Eki Görüntüle 2182450
Nevreste Emira diyor ki benim görselim güzel değil,bu görselin konulmasını istiyorum da çekiniyorum söylemeye diyor Ben de ben söylerim koyar hemen dedim Tez bu görsel konula
Yok adını tatsız tuzsuz içi çiğ kalmış kek diye değiştirelim
Acaba gerçekten öyle olur mu,çok merak ettim ,koyalım gitsin negatif halini,art niyetim yok ,gerçek diyorum bak
Malzeme kek değil ki,görseli kekKız sen gitsene meyveler kategorisine karpuzdan kek mi olur
Ahahahha konuşamayan yarışmacı yapmışlarMalzeme kek değil ki,görseli kek
Sen de benzetsene kekini karpuza sıkıysa
Ispanağı o kaptan o kaba boşalta boşalta azaldı ,yoksa kek daha yeşil oluyorduKız deynep ben aslında şok oldum hee. Bizim garular sevmez böyle egzantirik tarifleri. Ayy canıımm der geçerler. Vallahi helal olsun kız
Kime dedin oniAhahahha konuşamayan yarışmacı yapmışlar
Malzeme kek değil ki,görseli kek
Sen de benzetsene kekini karpuza sıkıysa
SanaKime dedin oni
Acaba gerçekten öyle olur mu,çok merak ettim ,koyalım gitsin negatif halini,art niyetim yok ,gerçek diyorum bak
Nevreste üyenin isteğini geri çevirme
Ben ikinizinkini de deniycemBirinci ol söz deneyeceğimbükemediğimiz eli öpmek gerek
Bu diskalifiyenin oyu 3 tü. Nasıl 6 ya çıkmışhala hesap mı açıyor hatun milletteki hırsa bak
Ne bitmez kınaymış, yak yak bitmediKınalı bişey deynep
Çünkü hepsini kendisi açmışBu diskalifiyenin oyu 3 tü. Nasıl 6 ya çıkmışhala hesap mı açıyor hatun milletteki hırsa bak
Bu diskalifiyenin oyu 3 tü. Nasıl 6 ya çıkmışhala hesap mı açıyor hatun milletteki hırsa bak