- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.401
O kendine de bişey yapamıyor ki, durumu vahim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kendine de bişey yapamıyor ki, durumu vahim
Oylar yakın herşey değişebilirO kendine de bişey yapamıyor ki, durumu vahim
Evet, şimdiden et yemek listesi yaptım. Eleye Eleye secerim artıkSağol canım
yeni kategori açıklansa da katılıp heyecanlansam
Bildirim gelmedi daha. 31 ine de bişey kalmadı sayılırOylar yakın herşey değişebilir
koyun can derdinde,kasap et yemişim yarışmayı kilo veremedim nevvooooşşşş regl,tatil,az su içme,wc düzensizliği cuma geldi hala artıdayım hurma detoksuna başladık kızlarla
Ne dedesi adamın oğlu henüz 10 lu yaşlarda, adamı yaşlandırdın hemenhem senin kuzun mu sadece hakediyor demek istiyorsunlKazen bebeğime altın taksın mı demek istiyorsunKazen dedesinden bir madalyayi bir hediyeyi hak etmiyor mu benim kuzum
Bayramda yediğin hurmalarkoyun can derdinde,kasap et yemişim yarışmayı kilo veremedim nevvooooşşşş regl,tatil,az su içme,wc düzensizliği cuma geldi hala artıdayım hurma detoksuna başladık kızlarla
süremiceksen çek sağa dedeler gibi önümde tın tınElalis çık arkamdan sıkıştırma beni
Çokta gerek yok oylar iyi gidiyor:)Bildirim gelmedi daha. 31 ine de bişey kalmadı sayılır
kız valla yemedim sadece ilk gün ekmek yedim kavurmayla.delircem ilk yarışmamda başıma gelene bakBayramda yediğin hurmalar
Benim kadar beter olamazsın 3kilo artıdayımkoyun can derdinde,kasap et yemişim yarışmayı kilo veremedim nevvooooşşşş regl,tatil,az su içme,wc düzensizliği cuma geldi hala artıdayım hurma detoksuna başladık kızlarla
özledimÇokta gerek yok oylar iyi gidiyor:)
Emira çıkmıyor ki önümden, hep Onun yüzündensüremiceksen çek sağa dedeler gibi önümde tın tın
Bende özledimözledim
valla mı ah ana yemekleri.ama ben yemedim diye anam en sonunda eşeğin ayaklarını ye dedi kaptan malipina oldu miu emekli.ama yeni kaptan cozuttu her gün en az 1 kilo istiyoBenim kadar beter olamazsın 3kilo artıdayım
Gerek var uleyn, oy kullanmak herkesin hakkı, farketmeyen olabilir yarışmayı, Onları düşündüğümden diyorum benÇokta gerek yok oylar iyi gidiyor:)
erken doğurtalım mı onuEmira çıkmıyor ki önümden, hep Onun yüzünden
Yok yediklerimden değil ben buraya gelince hep böyle oluyor:)valla mı ah ana yemekleri.ama ben yemedim diye anam en sonunda eşeğin ayaklarını ye dedi kaptan malipina oldu miu emekli.ama yeni kaptan cozuttu her gün en az 1 kilo istiyo
Etiket ister misinGerek var uleyn, oy kullanmak herkesin hakkı, farketmeyen olabilir yarışmayı, Onları düşündüğümden diyorum ben