Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Benim bir girip kovulmuşluğum var takımlardan. Belki siz de beni istemezsiniz :cry: daha neyin ne olduğunu anlamamıştım, bir de iş yoğunluğundan unutmuşum takımda bildirim yapmayı galiba, sarı kart filan almadan direkt kırmızı yiyip postalandım :skandal:

Neyse bi doğsun bizim Betül, o zaman dolanırım ayaklarınıza noooolur beni alın, bu sefer çok cici bi kız olacağım derim :-):-):-)

Ablamı profilinde görmüyor musunuz, benim normal halim onun hamiş halinden şişko :-) onun gözü baykuşta zaten, bi baykuşu olsun yeter ona :KK48:
Bu sefer biz destek oluruz daha disiplinli olursun:)
Prensesimizin adı Betül mü olacak:nazar::anne:
Çok güzel bir isimsağlıkla kucağına alırsın inşaallah kilolar verilir:KK200:
Bende ikizlere 78-79 ile hamile kalmıştım:)

Profildeki Emira SY Emira SY mi:110::nazar:
Maşaallah Rabbim nazarlardan saklasın:nazar:

Ay teşekkür ederim utandim:oops:

Evet evet kendisi :KK200: profesyonel çekim yaptırdı bu sefer hamileliğinde:KK36: hepsi rüya gibi çıkmış maşallah :KK200:

Çok teşekkür ederiz teyzesi, aminn inşallah... İçimize çok sindi ismi. Rabbim adıyla yaşatsın:KK200:

Evet evet kendisi :KK200: profesyonel çekim yaptırdı bu sefer hamileliğinde:KK36: hepsi rüya gibi çıkmış maşallah :KK200:

Çok teşekkür ederiz teyzesi, aminn inşallah... İçimize çok sindi ismi. Rabbim adıyla yaşatsın:KK200:
Maşaallah harika görünüyor:)
Amin inşaallah:dua::KK200:

heee bu normalmiş :KK48: rabbim nazarlardan korusun tü tüüü:nazar::nazar::nazar:

dış çekim mi yaptınız :KK53:

Teşekkür ederim canım ben güz gelini olunca evlenirken dış çekim yapamamıştık salihte de hevesim vardı ama bugün yarın derken son haftalar riskli gebelik durumum oldu fotoğraf filan yalan oldu. Bunda artık o kadar çok tutturdum ki eşimee :KK70: ama iyi ki cektirmisiz ukte kalacaktı yine yoksa...

Hamile olasım geldi:KK37:

Sonra kucağımdaki canavarı düşününce vazgeçtim :deli:

Hehehe valla insan çabuk unutuyor kötü yanlarını hep güzel şeyler kalıyor akilda yoksa gerçekten kimse ikinci çocuğa cesaret edemez :)

Teşekkür ederim canım ben güz gelini olunca evlenirken dış çekim yapamamıştık salihte de hevesim vardı ama bugün yarın derken son haftalar riskli gebelik durumum oldu fotoğraf filan yalan oldu. Bunda artık o kadar çok tutturdum ki eşimee :KK70: ama iyi ki cektirmisiz ukte kalacaktı yine yoksa...

Hehehe valla insan çabuk unutuyor kötü yanlarını hep güzel şeyler kalıyor akilda yoksa gerçekten kimse ikinci çocuğa cesaret edemez :)
Çok haklisin canım şimdi minik bebekleri görünce benimkide mi böyleydi diyorum :anne: çabuk geçiyor günler:anne:

20180830_162906-01.jpeg
Canım üstüne çikolatayıda benmarimi erittin ben onu beceremedim :KK70:
Böyle yaptım :olamaz:

X