Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Canım benim daha bildirim gitmedi ama hayırlısı artik inşallah :KK68: bu kadar çok begenilmek bile çok mutlu etti gerçekten :) darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah. Burada tariflerini çok beğendiğim ve birinciliği hakedenlerden birisin gozumde :KK200: ozellikle sen ve yasminsay yasminsay i acilen madalyali olarak görmek istiyorum :dua:
Ben spor olarak katılıyorum kuzumm, belkide katılmam başka. Karar veremedim.❤️
Çekişmeli gidiyorsunuz, fakat benim düşüncem sen alacaksın:KK74:

Ben spor olarak katılıyorum kuzumm, belkide katılmam başka. Karar veremedim.❤️
Çekişmeli gidiyorsunuz, fakat benim düşüncem sen alacaksın:KK74:

Bizi tarif ve sunumlarindan mahrum mu bırakacaksın :KK43: maksat muhabbet canım bir mazeretin yoksa katil lütfen...
Ayrıca teşekkür ederim güzel düşüncen icin bunca gün birinci gidip bildirim gidince son dakika golü yersem üzülürüm yalan yok :KK70:

Canım benim daha bildirim gitmedi ama hayırlısı artik inşallah :KK68: bu kadar çok begenilmek bile çok mutlu etti gerçekten :) darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah. Burada tariflerini çok beğendiğim ve birinciliği hakedenlerden birisin gozumde :KK200: ozellikle sen ve yasminsay yasminsay i acilen madalyali olarak görmek istiyorum :dua:
Bildirim gitmemiş mi daha yazıyordu sanki oyunuzu kullandınız mı diye :) netim az pek giremiyorum siteye ama bence sufle birinci olacak :KK9: kısmet inşallah bize de nasip olur :KK36:

Bildirim gitmemiş mi daha yazıyordu sanki oyunuzu kullandınız mı diye :) netim az pek giremiyorum siteye ama bence sufle birinci olacak :KK9: kısmet inşallah bize de nasip olur :KK36:

Evet yukarda çıkıyor ama direkt bildirim olarak gitmedi canım :)

Bizi tarif ve sunumlarindan mahrum mu bırakacaksın :KK43: maksat muhabbet canım bir mazeretin yoksa katil lütfen...
Ayrıca teşekkür ederim güzel düşüncen icin bunca gün birinci gidip bildirim gidince son dakika golü yersem üzülürüm yalan yok :KK70:
Muhabbette olurum canım.
Sunum mu?
Hiç beceremiyorum, ne tarif seçmeyi ne de sunumu.:olamaz:

Biraz ara vermek lazım, her kategoride her kategoride de olmaz ki:KK14:

Tabiki KK kadınlarının ne yapacağı ya da nelerden hoşlandığını bilemeyiz, herkesin damak tadı farklı. Haklı olarak sonucu görmeden sevinmemek lazım, oylar çok yakın.:olamaz:

Muhabbette olurum canım.
Sunum mu?
Hiç beceremiyorum, ne tarif seçmeyi ne de sunumu.:olamaz:

Biraz ara vermek lazım, her kategoride her kategoride de olmaz ki:KK14:

Tabiki KK kadınlarının ne yapacağı ya da nelerden hoşlandığını bilemeyiz, herkesin damak tadı farklı. Haklı olarak sonucu görmeden sevinmemek lazım, oylar çok yakın.:olamaz:

Baya çekişmeli oldu gerçekten her an herşey olabilir :)

Bence tarifte de sunumda da gayet iyisin canım biraz da şans meselesi bu birincilik... Sen asıl eşine sor tariflerini tadan o :KK70: benim eşim her seferinde beni birinci ilan ediyor mesela :p

Baya çekişmeli oldu gerçekten her an herşey olabilir :)

Bence tarifte de sunumda da gayet iyisin canım biraz da şans meselesi bu birincilik... Sen asıl eşine sor tariflerini tadan o :KK70: benim eşim her seferinde beni birinci ilan ediyor mesela :p
Eşe kalsam madalyalar sıralanıp, yarışmalara başka katılsam da 2. ye giderdi madalya :KK70:

Çok mütevaziyimdir :KK70:

Birinci ol söz deneyeceğim :KK66: bükemediğimiz eli öpmek gerek :p
Ben kendimi rakibin olarak görmüyorum esasen:deli:takıldığıma bakma, bildirim gidince aradaki farkı bayağı açacağını düşünüyorum:KK66:
Yalnız bazı tariflerden daha fazla oy bekliyordum, bakalım bildirim gidince değişecek mi sıralama:KK69:

Sana :rolleyes:
Malzeme kek değil ki, görsel kek :KK70:

Görsel karpuz karpuz :rolleyes:
Sıcaklarda ne de iyi gidiyor karpuz değil mi, belki onun da etkisi vardır:KK53:

X