.Mikser kısmı bozuldu.Daha garanti kapsamında öyle olunca tamamını verdik ve daha gelmedi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte robot,mkser,çırpıcı hepsi tamirde:)Bak yunurtaları robotla çırp.. sütü yağı fln.. sonra başka kaba alıp ununu eklersin...
Komşudan iste sende :))İşte robot,mkser,çırpıcı hepsi tamirde:)
Karacadan almıştım.Mikser kısmı bozuldu.Daha garanti kapsamında öyle olunca tamamını verdik ve daha gelmedi:)
Arkadaşların yok mu hiç ödünç alabileceğin?İşte robot,mkser,çırpıcı hepsi tamirde:)
Komşudan iste sende :))
Herkese ne isteseler veririm.Ama hayatta kimseden bir kaşık tuz bile istememArkadaşların yok mu hiç ödünç alabileceğin?
Al işte, aynı ben.Herkese ne isteseler veririm.Ama hayatta kimseden bir kaşık tuz bile istemem
Geri vermezlerse istemem bilePara dahilAl işte, aynı ben.
Parayı bende isteyemem.Geri vermezlerse istemem bilePara dahil
Aynı kafa işteParayı bende isteyemem.
Öyle mikser falan da istemem, olur da benim elimde bozulacağı tutar.
Benim komşular hep akraba olduğu için sorun yok :))Herkese ne isteseler veririm.Ama hayatta kimseden bir kaşık tuz bile istemem
AynenAynı kafa işte
Ama benimki bozulsun hiç sorun değil
Benimde artık komşularım akraba, ama yine de isteyemiyorum.Benim komşular hep akraba olduğu için sorun yok :))
Yok o kimsenin aklına gelmedi:)Ben de tarifimin rezervasyonunu yaptım kızlar belki sizin düşündüğünüzu ben kapmış olabilirim
Malzemeleri alır almaz yapacağım inşallah
Yok o kimsenin aklına gelmedi:)
su an aglıcam en beceremedigim seydir kek kabartamıyorum hiç bi şekilde o yüzden pas diyorumYeni kategorimiz hanımlar
@evlaefe
@deynepnaz
@Elalis
@Deniz_us Khaleesi
@FallenAngel
@Smile Forever
leylmira
@tuzsuz_ruh
@GurbetGuzeli
@cuel
@Portakal Sulu Ordek
@Hazal
@Saricik3
@darkmore
@chiLL
@sabahvesen
@xDerinMavix
@FAZLANAZLI
@FusRam
@cimcimegfb
@Pembe Vosvos
@ervanazlim
@Mazikeen
kaptinn
@HanimKelesimiGetir
@dilber
Aynen canım çokta iddialı olacak:)Ooo baya orijinal olacak benim tarif o zaman
Tamam canım başka kategoriye bekleriz:)su an aglıcam en beceremedigim seydir kek kabartamıyorum hiç bi şekilde o yüzden pas diyorum