Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Ben spor olarak katılıyorum kuzumm, belkide katılmam başka. Karar veremedim.
Çekişmeli gidiyorsunuz, fakat benim düşüncem sen alacaksın

Ben spor olarak katılıyorum kuzumm, belkide katılmam başka. Karar veremedim.
Çekişmeli gidiyorsunuz, fakat benim düşüncem sen alacaksın

Bizi tarif ve sunumlarindan mahrum mu bırakacaksın maksat muhabbet canım bir mazeretin yoksa katil lütfen...
Ayrıca teşekkür ederim güzel düşüncen icin bunca gün birinci gidip bildirim gidince son dakika golü yersem üzülürüm yalan yok

Bildirim gitmemiş mi daha yazıyordu sanki oyunuzu kullandınız mı diye :) netim az pek giremiyorum siteye ama bence sufle birinci olacak kısmet inşallah bize de nasip olur

Bildirim gitmemiş mi daha yazıyordu sanki oyunuzu kullandınız mı diye :) netim az pek giremiyorum siteye ama bence sufle birinci olacak kısmet inşallah bize de nasip olur

Evet yukarda çıkıyor ama direkt bildirim olarak gitmedi canım :)

Muhabbette olurum canım.
Sunum mu?
Hiç beceremiyorum, ne tarif seçmeyi ne de sunumu.

Biraz ara vermek lazım, her kategoride her kategoride de olmaz ki

Tabiki KK kadınlarının ne yapacağı ya da nelerden hoşlandığını bilemeyiz, herkesin damak tadı farklı. Haklı olarak sonucu görmeden sevinmemek lazım, oylar çok yakın.

Baya çekişmeli oldu gerçekten her an herşey olabilir :)

Bence tarifte de sunumda da gayet iyisin canım biraz da şans meselesi bu birincilik... Sen asıl eşine sor tariflerini tadan o benim eşim her seferinde beni birinci ilan ediyor mesela

Eşe kalsam madalyalar sıralanıp, yarışmalara başka katılsam da 2. ye giderdi madalya

Çok mütevaziyimdir

Birinci ol söz deneyeceğim bükemediğimiz eli öpmek gerek
Ben kendimi rakibin olarak görmüyorum esasentakıldığıma bakma, bildirim gidince aradaki farkı bayağı açacağını düşünüyorum
Yalnız bazı tariflerden daha fazla oy bekliyordum, bakalım bildirim gidince değişecek mi sıralama

Sana
Malzeme kek değil ki, görsel kek

Görsel karpuz karpuz
Sıcaklarda ne de iyi gidiyor karpuz değil mi, belki onun da etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…