• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
:KK60:
Gözüm üstünüzde:halay:
Elalis Elalis birşey yapamaz:rolleyes:
koyun can derdinde,kasap et :olamaz: yemişim yarışmayı :KK14: kilo veremedim nevvooooşşşş :kızgın: regl,tatil,az su içme,wc düzensizliği :sinirli: cuma geldi hala artıdayım :cry: hurma detoksuna başladık kızlarla :cry:

Kazen dedesinden bir madalyayi bir hediyeyi hak etmiyor mu benim kuzum :KK43:
Ne dedesi adamın oğlu henüz 10 lu yaşlarda, adamı yaşlandırdın hemen:skandal:hem senin kuzun mu sadece hakediyor demek istiyorsun:skandal:lKazen bebeğime altın taksın mı demek istiyorsun:skandal:

koyun can derdinde,kasap et :olamaz: yemişim yarışmayı :KK14: kilo veremedim nevvooooşşşş :kızgın: regl,tatil,az su içme,wc düzensizliği :sinirli: cuma geldi hala artıdayım :cry: hurma detoksuna başladık kızlarla :cry:
Bayramda yediğin hurmalar:KK53:

Benim kadar beter olamazsın 3kilo artıdayım:70:

Benim kadar beter olamazsın 3kilo artıdayım:KK70:
valla mı :KK53: ah ana yemekleri.ama ben yemedim diye anam en sonunda eşeğin ayaklarını ye dedi :KK70: kaptan malipina oldu :cool: miu emekli.ama yeni kaptan cozuttu her gün en az 1 kilo istiyo :rolleyes:

valla mı :KK53: ah ana yemekleri.ama ben yemedim diye anam en sonunda eşeğin ayaklarını ye dedi :KK70: kaptan malipina oldu :cool: miu emekli.ama yeni kaptan cozuttu her gün en az 1 kilo istiyo :rolleyes:
Yok yediklerimden değil ben buraya gelince hep böyle oluyor:)
Evde 2 hafta içinde geri iniyor:)
Kızlar bile 2 kilo artıdalar deliriyorlar:70:
Amanın yandık:70:

Back