Merhaba canım benim, hoş geldin.Herkeslere merhabaaaaaa
Karamel severmisin karamelBen bitterciyim, beyaz bana fazla tatlı geliyor. Yiyemiyorum
Bayılırım karameleKaramel severmisin karamel
Hergün yesem bıkmam ekmeğe banıp yerim o derece bağlıyım kendisine
Şöyle karamel dolgulu bi kek yapmaz ki birisi kestiğinde şırıl şırıl karamel dökülse içinden
Kendimi geçtim diğer tarifleri düşünmeye başladımBayılırım karamele
Çekilsem mi herkes çok iddialıValla siz bilirsiniz:)) tek rakibim THY:)) ona gore: )))
Hoşbulduk bebişim bi hastayım anlatamam ayyyMerhaba canım benim, hoş geldin.
Bende 3 gündür şifayı kaptım cebelleşiyorumHoşbulduk bebişim bi hastayım anlatamam ayyyburnumu sile sile yara yaptım şu sıcakta
Insallah canimPüf noktaları var canım, sosunun kıvamı, keki fırından çıkardığındaki dokusu, yumuşaklığı, sıcak-soğuk ayarı bunları iyi kollamak lazım
İnşallah tutturursun bundan sonra canım
Aynı bensin valla şuan Ankaraya düğüne gittim çok soğuk geldi evime geri döndüm yandım ve tabiki grip gibi birşey olmadım ama tam grip değil boğazım kapalı çok geçmiş olsunBende 3 gündür şifayı kaptım cebelleşiyorum
Geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırız, yazın grip çekilmiyor
Kaçmak yokÇekilsem mi herkes çok iddialı
Yaz gribi mi, eyvahlar olsun. Geçmişler olsun canım.Hoşbulduk bebişim bi hastayım anlatamam ayyyburnumu sile sile yara yaptım şu sıcakta
Tam grip sayılmaz bence doktor antibiyotik verdi 1000 lik . Boğaz enfeksiyonu oldum saol canımYaz gribi mi, eyvahlar olsun. Geçmişler olsun canım.
Yok yok rekabet iyidir:))Çekilsem mi herkes çok iddialı
Ne kadar kıskançsınızE yani bu kadar cilveden sonra
Sana kekler yaparım
Özelime mesaj at
Listede olman gerekmiyor.Sana niye baykuş vermiyorlar.Yoksa onlara güven vermedin miAyrıca burası benim anavatanımmadalya bile verdiler. Hani sizden baykuş maykuş yok liste dışına yavru baykuş verin bari
Onlar klasik kek tatlım bizim kekler daha otantik olacakAyın sonunu merakla bekliyorum kaç yüz tarif çıkacak acaba
Vanilyalı kek
Kabartma tozlu kek
Unlu kek
Şekerli kek diye gider heralde
Her aşamasını benimle payşatığın kekini paylaş görsünlerYok daha acmadım aksam açarım büyük ihtimaladı lazm değil bas harfi Nevreste
Kesin böyle olunca berbat is çıkar benden
40 değil 30 kişi40 kişi başvuru yapmış,hala katılan 2 kişi
Konu açan olmuş mu diye bakıp duruyorum hala 2 kişi
Hemşom biz de her türlü kek mevcut bekle göreceksinbiri ıslak kek yapsada şöyle detaylı yazsa diye takipteyim
Görmeden inanmamAnam @Kazen tam benim en iyi oldugum konuyu acmis:)) kekte rakip tanimam 30 yildir kek cirpiyorum iddialiyim:))