Banlanmazsın da, yarışmaya girmeye onay almaz.Ben daha hic katilmadimki: ( yarisma kuralini muralini bilmem. Kafama gore eklerim bide beni gene banlarlar: ( ne cektim beee
Malzemem yok
Demek ıslak kek yapacaksın, adresi yolla yaptığında.Mmm demek ıslak kek
Detaylı, püf noktalı bir tarifle en kısa zamanda gözleri şenlendirmeye geleceğimbeni bekleyin bacım
Vazgeçmek yok, kaç kişi red aldı tarifinden.Malzemem yok
Fırın bozuk, sular kesik, yollar bozuk
Az daha sayarsam vazgeçicem galiba
Evet canım.Basvurular kayitlarNevreste ye mi :)
Aklımdaydı bu tarif zaten çok da iyi yaparım azıcık iddialı olabilirimDemek ıslak kek yapacaksın, adresi yolla yaptığında.
Bende şu hiç duyulmamış kek tariflerini merak ettimVazgeçmek yok, kaç kişi red aldı tarifinden.
Ayyy heyecanla 4 gozle bekliyorum canimMmm demek ıslak kek
Detaylı, püf noktalı bir tarifle en kısa zamanda gözleri şenlendirmeye geleceğimbeni bekleyin bacım
Bu ara malûm sebebin gelme zamanı olmasından, acayip çuklatlı tatlılar istiyorum.Aklımdaydı bu tarif zaten çok da iyi yaparım azıcık iddialı olabilirim
Komple tepsiyi yolliyim kuzum ne demek
Ben bide diyetteyim tehlikeli sularda yüzüyorumBu ara malûm sebebin gelme zamanı olmasından, acayip çuklatlı tatlılar istiyorum.
Oyy, ellerine sağlık kuzumm şimdiden.
Valla o kadar çok kek tarifi var ki, fakat adını hiç duymadığım ya da woaw diyebileceğim tarifleri merakla bekliyorum. Nevoş beklentiyi çok yükseltti.Bende şu hiç duyulmamış kek tariflerini merak ettim
Pes etmem bebeğim kaç kişinin arasından sıyrılıp kaptım tarifi
Garanti tutan bir tarif paylaşıcam inşallah canım ıslak kek hassastır incelik özen isterAyyy heyecanla 4 gozle bekliyorum canim
Simdiye kadar hic beceremedim insallah senin tarifinle misafirlerime hava atarim salına salinaGaranti tutan bir tarif paylaşıcam inşallah canım ıslak kek hassastır incelik özen ister
Saolasın kuzum çukulaya kimse hayır diyemez, diyen de yalan söylerBu ara malûm sebebin gelme zamanı olmasından, acayip çuklatlı tatlılar istiyorum.
Oyy, ellerine sağlık kuzumm şimdiden.
İrade bu canım, tehlikeli sularda olup kendini korumak.Ben bide diyetteyim tehlikeli sularda yüzüyorum
Karatay diyeti yapmasaydim coktan bozmuştum ama cok şükür bu diyet bana yaradı
İrade bu canım, tehlikeli sularda olup kendini korumak.
Ben bitterciyim, beyaz bana fazla tatlı geliyor. YiyemiyorumSaolasın kuzum çukulaya kimse hayır diyemez, diyen de yalan söyler
Ben beyaz çikolatacıyım daha çok onu seviyorum
Püf noktaları var canım, sosunun kıvamı, keki fırından çıkardığındaki dokusu, yumuşaklığı, sıcak-soğuk ayarı bunları iyi kollamak lazımSimdiye kadar hic beceremedim insallah senin tarifinle misafirlerime hava atarim salına salina