Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Aman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çekti
aayyy allah korusun dua saatine gelir bide tövbe allahım tövbe aman bebiş sağlıkla doğsun,o anası olacak karı da sağlıklı olsun da varsın kazansın

Aman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çekti
katılıcan mı sen bi dahaki kategoriye ikiz doğurtayım mı seni hıı ablanın intikamını senden alayım mı

Allah korusun canım. Benim kızım da 32.haftada doğdu. Çok zor erken doğan bebeği bakmak.

katılıcan mı sen bi dahaki kategoriye ikiz doğurtayım mı seni hıı ablanın intikamını senden alayım mı
Et yemekleri olursa ve aklımdaki tarif kabul edilirse katılacağım, her eti yapamıyorum çünkü. Bir yandan gözüm de korkuyor ya sizin bu takılmalarınızı beceremem ben hiç olmadı alt sıralarda kendi halimde takılabilirim bir sonraki kategoride de

Allah korusun canım. Benim kızım da 32.haftada doğdu. Çok zor erken doğan bebeği bakmak.
Oyy çok küçük doğmuş canım senin kızın da. Çok zor olmuştur canım... Kaç kiloydu?

Tüm kuzucuklar vakitlerinde sağlıcakla gelsin. Sağlıkla da büyüsünler

oyy kuzumm sana takılmam hiç söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…