Hayırlı olsun canımDoğurdumm
İnşaallah sıkıntısız tamamlanır :)
Yaptım yaptım kucağıma alalı çok oldu
Amin nevoş abla
Geldi ya dün 17:00 gibi kucağımdaydı
İnşaallah hiç sıkıntısız bi hamilelik ve doğum geçirirsin canım benim Allah kavuşmayı nasip etsin
Geldi ya yaramaz
Toplayayım nazar boncuklarını
BuradayımNevoş nerelerde
Hakkınızda hayırlısı olsunolmadı bebeğim ya. Beklediğinden düşük geldi sıralama. İstediğim bölümler olmazsa mezuna kalırım diyo. Hayırlısı olsun. Sanırım ben de hazır değilmişim tek başına başka şehire göndermeye, azıcık sevindim ama ona söylemedim tabi. Hayırlısı dedik hep, demek ki hayırlısı buymuş. Bi sene daha maraton küçükte seneye giriyo, vay bana vay bana
Gülbe şeker kek tarifini bekliyorum karar verirsen özelden görüşelim:)
Bu sefer katılabilirsin inşaallahHayırlı olsun kategorimiz :) ama Hep katılcam deyip katılamamak çok kötü oluyorinşaAllah diyeyim
Geçmiş olsun canımBenim bebiş hasta onunla uğraşıyorum iki gündür
Herkes iyidir umarım . @alimiyon hayırlı uzun ömürleri olsun bebeğinin maşallah
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2174281
Çayları kim koyuyor size kek yaptım
Sıradan bir kek asıl tarifim bomba bekleyin anacım
Soyağacınıda görmek ister misinAdını koydunuz mu?Sütün var mı?Yanında annen mi kv mi var?Özelde mi yaptın doğumu?Daha çok soru var da aklıma bunlar geldi,cevaplamaya uğraşma istersen.Yeni doğum yapınca sorulan klasik sorular
Senin tarifi bekliyoruzTarif paylaşan oldumu kızlar.. bende katılacağım inşallah ama mutfağa giremiyorum :)))
Sonra canın çekmesinSen bana at, ben yüklerim
Ben bi mutfağa girebilsem yapıcamda şuan mutfaktan 300 metre ötede yaşıyorumSenin tarifi bekliyoruz
Tamam canım inşaallahBen bi mutfağa girebilsem yapıcamda şuan mutfaktan 300 metre ötede yaşıyorum
İyi olduğum vakit yapıcam inşallah
E yollardı herhalde, yollamaz mı?Sonra canın çekmesin
Çok uzak gelene kadar bozulurE yollardı herhalde, yollamaz mı?
Sen neredeydin? Kaçırıldığını düşündülerİlk tarifimiz gelmiş