Hayır diyorum, hayır hayır hayırherkesin evinde yaptığı klasik kek tarifi ya ondan şeyettim
Sunumla yakıp kavurmaya geliyorum
Kek dedim dedim eee yakışan bişey olması lazım kategoriye
Klasik tarif yapacağım ama beğenileceğine eminim kimsenin hayır diyemeyeceği bir tat
Boşver, yorma kendini, sunum falan uğraşma, olduğu kadarherkesin evinde yaptığı klasik kek tarifi ya ondan şeyettim
Sunumla yakıp kavurmaya geliyorum
Kek dedim dedim eee yakışan bişey olması lazım kategoriye
Klasik tarif yapacağım ama beğenileceğine eminim kimsenin hayır diyemeyeceği bir tat
Henüz olmadı,Tarif paylaşan oldumu kızlar.. bende katılacağım inşallah ama mutfağa giremiyorum :)))
Evet evet yaptırdım rezervasyonumu:) otel rezervi gibi oldu buda:))Henüz olmadı,Nevreste ye tarifinizi rezerve ettirdiniz mi?
Niye kiResim yüklemek çok zor yaa
Mecbur, sonra tarifler çakışıyorEvet evet yaptırdım rezervasyonumu:) otel rezervi gibi oldu buda:))
Aslında kolay ama.. bilgisayarmı yoksa teelfonmu kullanıyorsunResim yüklemek çok zor yaa
Yüklenmiyo.. whatsuptan birine atıyorum o da bana geri atıyo.. anca öle..Niye ki
TelefonAslında kolay ama.. bilgisayarmı yoksa teelfonmu kullanıyorsun
Çok güzel tarifler bizi bekliyor vallahi sabırsızlıkla bekliyorum.Mecbur, sonra tarifler çakışıyor
Hala mı alışamadın yüklemeyeResim yüklemek çok zor yaa
Canım öyle yapmana gerek yok hani ekranın kendi resmini çekiyorsun yaa resmi ekranda bidaha çek anlatabildimmi acaba.. o resmi düzenle kırp falan yüklenir öyle malesef bende sıkıntı yaşıyorum bazen telefondan.Telefon
Geçmiş olsun canım, inşallah biran önce toparlarBenim bebiş hasta onunla uğraşıyorum iki gündür
Herkes iyidir umarım . @alimiyon hayırlı uzun ömürleri olsun bebeğinin maşallah
Sen bana at, ben yüklerimResim yüklemek çok zor yaa
Hipo telinde düzenlemede bu seçenek varsa kolay oluyor boyut düşürmekYüklenmiyo.. whatsuptan birine atıyorum o da bana geri atıyo.. anca öle..
Eki Görüntüle 2174281
Çayları kim koyuyor size kek yaptım
Sıradan bir kek asıl tarifim bomba bekleyin anacım
Döndük tatilden canım 2 3 gün oluyor salgın var dedi doktor bakalım antibiyotik kullanıcaz 3 günlükMaşallah Allah bağışlasın. Öyle böyle büyüyorlar işte Rabbim dermansız dert vermesin. Tatilde değil misiniz oralarda normal gibi.. havuza falan mı girdiniz ?