Senin tarifin taliplisi çok vereyim mi birineMalzemem yok
Fırın bozuk, sular kesik, yollar bozuk
Az daha sayarsam vazgeçicem galiba
Takipteyim hemsom valla burasi sayesinde accık hamarat oldumHemşom biz de her türlü kek mevcut bekle göreceksin
Özel mesajını bekliyorumBasvurular kayitlarNevreste ye mi :)
Ya nohut unlu kek bile var gerisini siz düşününValla o kadar çok kek tarifi var ki, fakat adını hiç duymadığım ya da woaw diyebileceğim tarifleri merakla bekliyorum. Nevoş beklentiyi çok yükseltti.
Kız yenmez o, gaz yaparYa nohut unlu kek bile var gerisini siz düşünün
Geçmiş olsun canımHoşbulduk bebişim bi hastayım anlatamam ayyyburnumu sile sile yara yaptım şu sıcakta
Bu arada sen 40 yaşında mısınYok yok rekabet iyidir:))
Uygun bir kategoride katıl daha hamarat olacaksınTakipteyim hemsom valla burasi sayesinde accık hamarat oldumburadan öğrendiğim pogacalari yapiyorum esim diyor ki sende ilerme var ada
Kız cidden yapılacak laf etmeyinKız yenmez o, gaz yapar
Hayir ablam onuda nerden cikardin:)Bu arada sen 40 yaşında mısın
Insallah ablacim bi belirleme yapayimda insallah.. karar vermek zor : (Özel mesajını bekliyorum
Ben bile kırk değilim ondan şaşırdım:)Hayir ablam onuda nerden cikardin:)
Tarifler kapılıyor.Bitmeden bildir canım:)Insallah ablacim bi belirleme yapayimda insallah.. karar vermek zor : (
Kız cidden yapılacak laf etmeyinYok şahane oluyor
Mercimek unu ile yapan olur mu
Sendeeee gellllllInsallah ablacim bi belirleme yapayimda insallah.. karar vermek zor : (
Gelecemde anam burdaki hatunlar gorsel solen yapiyolar:))Sendeeee gellllll
Abla diyotum ama sana bilmemki yasitmiyizki:)) yapmak isterim ablacimBen bile kırk değilim ondan şaşırdım:)
Bize kek mi yapacaksın?:)
Benim yaş 37 oldu:)Abla diyotum ama sana bilmemki yasitmiyizki:)) yapmak isterim ablacim
Boncuk ablam yakinda ayni yasa giriyorum bende :)) Allahim saglikli guzel omurler versinBenim yaş 37 oldu:)