Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Daha önce de ilk 2 ye kaldığım olmuştu ama 1.ile aradaki fark çoktu. :rolleyes:Tiramisu ve içli köfte tarifimde. Fark olduğu için heyecan yoktu. Madalya aldığım tarifte bile böyle heyecan yaşamamıştım . Belki Kazen 30 kek arasında 2.oldum diye teselli madalyası verir mi acaba? :KK45:Hem bu kategoride 2 bayram oldu, belki verir he:KK45:

Daha önce de ilk 2 ye kaldığım olmuştu ama 1.ile aradaki fark çoktu. :rolleyes:Tiramisu ve içli köfte tarifimde. Fark olduğu için heyecan yoktu. Madalya aldığım tarifte bile böyle heyecan yaşamamıştım . Belki Kazen 30 kek arasında 2.oldum diye teselli madalyası verir mi acaba? :KK45:Hem bu kategoride 2 bayram oldu, belki verir he:KK45:
Bari berabere kalsanızz...

Bari berabere kalsanızz...
Nasıl dayandın o heyecana Hipo?Sizde son dakikaya kadar heyecanla yarışmıştınız pilavlarda:skandal:
Geçti artık Düzce de takılı kaldım:skandal:

Beraberlik güzel olur :KK200:
Son 2 buçuk saat :skandal:
Canım benim :KK200: Keşke olabilseydi :KK19:
Zaten bugün seni geçseydim de kabul etmezdim ben,son güne kadar sen 1.olup ta son anda geçseydim içime sinmezdi:KK19:

Nasıl dayandın o heyecana Hipo?Sizde son dakikaya kadar heyecanla yarışmıştınız pilavlarda:skandal:
Geçti artık Düzce de takılı kaldım:skandal:

Canım benim :KK200: Keşke olabilseydi :KK19:
Zaten bugün seni geçseydim de kabul etmezdim ben,son güne kadar 1.olup ta son anda geçseydim içime sinmezdi:KK19:

Yaaaa kıyamam çok tatlısın :))
Sen de bizim kalbimizin birincisisin canım benim :KK200:

X