Ben spor olarak katılıyorum kuzumm, belkide katılmam başka. Karar veremedim.Canım benim daha bildirim gitmedi ama hayırlısı artik inşallahbu kadar çok begenilmek bile çok mutlu etti gerçekten :) darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah. Burada tariflerini çok beğendiğim ve birinciliği hakedenlerden birisin gozumde ozellikle sen ve yasminsay i acilen madalyali olarak görmek istiyorum
Ben spor olarak katılıyorum kuzumm, belkide katılmam başka. Karar veremedim.
Çekişmeli gidiyorsunuz, fakat benim düşüncem sen alacaksın
Bildirim gitmemiş mi daha yazıyordu sanki oyunuzu kullandınız mı diye :) netim az pek giremiyorum siteye ama bence sufle birinci olacakCanım benim daha bildirim gitmedi ama hayırlısı artik inşallahbu kadar çok begenilmek bile çok mutlu etti gerçekten :) darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah. Burada tariflerini çok beğendiğim ve birinciliği hakedenlerden birisin gozumde ozellikle sen ve yasminsay i acilen madalyali olarak görmek istiyorum
Bildirim gitmemiş mi daha yazıyordu sanki oyunuzu kullandınız mı diye :) netim az pek giremiyorum siteye ama bence sufle birinci olacakkısmet inşallah bize de nasip olur
Muhabbette olurum canım.Bizi tarif ve sunumlarindan mahrum mu bırakacaksınmaksat muhabbet canım bir mazeretin yoksa katil lütfen...
Ayrıca teşekkür ederim güzel düşüncen icin bunca gün birinci gidip bildirim gidince son dakika golü yersem üzülürüm yalan yok
Hmm ama değişmez sonuç herhalde hayırlısı olsun hepsi birbirinden güzel kimin kısmetiyseEvet yukarda çıkıyor ama direkt bildirim olarak gitmedi canım :)
Muhabbette olurum canım.
Sunum mu?
Hiç beceremiyorum, ne tarif seçmeyi ne de sunumu.
Biraz ara vermek lazım, her kategoride her kategoride de olmaz ki
Tabiki KK kadınlarının ne yapacağı ya da nelerden hoşlandığını bilemeyiz, herkesin damak tadı farklı. Haklı olarak sonucu görmeden sevinmemek lazım, oylar çok yakın.
Eşe kalsam madalyalar sıralanıp, yarışmalara başka katılsam da 2. ye giderdi madalyaBaya çekişmeli oldu gerçekten her an herşey olabilir :)
Bence tarifte de sunumda da gayet iyisin canım biraz da şans meselesi bu birincilik... Sen asıl eşine sor tariflerini tadan obenim eşim her seferinde beni birinci ilan ediyor mesela
Eşe kalsam madalyalar sıralanıp, yarışmalara başka katılsam da 2. ye giderdi madalya
Çok mütevaziyimdir
İyiyim canım sağol iyi gidiyor:)
Tatilde bitiyor deseneİyiyim canım sağol iyi gidiyor:)
Cumartesi döneceğim inşaallah:)
Sizleri takip ediyorum:)
Sen nasılsın
Sayılı gün çabuk gelip geçiyor:)Tatilde bitiyor desenebende iyiyim. Yarın kış temizliğine giriscem
Ben kendimi rakibin olarak görmüyorum esasenBirinci ol söz deneyeceğimbükemediğimiz eli öpmek gerek
Sıcaklarda ne de iyi gidiyor karpuz değil mi, belki onun da etkisi vardırSana
Malzeme kek değil ki, görsel kek
Görsel karpuz karpuz
Sağol canım, sanada şimdiden kolaylıklar dileyim :)Sayılı gün çabuk gelip geçiyor:)
Allah kolaylık versin
Bende gelince başlayacağım:)
Bu konuya bakabilirsinizBirincinin ödüle nedir :)
Abla
Profile bakmadan cevap verdim:)AblaTanımadın mı beni ayol