- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Açıktanneee nasıl yani örgün mü kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıktanneee nasıl yani örgün mü kız
kategori açıklanınca etiketleyin sevabınaYeni kategoriye kimler katılacak
Diğer hesabı kapatmış sanırım demi . Eski konularına baktım çünkü tanıyamadımleylmira
heee bu sene fitreler bana diyosun yani abla öğrenciyikAçıktan
kapatmış evetDiğer hesabı kapatmış sanırım demi . Eski konularına baktım çünkü tanıyamadım
kategori açıklanınca etiketleyin sevabına
nasıl yani kankaArtık ben öğrenciyim benlen uğraşmayın
Bende dün akşam 10da uyudum.. açım ama tartı için bekliyorum ödem gitsin binasılda biliyo ümit kalmayınca uyudum karnım o kadar açtı ve o kadar halsizdim ki 10 da girdim yatağa,gözlerimi sımsıkı yumdum uyumak için
hatun net cevap vermiyo ki süprüs diyo,süprüslü kadın canımEt yemekleri mi olacak?
ben de açlıktan bayılana kadar beklemeyi düşünüyorumBende dün akşam 10da uyudum.. açım ama tartı için bekliyorum ödem gitsin bi
hatun net cevap vermiyo ki süprüs diyo,süprüslü kadın canım
Allah rızası için bir sadakaa . Öğrenciin parası olmaz aplaa..heee bu sene fitreler bana diyosun yani abla öğrenciyik
Bu senı Sınavlara girdimde canım . Tercih sonuçları açıklandı . Açıktan 4 yıllık okucam . E yanı bir nevi öğrenci sayılırımnasıl yani kanka
ayyyyy tebrik ederimmmm canımmm benım harikasın....Allah rızası için bir sadakaa . Öğrenciin parası olmaz aplaa..
Allah rızası için yaptıgınız tariflerden bir tabak kargolayın
Bu senı Sınavlara girdimde canım . Tercih sonuçları açıklandı . Açıktan 4 yıllık okucam . E yanı bir nevi öğrenci sayılırım
Yakın çevrem bunu yağlıyak diyor . Bende öğrenci milletinde para ne gezer diyorum
Çok teşekkür ederim canım .ayyyyy tebrik ederimmmm canımmm benım harikasın....
benimde panik atak ve ansksiyetm olduğu için konsantre problemi yaşıyorum.
okuduğpum hiç bişeyi anlayamaıyorum.
yoksa bende çok istiyordum açıktan olsun okumayı.
marmarayı kazanmışdeynepnaz cnm senin oğlan naptı??