Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Ben Kazenden beklerken teselli ödülünü,tam dakikasında oğlum verdi:KK48:
İstanbul'da olmasını istiyordum hep,bugün eşime de dedim,Marmara Üniversitesini kazanacak gibi bir his var içimde dedim.:KK45:
Maşallah Allah gönlünüze göre vermiş tebrik ederim Rabbim daha iyilerinide nasip etsin tüm evlatlara

Canlarım çok tesekkur ederim şuan inanamıyorum Nevreste Nevreste abla ben şimdi birinci mi oldum:KK22:

Sen de harikasın canım hiç bilinmedik bir tarifle bu kadar çok begenildin ben de seni ayakta alkışlıyorum :KK9:

Ben de ödül olarak sana sufle göndereyim adresini yaz bana :-)
Tebrikler canım:KK200::nazar:
Hayırlı olsun:KK60::halay::KK68::rolleyes:

Hehehe mecazen dedim yatıyorum zaten :p
Valla gerçekten sunum ne kadar önemli görmüş olduk. Eminim oy verenlerin çoğu tadını bilmiyordu ama yine de kalpleri fethettin :KK68:

Çok teşekkürler canım yasminim benim inşallah darısı en kısa zamanda sana olsun :KK68:
Zaten bilseler belki de oy vermezdiler. :rolleyes:
Keki daha yeşil oluyor çünkü:skandal:
Ben tatilde olduğumdan eldeki imkanlar dahilinde o kadar oldu. Mikserim yoktu,aldığım ıspanak bozulmuştu yakında market yoktu :skandal:
Belki keki yeşil olsaydı seni geçerdim:KK45:

Zaten bilseler belki de oy vermezdiler. :rolleyes:
Keki daha yeşil oluyor çünkü:skandal:
Ben tatilde olduğumdan eldeki imkanlar dahilinde o kadar oldu. Mikserim yoktu,aldığım ıspanak bozulmuştu yakında market yoktu :skandal:
Belki keki yeşil olsaydı seni geçerdim:KK45:

Hahaha kısmett bir dahaki kekler kategorisine artık :p

Nasıl dayandın o heyecana Hipo?Sizde son dakikaya kadar heyecanla yarışmıştınız pilavlarda:skandal:
Geçti artık Düzce de takılı kaldım:skandal:

Canım benim :KK200: Keşke olabilseydi :KK19:
Zaten bugün seni geçseydim de kabul etmezdim ben,son güne kadar sen 1.olup ta son anda geçseydim içime sinmezdi:KK19:
Valla dayanamadım cnm yaa :KK43: o andan sonra kazansamda sevinemezdim.. şükür beraberlik oldu..

Nasıl dayandın o heyecana Hipo?Sizde son dakikaya kadar heyecanla yarışmıştınız pilavlarda:skandal:
Geçti artık Düzce de takılı kaldım:skandal:

Canım benim :KK200: Keşke olabilseydi :KK19:
Zaten bugün seni geçseydim de kabul etmezdim ben,son güne kadar sen 1.olup ta son anda geçseydim içime sinmezdi:KK19:
Valla dayanamadım cnm yaa :KK43: o andan sonra kazansamda sevinemezdim.. şükür beraberlik oldu..

X