Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
koyun can derdinde,kasap et yemişim yarışmayı kilo veremedim nevvooooşşşş regl,tatil,az su içme,wc düzensizliği cuma geldi hala artıdayım hurma detoksuna başladık kızlarla
Ne dedesi adamın oğlu henüz 10 lu yaşlarda, adamı yaşlandırdın hemenhem senin kuzun mu sadece hakediyor demek istiyorsunlKazen bebeğime altın taksın mı demek istiyorsun
koyun can derdinde,kasap et yemişim yarışmayı kilo veremedim nevvooooşşşş regl,tatil,az su içme,wc düzensizliği cuma geldi hala artıdayım hurma detoksuna başladık kızlarla
valla mı ah ana yemekleri.ama ben yemedim diye anam en sonunda eşeğin ayaklarını ye dedi kaptan malipina oldu miu emekli.ama yeni kaptan cozuttu her gün en az 1 kilo istiyo
valla mı ah ana yemekleri.ama ben yemedim diye anam en sonunda eşeğin ayaklarını ye dedi kaptan malipina oldu miu emekli.ama yeni kaptan cozuttu her gün en az 1 kilo istiyo
Yok yediklerimden değil ben buraya gelince hep böyle oluyor:)
Evde 2 hafta içinde geri iniyor:)
Kızlar bile 2 kilo artıdalar deliriyorlar
Amanın yandık