BDV ye uğramayalı çok oldu
Ayy yakalandım...
Utandım şimdi gerçekten
BDV ye uğramayalı çok oldu
Öperim al yanaklarından
evet evet onu diycektimm normal yazmışsınn tee nerelere gitmişş ben de oralarda kaldım da geciktim
Ya normal bir şekilde gayet terbiyeli terbiyeli yazıyordum da kaçtı sonradan ipin ucu
#Halbuki nokta da koymuşsun ama yetmemiş
seni gidi seniiiAslında bizimkiler senin gibisini 'sevmez' diyecektimde...
Harf hatası yapmışım
_CaNanSu_ bende diyorum,tatil de fırsat bulup giremiyor herhalde, megersem bi gece nezarethanede kalmışsın
Günaydın kızlarrr
ben hala karar veremedimm..
şu bildirim ne zaman gidiyor acaba?
kim önde şimdi :)
Hmmm ne yaptınYok canım vukuat işledim
Tatil bitti ne yazıkki...
Evimdeyim...
Hmmm ne yaptındemek Konyaya kavuştun bende temizlik yaparken elektirik gitti. Mola verdim
Kolay gelsin canım, elektirik 10 kere gitti geldi. Şimdi yine gitti. Bugünü bulduBende toz alıyorum,arada burda laf yetiştiriyorum
Sorma sormaa hâkim olamadım kendime
Kolay gelsin canım, elektirik 10 kere gitti geldi. Şimdi yine gitti. Bugünü buldusanki köyde oturuyorum, merkezde bile habire elektrik kesiyorlar hava desen 40 derece
senGünaydın kızlarrr
ben hala karar veremedimm..
şu bildirim ne zaman gidiyor acaba?
kim önde şimdi :)
küfür mü ettin len
Ayy yakalandım...
Utandım şimdi gerçekten
ben seni silemem yazmıştım,tlf otomatik düzeltmişAslında bizimkiler senin gibisini 'sevmez' diyecektimde...
Harf hatası yapmışım
Evet perdeyi attım makineye, 1 saatte anca geldi elektirik. Gitt tekrar geldi. 3 saat camda perde yoktuBen köy gibi biryerde yaşıyorum...
Bazen gün içinde gider gelir elektrik,sinir olurum... ne zaman çamaşır makine çalıştıracaksam o zamana denk gelir
Seni çok iyi anlıyorum
Bana vercek sözü var
ee benn nolmuş bana kuzum :)
katılsaydın önde olcaktın,içime doğduee benn nolmuş bana kuzum :)