İnsanoğlu azla yetinmiyor.Oylamadan önce iddialı tarif çok diye ilk 5 e girsem büyük başarı diyordum,sonra ilk 3e girsem yeter diyordum.Şimdi de fark azalmış acaba 1.olabilir miyim diyorum.
Ben sana dedim, gebe halinle oylama heyecanı zor olur dedimHadi bana acimiyorsun bari karnımdaki sabiye acı
Ben sana dedim, gebe halinle oylama heyecanı zor olur dedim
Gel sen yol yakınken oylamadan çekil
Seni düşündüğümden, karnındaki sabiyi düşündüğümden diyorum, gerçek bak
Kazen dedesinden bir madalyayi bir hediyeyi hak etmiyor mu benim kuzum
Haydi o zaman oylar sufleyeVayyyy bu nasıl damardan girmek yahu...
Içim parçalandı...
Haydi o zaman oylar sufleye
Herkesi can evinden vuruyorsunHaydi o zaman oylar sufleye
Nasılsın canım, bebiş nasılhadi bakalım boll şans
İyiyim şükür canım bebişte iyi , yürümeye çalışıyor sürekli peşindeyimNasılsın canım, bebiş nasıl
Yok istemem ben diyete başlayacağımnevoşum sen gel ellerimle börek baklava açarım ben sana
Ay ayy maşallah, nede sevimlidir şimdiİyiyim şükür canım bebişte iyi , yürümeye çalışıyor sürekli peşindeyim
Sen nasılsın iyi misin
Düşme hiç eksik olmuyor ki . Sürekli pat pat düşüyorAy ayy maşallah, nede sevimlidir şimdiDikkat et,yürürken düşüp kafasını carpabilir.
Bende iyiyim canım
Evet, dengeli yürüyene kadar olacak öyle :) sehpa, vitrin gibi köşeli yerlerden koru. Benim oğlan tv ünitesine kafayı vurmuştu. Kaşı patlamıştı.Düşme hiç eksik olmuyor ki . Sürekli pat pat düşüyor
Az kaldı canım yeni kategori ile tekrar aranızda olacağım
4 gözle bekliyoruzAz kaldı canım yeni kategori ile tekrar aranızda olacağım
Ayy Allah korusunEvet, dengeli yürüyene kadar olacak öyle :) sehpa, vitrin gibi köşeli yerlerden koru. Benim oğlan tv ünitesine kafayı vurmuştu. Kaşı patlamıştı.
Amin canımAyy Allah korusunbu haftasonu evimize döncez büyük bi maraton beni bekliyor
Sağol canımAmin canım
Şimdiden kolay gelsin